Edmonton – Montreal 4:3 (kon.) | Boston – Nashville 3:4 (po pr.) | Toronto – Detroit 4:1 (kon.)
Ottawa – Philadelphia 4:5 (0:1 po s.n.) | Columbus – New Jersey 5:1 (kon.) | Washington – Tampa 3:1 (kon.)
Carolina – Florida 2:4 (kon.) | Colorado – Chicago 3:5 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 4:1 (kon.)
San Jose – St. Louis 2:5 (kon.) | NY Rangers – Anaheim 5:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
Florida Panthers
Neděle 22.12.2019, 01:10 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:59 Lucas WALLMARK - 2:4
     
    52:59
    Carolina právě vstřelila branku!
    O vítězi ještě není rozhodnuto! Nečas přihrál za branku Niederreiterovi, který rychle předal na druhou stranu LUCASI WALLMARKOVI, proti jehož zakončení se Driedger přesunul příliš pozdě. Asistence: Nino Niederreiter a Martin Nečas.
    50:41 Noel ACCIARI - 1:4
     
    50:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Jenže zničehonic přichází čtvrtý gól v síti Mrázka! Český gólman nebude mít úplně čisté svědomí, rána NOELA ACCIARIHO na lapačku se určitě dala chytat. Asistence: Jonathan Huberdeau a Keith Yandle.
    49:16 Nino Niederreiter - 1:3
     
    49:16
    Carolina právě vstřelila branku!
    Kouzlo Driedgerovy branky prolomeno! Ránu Hamiltona ještě gólman zpacifikoval, puk ale vyrazil přímo do míst, kde na dorážku čekal Teuvo Teräväinen. Fin trefil hůl padajícího spoluhráče NINA NIEDERREITERA a právě od ní se nakonec černá guma dostala do sítě! Asistence: Teuvo Teräväinen a Dougie Hamilton.
    40:26 Jonathan HUBERDEAU - 0:3
     
    40:26
    Florida právě vstřelila branku!
    A to se také děje! Po souboji za brankou se puk odrazil mezi kruhy, kde stál úplně osamocený JONATHAN HUBERDEAU. Nejproduktivnější hráč Panterů v sezóně udělal Mrázkovi kličku do forhendu a poté bez problémů trefil odkrytou svatyni. Asistence: Aleksander Barkov a Mike Hoffman.
    31:34 Brian BOYLE - 0:2
     
    31:34
    Florida právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je využita, Florida odskakuje do dvoubrankového vedení. Od modré čáry nahodil na bránu Ekblad, mimo dosah Mrázka ztečoval puk před brankou stojící BRIAN BOYLE. Asistence: Aaron Ekblad a Brett Connolly.
    07:07 Jevgenij DADONOV - 0:1
     
    07:07
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři se ujímají vedení! Po mizerné střele Van Riemsdyka poslal Boyle do samostatného úniku JEVGENIJE DADONOVA. Ruský forvard nevymýšlel nic složitého, forhendem zamířil přesně do levého horního rohu. Asistence: Brian Boyle.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 50. Niederreiter (T. Teräväinen, D. Hamilton), 53. Wallmark (Niederreiter, Nečas) – 8. Dadonov (B. Boyle), 32. B. Boyle (Ekblad, Connolly), 41. Huberdeau (Barkov, Hoffman), 51. Acciari (Huberdeau, Yandle)


    Carolina Hurricanes: Mrázek (Reimer) – D. Hamilton, Slavin, Pesce, Edmundson, T. van Riemsdyk, Gardiner – Foegele, J. Staal (C), Svečnikov – T. Teräväinen, Aho, Niederreiter – Nečas, Wallmark, Dzingel – Haula, Martinook, B. McGinn (A).
    Florida Panthers: Driedger (Bobrovskij) – Ekblad, Weegar, Strålman, Matheson, Brown, Yandle (A) – Connolly, Barkov (C), Vatrano – Acciari, Trocheck, Huberdeau (A) – Dadonov, B. Boyle, Hoffman – Sceviour, Pysyk, Toninato.

    Rozhodčí: McCauley, Hebert – Amell, Mach

    Diváci: 18 224
    bahis siteleri