Děčín – Bílina 4:3 (kon.)
konec
HC Děčín
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
HC Draci Bílina
Čtvrtek 19.12.2019, 18:00 • ZS Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Oddechový čas také pro domácí tým.
     
    59:24
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se Medvědům dostávají na dostřel jediné branky. JAKUB PROCHÁZKA si sjel do prostoru mezi kruhy a propálil domácího brankáře – 4:3. Draci tak ještě vykřesali jiskru naděje. Asistence: Filip Šmejc a Jaroslav Šimeček.
     
    58:30
    Branka hostů je prázdná, Bílina to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:30
    Hostující lavička si vybírá oddechový čas.
     
    54:40
    Na druhé straně se do velké šance dostal hostující Kobes, ale po svém pokusu nastřelil tyč Lavingerovy branky!
     
    52:54
    Sýkorovu střelu vyrazil Štěpka nad horní tyč a zabránil tak další velké šanci děčínského celku.
     
    49:33
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Jakub Zdeněk – 2 min., nedovolené bránění).
     
    46:22
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi jdou do dvoubrankového vedení. Ondřej Sýkora přihrál kotouč JANU CHOVANCOVI, který poté s notnou dávkou štěstí prostřelil Štěpku, kterému puk propadl za záda – 4:2. Asistence: Ondřej Sýkora a Zdeněk Petráš.
     
    42:10
    Po šanci Procházky, kterou vykryl Lavinger šli do akce znovu Medvědi. Kuchynka chtěl dorážet touš do prázdné branky, ale obrana Bíliny mu v tom zabránila!
     
    40:37
    Děčín právě vstřelil branku!
    Velmi dobrý vstup do třetí třetiny předvedli domácí hráči a jdou podruhé v utkání do vedení. Chovanec vystřelil na branku Bíliny, Štěpka vyrazil puk pouze před sebe a DANIEL VOLRÁB pak neměl problém ho uklidit za jeho záda – 3:2. Asistence: Jan Chovanec a Radek Fojt.
     
    39:49
    Šimeček vystřelil na Lavingera, tomu puk vypadl, ale dostal se mimo jeho brankoviště.
     
    36:44
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Daniel Štěpka – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Tomáš Běhula.
     
    34:58
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Daniel Volráb – 2 min., vysoká hůl).
     
    27:36
    Draci právě vstřelili branku!
    Po chybě děčínské obrany hosté bleskově srovnávají a je znovu vyrovnáno. Kobes našel přihrávkou před děčínskou klecí KONSTANTINA TJURINA, jenž zavěsil puk pod víko Lavingerovy branky – 2:2. Asistence: Petr Kobes.
     
    27:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní už se to povedlo a Medvědi jdou poprvé v utkání do vedení. Pavel Zajan posunul puk na Ondřeje Sýkoru, ten si všiml v prostoru mezi kruhy volného ZDEŇKA PETRÁŠE, jenž prostřelil brankáře Štěpku – 2:1. Asistence: Ondřej Sýkora a Pavel Zajan.
     
    26:50
    Zicho našel volného Sýkoru, který už mohl střílet na odkrytou bílinskou klec, ale Štěpka dalším fantastickým zákrokem pokus domácího útočníky kryje pozorným zákrokem!
     
    25:05
    Konstantin Tjurin střílel na Lavingera, ten puk neudržel a před ním mohlo dojít k nebezpečí, ale nakonec byl kotouč vytěsněn do rohu a velká šance hostů nekončí druhou brankou!
     
    21:00
    Procházka mohl zakončovat do odkryté děčínské klece, ale Radek Fojt v hodině dvanácté zakročil a puk dostal do bezpečí!
     
    19:27
    Děčín právě vstřelil branku!
    Závěrečný menší tlak domácí už přetavují ve vyrovnávací branku a začíná se tak znovu od začátku – 1:1. PATRIK BALCAR dostal nabito od svého jmenovce Zicha a poté prudkou střelou doslova propálil vše, co mu stálo v cestě. Medvědi jsou tak opět zpátky ve hře. Asistence: Patrik Zicho a Daniel Volráb.
     
    16:10
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Jakub Zdeněk – 2 min., sekání).
     
    14:09
    Jan Smola nebyl daleko od vyrovnání. Štěpka se však stihl rychle přesunout do míst, kam letěl puk a pokus děčínského útočníka vykryl!
     
    13:21
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení, a to ve vlastním oslabení. Po špatné souhře Medvědů ujel do samostatného úniku JAKUB PROCHÁZKA a poté svou střelou nedal Lavingerovi šanci střelou do teploměru – 0:1. Asistence: Dominik Brzek.
     
    12:01
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Konstantin Tjurin.
     
    11:16
    V další velké šanci se ocitl znovu Jakub Zdeněk. Poté před ním zívala odkrytá horní část Lavingerovy branky, ale jeho následný pokus kryje brankář Děčína do své lapačky!
     
    10:07
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Štěpán Kuchynka – 2 min., podrážení).
     
    09:38
    Jakub Zdeněk se dostal do velké šance, v dobré střelecké pozici ji však trestuhodně minul!
     
    07:21
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Dominik Brzek – 2 min., držení).
     
    00:54
    Na druhé straně pak hned došlo na velkou šanci na straně Děčína. Už to vypadalo, že byl brankář Štěpka překonán, ale ještě těsně před brankovou čárou ho stihl schovat!

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 20. Balcar (Zicho, Volráb), 28. Petráš (Sýkora, Zajan), 41. Volráb (Chovanec, Fojt), 47. Chovanec (Sýkora, Petráš) – 14. Procházka (Brzek), 28. Tjurin (Kobes), 60. Procházka (Šmejc, Šimeček)


    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Mareš, Kaltenböck (C), Loukota, Balcar, Tůma, Zicho, Málek – Sýkora, Kuchynka, Fojt, Faigl, Smola, Zajan (A), Chovanec, Petráš, Volráb, Ineman, Arnold
    HC Draci Bílina: Štěpka (Zechovská) – Brzek, Petržílka, Pokorný, Běhula, Kolíček – Šimeček (A), Mašek, Šmejc, Kubišta, Fábry, Tjurin, Zdeněk, Kobes, Procházka (C), Lomovskij

    Rozhodčí: Luczków – Goltsch, Sýkora
    bahis siteleri