Mladá Boleslav – Pardubice 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Stadion Litoměřice
3:4 (0:1, 1:0, 2:2 - 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Úterý 17.12.2019, 17:30Chance liga - o pořadí v play-off • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:48 Ondřej SLOVÁČEK - 3:4
     
    62:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovku a rozhodnují dnešní utkání! O finální trefu se postaral ONDŘEJ SLOVÁČEK, který vypálil z těsné blízkosti. Asistence: Radim Kucharczyk a Vít Jonák.
    56:01 David TŮMA - 3:3
     
    56:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín ukázal, že i ve čtyřech umí dávat góly! Antonín Pechanec vyslal výstavní zadovku na DAVIDA TŮMU, který z první přesně vypálil proti Beranovi a ve velké rychlosti jej také překonal. Asistence: Antonín Pechanec.
    49:20 Pawel ZYGMUNT - 3:2
     
    49:20
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci se znovu ujímají vedení! Navíc po naprosto výstavní trefě! PAWEL ZYGMUNT si najel nikým nehlídán středem pole a nekompromisně Gábu překonal. Asistence: Jiří Jebavý a František Klejna.
    43:03 Sebastián GORČÍK - 2:2
     
    43:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Stav je opět nerozhodný! Z hranice brankoviště přesně dorazil pod víko Beranovy branky střelu Kucharczyka SEBASTIAN GORČÍK. Gólman Litoměřic neměl téměř žádnou šanci. Asistence: Radim Kucharczyk a Jakub Teper.
    40:30 Martin KADLEC - 2:1
     
    40:30
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tak to byl rychlý kališnický nástup do třetiny, který znamená vedení pro litoměřické hokejisty! Daniel Voženílek vyslal do gólovky MARTINA KADLECE, ten přesně vymetl pavučiny u pravé tyče Gábovy branky. Asistence: Daniel Voženílek.
    39:46 Karel KUBÁT - 1:1
     
    39:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Gólem do šatny se Stadion vrací do hry! V mezikruží stál připravený KAREL KUBÁT, který středem propasíroval naprosto přesně za Gábova záda. Přestože už v Litoměřicích krátce působil v sezóně 2010/2011, tak teprve nyní si připisuje svou první kališnickou trefu. Asistence: Kristian Kangas a Jan Strejček.
    12:56 Radim KUCHARCZYK - 0:1
     
    12:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaší se ujímají vedení! RADIM KUCHARCZYK se dostal ke kotouči na pravé hranici brankoviště a z něj zcela přesně našel volnou skulinu u pravé tyče do níž přesně kotouč nastřelil. Asistence: Jakub Teper a Ondřej Slováček.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 40. Kubát (Kangas, Strejček), 41. M. Kadlec (Voženílek), 50. Zygmunt (Jebavý, Klejna) – 13. Kucharczyk (Teper, Slováček), 44. Gorčík (Kucharczyk, Teper), 57. D. Tůma (Pechanec), 63. Slováček (Kucharczyk, Jonák)


    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Sklíba) – Marcel, Walter, Jebavý, Klejna, Strejček, Kubát, Houdek – Voženílek, Jícha, M. Kadlec – Korkiakoski, M. Havelka, Jánský – Zygmunt, Jurčík, Kangas – Štohanzl, D. Sklenář.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček, Teper, Ondračka, Hunkes, J. Drtina, Jeřábek, Hryciow – Jonák, Kucharczyk, Gorčík – Procházka, Rehuš, Dostálek – Karafiát, Pechanec, D. Tůma – L. Volf, Šilhavý, Březina.

    Rozhodčí: Wagner, Veselý – Bosák, Maštalíř
    bahis siteleri