Děčín – Bílina 4:3 (kon.)
konec
HC Děčín
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
HC Draci Bílina
Čtvrtek 19.12.2019, 18:00 • ZS Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se Medvědům dostávají na dostřel jediné branky. JAKUB PROCHÁZKA si sjel do prostoru mezi kruhy a propálil domácího brankáře – 4:3. Draci tak ještě vykřesali jiskru naděje. Asistence: Filip Šmejc a Jaroslav Šimeček.
     
    46:22
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi jdou do dvoubrankového vedení. Ondřej Sýkora přihrál kotouč JANU CHOVANCOVI, který poté s notnou dávkou štěstí prostřelil Štěpku, kterému puk propadl za záda – 4:2. Asistence: Ondřej Sýkora a Zdeněk Petráš.
     
    40:37
    Děčín právě vstřelil branku!
    Velmi dobrý vstup do třetí třetiny předvedli domácí hráči a jdou podruhé v utkání do vedení. Chovanec vystřelil na branku Bíliny, Štěpka vyrazil puk pouze před sebe a DANIEL VOLRÁB pak neměl problém ho uklidit za jeho záda – 3:2. Asistence: Jan Chovanec a Radek Fojt.
     
    27:36
    Draci právě vstřelili branku!
    Po chybě děčínské obrany hosté bleskově srovnávají a je znovu vyrovnáno. Kobes našel přihrávkou před děčínskou klecí KONSTANTINA TJURINA, jenž zavěsil puk pod víko Lavingerovy branky – 2:2. Asistence: Petr Kobes.
     
    27:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní už se to povedlo a Medvědi jdou poprvé v utkání do vedení. Pavel Zajan posunul puk na Ondřeje Sýkoru, ten si všiml v prostoru mezi kruhy volného ZDEŇKA PETRÁŠE, jenž prostřelil brankáře Štěpku – 2:1. Asistence: Ondřej Sýkora a Pavel Zajan.
     
    19:27
    Děčín právě vstřelil branku!
    Závěrečný menší tlak domácí už přetavují ve vyrovnávací branku a začíná se tak znovu od začátku – 1:1. PATRIK BALCAR dostal nabito od svého jmenovce Zicha a poté prudkou střelou doslova propálil vše, co mu stálo v cestě. Medvědi jsou tak opět zpátky ve hře. Asistence: Patrik Zicho a Daniel Volráb.
     
    13:21
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení, a to ve vlastním oslabení. Po špatné souhře Medvědů ujel do samostatného úniku JAKUB PROCHÁZKA a poté svou střelou nedal Lavingerovi šanci střelou do teploměru – 0:1. Asistence: Dominik Brzek.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 20. Balcar (Zicho, Volráb), 28. Petráš (Sýkora, Zajan), 41. Volráb (Chovanec, Fojt), 47. Chovanec (Sýkora, Petráš) – 14. Procházka (Brzek), 28. Tjurin (Kobes), 60. Procházka (Šmejc, Šimeček)


    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Mareš, Kaltenböck (C), Loukota, Balcar, Tůma, Zicho, Málek – Sýkora, Kuchynka, Fojt, Faigl, Smola, Zajan (A), Chovanec, Petráš, Volráb, Ineman, Arnold
    HC Draci Bílina: Štěpka (Zechovská) – Brzek, Petržílka, Pokorný, Běhula, Kolíček – Šimeček (A), Mašek, Šmejc, Kubišta, Fábry, Tjurin, Zdeněk, Kobes, Procházka (C), Lomovskij

    Rozhodčí: Luczków – Goltsch, Sýkora
    bahis siteleri