Mladá Boleslav – Pardubice 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Stadion Litoměřice
3:4 (0:1, 1:0, 2:2 - 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Úterý 17.12.2019, 17:30Chance liga - o pořadí v play-off • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne z Litoměřic je to pro dnešek vše. Přeji hezký zbytek večera. (20:08:16)
     
    Prodloužení zcela jasně patřilo Vsetínu, což podtrhla ještě přesilovka. Valaši si díky tomu odvezli z Litoměřic i druhý bonusový bod. Za výkon se ale nemusí stydět oba týmy.
     
    Konec zápasu.
    62:48 Ondřej SLOVÁČEK - 3:4
     
    62:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovku a rozhodnují dnešní utkání! O finální trefu se postaral ONDŘEJ SLOVÁČEK, který vypálil z těsné blízkosti. Asistence: Radim Kucharczyk a Vít Jonák.
     
    62:35
    Vsetín v přesilovce ještě více upevnil svou pozici v útočném pásmu.
     
    61:37
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Jurčík – 2 min., držení).
     
    60:10
    První buly prodloužení získal Vsetín. Ten ale ve svém nájezdu o kotouč přišel a naopak kališníci dokázali otočit hru.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina naprosto dokreslila celkový vyrovnaný průběh dnešního utkání. Znovu byla k vidění velmi aktivní hra a poprvé navíc větší množství gólů. Přesto k rozhodnutí nedošlo a na řadu tak přichází prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:22
    Hned tři střely z těsné blízkosti musel hasit Adam Beran. Ve své činnosti si ale vedl skvěle a kotouč za sebe nepropustil.
     
    58:46
    Vsetín se vrátil s kotoučem za vlastní branku. Odsud se snaží dostat k přechodu zpět k Beranovi, ale obrana Litoměřic sveřepě svůj vymezený prostor hájí.
     
    57:47
    Kališnické obraně se podařilo vymést Vsetín ven z obranné třetiny. Ve volném prostoru tak kombinují a čekají na přesun dále.
     
    56:15
    Hosté v plném počtu.
    56:01 David TŮMA - 3:3
     
    56:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín ukázal, že i ve čtyřech umí dávat góly! Antonín Pechanec vyslal výstavní zadovku na DAVIDA TŮMU, který z první přesně vypálil proti Beranovi a ve velké rychlosti jej také překonal. Asistence: Antonín Pechanec.
     
    55:02
    I kališníci ukazují svou sílu v přesilovkách. Velmi rychle zvládají v pásmu kombinovat a čekat na příhodný okamžik pro Gábovou prověření.
     
    54:15
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vlastimil Dostálek – 2 min., hákování).
     
    53:44
    Kališníci se dokázali osvobodit z vlastní třetiny a Daniel Voženílek se dostal do nájezdu proti třem.
     
    53:02
    Snaha Vsetína o výpady na branku s přibývajícími minutami narůstá. Do hry se ale vložili sudí odpískáním valašského ofsajdu.
     
    52:05
    Domácí v plném počtu.
     
    51:56
    Přímo mezi nohy Adama Berana napálil kotouč David Tůma. Gólman Litoměřic ale včas sevřel betony a kotouč za sebe nepustil.
     
    51:11
    Vsetín se drží v této přesilovce těsně před litoměřickou brankou. V malém boxu ale funguje důrazná kališnická obrana, které se daří vytěsňovat jakýkoliv vsetínský pokus o střelu.
     
    50:05
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Strejček – 2 min., držení).
    49:20 Pawel ZYGMUNT - 3:2
     
    49:20
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci se znovu ujímají vedení! Navíc po naprosto výstavní trefě! PAWEL ZYGMUNT si najel nikým nehlídán středem pole a nekompromisně Gábu překonal. Asistence: Jiří Jebavý a František Klejna.
     
    48:07
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Radek Jeřábek – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Josef Jícha – 2 min., sekání).
     
    47:41
    Ztráta kotouče ve středním pásmu ukončila zprvu velmi nadějný Voženílkův nájezd a naopak umožnila Vsetínu vyjet proti Adamu Beranovi.
     
    46:38
    Vsetínští byli vytěsněni z prostoru před Beranem. Přesto se záhy dokázali vrátit zpět, nebo to zprvu alespoň tak vypadalo. Jejich průnik totiž přerušili sudí odpískáním ofsajdu.
     
    46:06
    Přes krytý výhled několika hráčů Vsetínských vypálil Kristian Kangas. Právě množství hráčů v zelenožlutém se mu ale stalo ve střele osudným, ta totiž mířila vysoko nad Gábovu branku.
     
    45:46
    Domácí v plném počtu.
     
    45:05
    Příliš daleko byl kotouč pro Pawla Zygmunta, který by jinak měl ideální příležitost pro osamocené zakončení. Hokejkou ale na puk zcela nedosáhl a vsetínský hráč si jej stáhl k sobě.
     
    44:41
    Litoměřičtí zvládají usměrňovat nátlakovou hru Vsetína a vyhazovat kotouče ven ze třetiny. Vsetínští tak opakovaně musí rozehrávat od vlastní branky.
     
    44:14
    Vsetínští v úvodu této přesilovky museli pozvolna rozehrávat od vlastní branky. Do brejku se ale záhy dostal Antonín Pechanec. Při svém nájezdu z levé strany přesto na Berana nevyzrál.
     
    43:46
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Kadlec – 2 min., podrážení).
    43:03 Sebastián GORČÍK - 2:2
     
    43:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Stav je opět nerozhodný! Z hranice brankoviště přesně dorazil pod víko Beranovy branky střelu Kucharczyka SEBASTIAN GORČÍK. Gólman Litoměřic neměl téměř žádnou šanci. Asistence: Radim Kucharczyk a Jakub Teper.
     
    42:34
    Navíc Stadion záhy dokázal otočit hru. Díky tomu si začal počínat aktivně před Gábou, avšak na gólovou situaci je to stále málo.
     
    41:43
    Vsetínští se usilovně snaží o vyrovnání. Dobývají tak důrazně Beranovu branku, avšak na litoměřickou obranu recept najít nemohou.
    40:30 Martin KADLEC - 2:1
     
    40:30
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tak to byl rychlý kališnický nástup do třetiny, který znamená vedení pro litoměřické hokejisty! Daniel Voženílek vyslal do gólovky MARTINA KADLECE, ten přesně vymetl pavučiny u pravé tyče Gábovy branky. Asistence: Daniel Voženílek.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina přinesla taktéž velmi aktivní hru s mnoha šancemi na obou stranách. Gólově se ale prosadili jen kališníci, kteří se díky tomu dokázali vrátit do hry a před závěrečnou periodou jsou tak šance na obou stranách otevřené.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:46 Karel KUBÁT - 1:1
     
    39:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Gólem do šatny se Stadion vrací do hry! V mezikruží stál připravený KAREL KUBÁT, který středem propasíroval naprosto přesně za Gábova záda. Přestože už v Litoměřicích krátce působil v sezóně 2010/2011, tak teprve nyní si připisuje svou první kališnickou trefu. Asistence: Kristian Kangas a Jan Strejček.
     
    39:18
    Chvíli na to zakončoval zcela sám rozjetý Josef Jícha. Gólmana Vsetínských ale nakonec trefil přímo do terče, neboť se se dokázal proti puku rychle přesunout.
     
    38:51
    Po sérii krátkých přihrávek se tvrdě opřel do kotouče Peter Jánský. Jeho střelu ale Gába betony odrazil do ochranné sítě nad brankou.
     
    38:22
    Ve své další přesilovce zahájil Stadion útočný tlak na soupeřovu branku již od samého počátku. Díky tomu dochází k vyostřování situace před Gábou.
     
    37:55
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Radek Jeřábek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:22
    Litoměřičtí posléze ve vlastní třetině ukončili nápor Vsetína a sami se přihrávkami mezi sebou pokoušeli o průnik hlouběji do hřiště.
     
    36:42
    Po souhře s Jíchou a Voženílkem si nabruslil před branku Martin Kadlec, který také záhy vypálil. Gólman Vsetína sice proti této střele vysunul svůj beton, avšak tlaku na svou branku zabránit nedokázal.
     
    36:10
    Vsetínští rozehráli svou průnikovku, kterou zakončoval Vojtěch Šilhavý. Jeho střela z větší vzdálenosti ale mířila přímo na betony Adama Berana.
     
    35:16
    Ondřej Jurčík se pokusil narušit souhru mezi třemi beky Vsetína. To se mu sice nepodařilo, avšak domácí se stejně do pásma dostali a započali další napadání Gáby.
     
    34:57
    Hosté v plném počtu.
     
    34:14
    A naopak Vsetín otočil hru, protáhnout se v brance tím pádem musel Adam Beran.
     
    33:37
    Po nějaké době obsadili kališníci palebné pozice a přihrávkami mezi nimi hledají vhodný moment ke střele. Přes rychle se pohybující obranu Vsetína ale tento nepřichází.
     
    33:13
    Kristiana Kangase zřejmě trochu rozčílil odpískaný ofsajd. Za Gábovou brankou se tak pustil do menší potyčky s Vítem Jonákem.
     
    32:57
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vojtěch Šilhavý – 2 min., držení).
     
    32:06
    Kališníkům se to ale zákonitě nelíbilo a obrátili hru. Nedaleko vsetínské branky si počínal obratně Daniel Voženílek. Obrana hostí ho ale ztrojila a znemožnila mu v pokračování další akce.
     
    31:07
    Po vyrovnání početních sil dostal naopak Vsetín svého soupeře pod tlak. Hráči hostujícího celku se drží v útočném pásmu a řadou nahrávek se pokouší o hledání ideální palebné pozice.
     
    30:07
    Hosté v plném počtu.
     
    29:53
    Toho se ujal faulovaný Jánský a vydal se do mezikruží. Tam ovšem nevyzrál na Gábovu lapačku, kterou gólman Vsetínských přesně vymáchl proti kotouči.
     
    29:53
    Petera Jánského dosti nevybíravě podrazil při jeho samostatném výpadu Jiří Drtina. Proti vsetínské brance je tak nařízeno trestné střílení.
     
    29:11
    O další zakončení se pokoušel Peter Jánský. Kolem něj se ale seběhla velká skupina hráčů v zelenožlutém, která mu znemožnila v palbě z těsné blízkosti.
     
    28:07
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vít Jonák – 2 min., krosček).
     
    28:04
    Další nadějnou akci měl František Klejna, který si pokoušel obhodit gólmana Gábu na hranici brankoviště. Ani z této situace ale na vsetínského strážce svatyně nevyzrál.
     
    27:23
    Ostře nabito měl na modré čáře Jiří Drtina. ten dostál svému příjmení a dělovkou rozdrtil téměř vše, co mu stálo v cestě. Tedy až na zeď v podobě litoměřického gólmana Berana, který vystavil kotouči stopku svým tělem.
     
    26:23
    Výpad středem pole vyšel Lukáši Volfovi v tom smyslu, že se kotouč dostal až k Beranovi. Gólman Litoměřic ale po puku skočil ve snaze jej ubránit před dojíždějícím hráčem Vsetína.
     
    25:43
    Další slibnou akci na vsetínskou branku rozehrál Markus Korkiakoski. Ten ale nedokázal vystřelit, přesto tlak domácích na Gábovu svatyni pokračoval.
     
    25:11
    Domácí v plném počtu.
     
    23:48
    Dvě gólovky Pawla Zygmunta musel v poslední době hasit gólman Gába! Poprvé proti němu debutant v kališnickém dresu vypálil po nájezdu z mezikruží, pak následně i dorážel. Avšak David Gába zvládl kotouč udržet.
     
    23:11
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Daniel Voženílek – 2 min., držení).
     
    21:52
    Kališníci dokázali obrátit hru. Puk do útočného pásma vyvezl Pawel Zygmunt, po jehož těsnému nahození na branku ještě došlo k několika dorážkám. Brankář vsetínského týmu ale udržel celou situaci pod kontrolou.
     
    21:00
    Vsetín převzal otěže hry a v útočném pásmu kombinují a vyčkávají na vhodný moment ke střele. Po nějaké době k ní i došlo, avšak Adam Beran si dokázal s kotoučem poradit.
     
    20:11
    Úvodní buly druhé třetiny vyhráli hráči Litoměřic. Kališníci se zformovali u vlastní branky, odkud se sérií přihrávek snaží o přesun hlouběji na útočného pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Počátek první třetiny patřil z větší části Vsetínu, jemuž se dařilo držet v útočném pásmu a ostřeloval Adama Berana. Z toho pramenil zatím jediný gól utkání, o něhož se postaral Radim Kucharczyk. Litoměřičtí se střelecky vzchopili zejména v závěru třetiny, avšak gólman Gába předváděl velmi kvalitní výkon.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:04
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jiří Hunkes – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    17:49
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Radek Jeřábek – 2 min., podrážení).
     
    16:54
    Litoměřičtí se po vyrovnání početních sil dostali do vyššího tempa než jejich soupeř. Vsetín se tak zmohl jen na vyhazování kotoučů na zakázané uvolnění.
     
    16:19
    Domácí v plném počtu.
     
    14:36
    I další přesilovku zvládá Vsetín celkem úspěšně. Kombinací na vnějším obvodu útočného pásma hledají ideální moment pro střelbu na Berana.
     
    14:19
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Havelka – 2 min., podrážení).
    12:56 Radim KUCHARCZYK - 0:1
     
    12:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaší se ujímají vedení! RADIM KUCHARCZYK se dostal ke kotouči na pravé hranici brankoviště a z něj zcela přesně našel volnou skulinu u pravé tyče do níž přesně kotouč nastřelil. Asistence: Jakub Teper a Ondřej Slováček.
     
    10:58
    Vsetín se neustále pokouší o výpady proti Beranově brance. Kališnická obrana se ale naproti tomu drží na uzdě a svého soupeře zkrátka.
     
    10:06
    Domácí v plném počtu.
     
    09:42
    Josef Jícha nepřevzal přesně křižnou přihrávku do pásma. Volného puku tak využili hosté, kteří jej vzápětí dopravili k Adamu Beranovi.
     
    08:28
    Přesilovka Vsetínským prozatím vychází celkem úspěšně. Hráči valašského týmu se drží v útočném pásmu a celkem precizně napadají branku Adama Berana. Zatím ale bez přesného zakončení.
     
    08:06
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Havelka – 2 min., napadení).
     
    07:34
    Daniel Voženílek krásně nabil na střelu Josefu Jíchovi. Ten vypálil z mezikruží, avšak kotouč se odrazil o betony gólmana Gáby přímo na hůl Martina Kadlece. Ten bezprostředně dorážel, avšak strážce vsetínské svatyně se blýskl famózním zákrokem a i tento puk lapil.
     
    05:17
    Z těsné hranice brankoviště vyzkoušel své střelecké štěstí Pawel Zygmunt. Hokejoví bozi ale při něm v tuto chvíli nestáli, neboť křižnou střelu zamířil pod velkým úhlem a tedy vedle vzdálenější tyče.
     
    04:22
    Přes celou délku ledové plochy se prosmýkl Vlastimil Dostálek. Ani on se ale přes důmyslnou obranu domácích nedostal k zakončení a hra se obrátila.
     
    02:53
    Březinovu střelu srazil Dominik Sklenář do rohu kluziště. Po chvilkovém boji se kotouče zmocnili hráči domácího týmu, kteří jej vyvezli na druhou stranu.
     
    01:35
    Kotouče se chopili Litoměřičtí. A konkrétně Karel Kubát, jemuž se vyvedla rozehrávka až k brance Gáby, avšak v tuto chvíli kališníci v této oblasti nic nevytěžili.
     
    00:07
    Po vhazování zahájil Vsetín tlak na Beranovu branku. S tím si ale litoměřická obrana dokázala poradit a souhru Valachů narušila.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Sklíba) – Marcel, Walter, Jebavý, Klejna, Strejček, Kubát, Houdek – Voženílek, Jícha, M. Kadlec – Korkiakoski, M. Havelka, Jánský – Zygmunt, Jurčík, Kangas – Štohanzl, D. Sklenář.

    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček, Teper, Ondračka, Hunkes, J. Drtina, Jeřábek, Hryciow – Jonák, Kucharczyk, Gorčík – Procházka, Rehuš, Dostálek – Karafiát, Pechanec, D. Tůma – L. Volf, Šilhavý, Březina.

    Rozhodčí: Wagner, Veselý – Bosák, Maštalíř.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 40. Kubát (Kangas, Strejček), 41. M. Kadlec (Voženílek), 50. Zygmunt (Jebavý, Klejna) – 13. Kucharczyk (Teper, Slováček), 44. Gorčík (Kucharczyk, Teper), 57. D. Tůma (Pechanec), 63. Slováček (Kucharczyk, Jonák)


    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Sklíba) – Marcel, Walter, Jebavý, Klejna, Strejček, Kubát, Houdek – Voženílek, Jícha, M. Kadlec – Korkiakoski, M. Havelka, Jánský – Zygmunt, Jurčík, Kangas – Štohanzl, D. Sklenář.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček, Teper, Ondračka, Hunkes, J. Drtina, Jeřábek, Hryciow – Jonák, Kucharczyk, Gorčík – Procházka, Rehuš, Dostálek – Karafiát, Pechanec, D. Tůma – L. Volf, Šilhavý, Březina.

    Rozhodčí: Wagner, Veselý – Bosák, Maštalíř
    bahis siteleri