FTZS Liberec – Helas Brno 2:2 (kon.) | Interobal Plzeň – Sparta 2:6 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
2:6 (2:3)
Sparta Praha
Neděle 15.12.2019, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Wilde se pustil do tří hráčů na pravé straně, zakončil, balón se odrazil nejprve od zadní a poté od přední tyče, načež AZEM BRAHIMI snadno dorážel prakticky z čáry. Asistence: Wilde.
     
    27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Prostě ta absence Vnuka je poznat. Sparta podnikla výpad po levé straně a Drahovský poté přihrával do ohně, MICHAL SEIDLER poté na středu vypálil z druhé vlny do tou dobou z valné části prázdné branky. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kozár udělal chybu v rozehře. Kocič nabídl míč na levou stranu pro WILDEHO a legendární Brazilec zamířil mezi nohama Luhového, byť brankář Plzně vybíhal na šest metrů. Asistence: Mladen Kocič.
     
    20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hned se Vnukova absence projevila. TIHOMIR NOVAK si hodil míč na levé straně kolem Holého a do horní části brány otáčí průběh duelu. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    14
    Sparta právě vstřelila branku!
    2:2. Zdráhal a ještě jeden hráč Plzně neuhlídali při nahrávce Kociče z levé strany TIHOMIRA NOVAKA ve vápně a ten zády k brance pokořil Luhového. Asistence: Mladen Kocič.
     
    8
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tečovanou střelu Amadea z levé strany si ve vápně našel po odrazu nejlépe GABRIEL RICK, ten byl sám před dezorientovaným Luhovým a pod břevno snížil na 1:2. Asistence: Amadeu.
     
    7
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Kovács přímo z autu nakopl míč křížem zleva na pravou stranu, tam si naběhl TOMÁŠ VNUK za bránícího Ricka. Ten se nedohodl s Vahalou a TOMÁŠ VNUK sám před Vahalou zvýšil na 2:0. Asistence: Michal Kovács.
     
    2
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Kovács namazal rohem zleva zhruba na střed na hranici vápna, kde MICHAL HOLÝ z první pod víko skóroval. Asistence: Michal Kovács.

    Vít Muzikář

    Branky: 2. Holý (Kovács), 7. Vnuk (Kovács) – 8. Rick (Amadeu), 14. Novak (Kocič), 20. Novak (Drahovský), 22. Wilde (Kocič), 27. Seidler (Drahovský), 35. Brahimi (Wilde)

    Karty:   7. Kovács (PLZ) – 16. Amadeu (SPA)


    SK Interobal Plzeň: Luhový (Lecjaks) – Holý, Kovács (C), Kozár, Vnuk – Buchta, Zdráhal, Štrajt, Havel, Mižár, Künstner Trenér: Marek Kopecký.
    Sparta Praha: Vahala (Plecitý) – Rick, Amadeu, Drahovský (C), Seidler – Novak, Wilde, Grbeša, Kocić – Fejzullahi, Hora, Křivánek, Brahimi Trenér: Beni Simitči.

    Rozhodčí: Kaštánek, O. Černý – Matyš

    Diváci: 710
    bahis siteleri