Pardubice – Sparta 4:3 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 07.12.2019, 12:00turnaj O Pohár DHL • 25. kolo
Partner:
     
    52:39
    Marek Havránek napřáhl nam modré čáře a nebyl vůbec daleko od gólu. Jeho pokus proletěl přes skrumáž hráčů a kotouč se nakonec odrazil až od pravé tyčky z Dvořákovu pohledu.
     
    51:41
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Doktor – 5 min. + osobní trest do konce utkání, faul kolenem). Trest odpyká Anderle.
     
    48:17
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hubata – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Anderle.
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Plandor – 2 min. – hrubost).
     
    41:25
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Janoch – 2 min., podrážení).
     
    40:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí jdou do tříbrankového vedení! Velmi důležitá trefa! Jakub Novák poslal přihrávku na pravý kruh, kde stál pohotový VOJTĚCH KRCHO, který z první propálil zřejmě mezi Suchánkovy betony. Asistence: Jakub Novák.
     
    31:23
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Novák – 2 min., podrážení).
     
    23:37
    Viktor Konečný dostal přihrávku na pravé křídlo, kde měl poměrně dost prostoru, čehož zkoušel hned využít. Zkoušel zamířit pod horní tyč, avšak tu jen těsně minul. Jeho pokus byl ale poměrně nebezpečný.
     
    19:18
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Pouzar – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    12:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráči se radují z druhé branky! Jen co se Konečný vrátil na led, ještě se nestačil zapojit pořádně od hry, jeho tým podruhé inkasuje. Autorem druhé branky je po přesné střele MATOUŠ MASOPUST. Asistence: Michal Silný, Vojtěch Krcho.
     
    11:35
    Přesilovka se domácí týmu dlouhou dobu nedařila. Až potom se zničehonic dostal do velmi zajímavé pozice Matouš Hrubec, který se objevil u pravé tyče ze Suchánkova pohledu. Právě hostující gólman si ale povyjel, zmenšil domácímu hráči střelecký úhel a tento pokus zblízka zneškodnil.
     
    10:06
    Prozatím ne. Naopak se otevírají vrátka na hostující střídačku, kam již podruhé usedá Viktor Konečný, který se provinil hákováním.
     
    03:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí hokejisté jdou do vedení! Jakub Novák zavezl kotouč do útočného pásma. Objel s ním soupeřovu branku, pak jej dostal na hůl MICHALA SILNÉHO, a ten si poradil nejlépe, jak mohl – 1:0. Asistence: Jakub Novák.
     
    00:58
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Konečný – 2 min., vysoká hůl).

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 4. Silný (Novák), 13. Masopust (Silný, Krcho), 41. Krcho (Novák)


    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Ludvík) – Najman, Hubata, Remta, Pavlát, Novák, Doktor – Řezáč, Hrubec, Anderle, Hracholski, Masopust, Pouzar, Janoch, Schwartz, Janoch, Čížek, Silný, Krcho
    HC Oceláři Třinec: Suchánek (Švančara) – Mituchovič, Radzienciak, Jenáček, Vacula, Ciencala, Grygar, Šulák – Havránek, Krč, Stránský, Pastor, Geidl, Mastič, Konečný, Plandor, Matěj, Ramik, Dobša

    Rozhodčí: Horák – Jindra, Zíka
    bahis siteleri