Vsetín – Havířov 1:2 (kon.) | Ústí n/L – Žďár n/S 7:2 (kon.) | Warriors Brno – Přerov 2:5 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Kobra 2:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Poruba 2:3 (1:2 po s.n.) | Písek – Chrudim 4:2 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
7:2 (2:0, 3:1, 2:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 15.12.2019, 12:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    První třetina nabídla ze začátku vyrovnaný průběh, protože vázla přesnost přihrávek a na každé straně hráči nastřelovali pouze tyčky. Ústečtí hráči se postupně zvedli a měli navrch, o čemž svědčí i počet vstřelených branek. Žďár několikrát využil výpadku svého protihráče, ale k dobrému výsledku mu to nestačilo. (15:12:14)
     
    Konec zápasu.
     
    58:55
    Pavel Gottfried se snažil najít na druhé modré čáře rozjetého Matěje Harkabuse, na kterého však byla přihrávka moc rychlá a nedosáhl na ni.
     
    58:00
    Po prudkém nárazu do mantinelu se dlouho zvedal Jan Čermák, vypadá to ale, že byl jen otřesen, ale jinak bude v pořádku, z ledu odjel totiž po svých.
     
    56:29
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Polata – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Prokop – 2 min., hrubost).
     
    Po vstřelené brance se strhla v brankovišti potyčka, kterou sice rozhodčí rychle přerušili, ale i tak se bude vylučovat na obou stranách.
     
    56:29
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hostujícím hráčům se podařilo dlouhou přesilovou hru využít. MARTIN ŠTOLA vypálil puk, který přeskočil rameno Kmocha. Asistence: Tomáš Pachl.
     
    55:27
    Richard Jarábek se dostal v obranném pásmu k puku a velmi rychle ho poslal přes celé kluziště. Žďár tak musí začít svůj útok od začátku.
     
    54:08
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Brandner – 5 min., sekání + osobní trest do konce utkání, sekání). Trest odpyká Kušej.
     
    53:51
    Vít Šindelář dobruslil puk a ještě našel rozjetého Jaroslava Šešinu, který mířil vedle.
     
    52:51
    Filip Brůžek se hnal do útoku, místo přihrávky na svého spoluhráče zvolil radši střelu, která mu ale nevyšla a o hodně minula svůj cíl.
     
    51:47
    Erik Mareš od modré nastřelil pouze bránícího Šimona Malenovského, který se z ledu zvedal s hodně bolestivou grimasou. Na střídačku však odjel bez pomoci svých spoluhráčů.
     
    50:25
    Žďár zatím velmi dobře napadá a drží protihráče daleko od své branky. V útočném pásmu dokonce mohl zahrozit Tomáš Pachl, který se však dostal ke kotouči pozdě.
     
    49:29
    Roman Brandner si zkusil v předbrankovém prostoru stáhnout puk na druhou stranu, hostující obránce však zasáhl včas a nedovolil mu zakončit.
     
    49:08
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Štola – 2 min., podrážení).
     
    48:51
    Při signalizované výhodě se do dobré pozice dostal Erika Mareš, který ale mířil hodně vysoko a orazítkoval pouze zadní plexisklo.
     
    47:33
    Po dlouhé době se musel blýsknout Kmoch, který semaforem zpacifikoval střelu Filipa Brůžka. Po něm střílel ještě Zdeněk Šerejch, který však mířil mimo.
     
    47:06
    I nadále probíhá hra v útočném pásmu Ústí, které má vše pod kontrolou a snaží se vysílat střely ze všech pozic.
    Marken.cz

    AK

    Branky a nahrávky: 10. Brandner (Tot, Šešina), 20. Harkabus, 22. Harkabus (Šindelář, Tot), 24. Gottfried (Harkabus, Stuchlý), 28. Gottfried (Čermák, Stuchlý), 42. Brandner (Šindelář, Tot), 46. Gottfried (Harkabus) – 22. Bednář (Kochrda, Šerejch), 57. Štola (Pachl)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Kmoch – Gottfried, Jarábek, Mareš, Šešina, Stuchlý, Polata, Štěpánek – Čermák, Hampl, Šindelář, Brandner, Harkabus, Matloch, Tot, Kušej.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Havlík – Čermák, Prokop, Brož, Winkler, Doležal – Bednář, Malenovský, Štola, Pachl, Šerejch, Kochrda, Jindra, Brůžek.

    Rozhodčí: Místecký – Janíček, Bublová
    ocianews.com