Edmonton – Montreal 4:3 (kon.) | Boston – Nashville 3:4 (po pr.) | Toronto – Detroit 4:1 (kon.)
Ottawa – Philadelphia 4:5 (0:1 po s.n.) | Columbus – New Jersey 5:1 (kon.) | Washington – Tampa 3:1 (kon.)
Carolina – Florida 2:4 (kon.) | Colorado – Chicago 3:5 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 4:1 (kon.)
San Jose – St. Louis 2:5 (kon.) | NY Rangers – Anaheim 5:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
Florida Panthers
Neděle 22.12.2019, 01:10 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:17
    Brian Boyle se zlobí, domnívá se totiž, že Wallmarka nepodrazil. Stanovisko rozhodčích už však nezmění, jsou z toho dvě minuty.
     
    41:39
    Početní převaha čeká i na domácí, prolomí kouzlo Driedgerovy brány? Za katrem už sedí Toninato, útočník podrazil Nečase.
     
    39:30
    Rotržku mezi Svečnikovem a Connollym řeší hlavní rozhodčí potrestáním obou hokejistů. První jmenovaný ale dostává o dvě minuty navíc, neboť si ještě neodpustil zásah vysokou holí. Po odpískání došlo k potyčce mezi Edmundssonem a Brownem, i oni jsou posláni na trestnou lavici.
     
    35:48
    Další faul v útočném pásmu, to by mohlo Carolinu později hodně mrzet. Nedovoleným bráněním se provinil Lucas Wallmark.
     
    29:52
    V útočném pásmu se zbytečného faulu dopustil Andrej Svečnikov, který vysokou holí nešikovně zasáhl do obličeje Trochecka. Jasné dvě minuty.
     
    19:56
    V samotném závěru prvního dějství přichází první vyloučení. Na lavici hanby už sedí Mark Pysyk, jenž inkasoval dvě minuty za hru vysokou holí.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 50. Niederreiter (T. Teräväinen, D. Hamilton), 53. Wallmark (Niederreiter, Nečas) – 8. Dadonov (B. Boyle), 32. B. Boyle (Ekblad, Connolly), 41. Huberdeau (Barkov, Hoffman), 51. Acciari (Huberdeau, Yandle)


    Carolina Hurricanes: Mrázek (Reimer) – D. Hamilton, Slavin, Pesce, Edmundson, T. van Riemsdyk, Gardiner – Foegele, J. Staal (C), Svečnikov – T. Teräväinen, Aho, Niederreiter – Nečas, Wallmark, Dzingel – Haula, Martinook, B. McGinn (A).
    Florida Panthers: Driedger (Bobrovskij) – Ekblad, Weegar, Strålman, Matheson, Brown, Yandle (A) – Connolly, Barkov (C), Vatrano – Acciari, Trocheck, Huberdeau (A) – Dadonov, B. Boyle, Hoffman – Sceviour, Pysyk, Toninato.

    Rozhodčí: McCauley, Hebert – Amell, Mach

    Diváci: 18 224
    bahis siteleri