Trenčín – Zvolen 2:0 (kon.) | Nové Zámky – Detva 2:0 (kon.) | Banská Bystrica – Nitra 2:1 (kon.)
Miskolc – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Michalovce – MAC Budapešť 5:2 (kon.) | Poprad – Košice 0:4 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 22.12.2019, 17:30 • Ice rink, Miškovec (Maďarsko) • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:00:39)
     
    Miškovec si napokon pripisuje výhru, Liptovský Mikuláš sa ale výborným výkonom v tretej tretine postaral o obrovskú drámu. Liptáci vstúpili do tretieho dejstva skvele, výrazne prestrieľali domácich a Petran napokon využil ich druhú presilovku v zápase na zníženie skóre. Po tomto góle sa hral otvorený hokej zo strany na stranu, ani jeden z tímov však nedokázal svoje gólové príležitosti využiť. Hosťom na vytúžený vyrovnávajúci gól už nestačila ani záverečná power-play a body tak nezískali šiestykrát za sebou. V tabuľke po výhre Nových Zámkov strácajú na tento tím z posledného miesta už osem bodov. DVTK Miškovec sa vďaka zisku ďalších troch bodov posunul na šieste miesto.

    Strely na bránku v 3. tretine (celkovo): 8:18 (34:46)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:48
    Petran ranou od modrej vyvolal pred bránkou DVTK veľký závar, v ktorom sa snažil puk doraziť do bránky Sukeľ i Kriška, ani jeden z nich ale hrací predmet nezasiahol a domáci ho odpálili spred vlastnej bránky.
     
    59:29
    Puk sa po Rajnovom zákroku odrazil k Vasovi, ktorý puk vyhodil tesne mimo prázdnej bránky hostí.
     
    59:22
    Domáci zatiahli puk do rohu vlastnej tretiny, kde ho ale Oško vybojoval. Po krížnej prihrávke strieľal z ľavého kruhu Kurali, Rajna ale jeho pokus vyrazil.
     
    59:01
    Hostia prehrali vhadzovanie v útočnej tretine a až v strednom pásme sa dostali k puku. Kurali ho hneď zaviezol naspäť do pásma Miškovca a nebezpečným nahodením na teč donútil Rajnu k zákroku.
     
    58:39
    Zalivin odchádza na striedačku, Liptovský Mikuláš tak bude hrať so šiestimi korčuliarmi.
     
    58:39
    Oddychový čas Liptovského Mikuláša.
     
    58:39
    Sukeľovu strelu od modrej zrazili domáci na ochrannú sieť.
     
    58:32
    Hostia sa usadili v pásme Miškovca a teraz zatláčajú domácich do hlbokého obranného bloku. K odvolaniu brankára Zalivina Liptáci zatiaľ nesiahli.
     
    57:59
    Ďalšiu chybu v rozohrávke predviedol Dudás, ktorého obral o puk Surový. Ten strieľal spomedzi kruhov bekhendom, Rajna ale jeho strelu vyrazil.
     
    57:25
    Snahu Liptovského Mikuláša o ďalší útok zastavil ofsajd Petrana.
     
    57:06
    Rudolf Huna sa ďalším prienikom dostal okolo Göza z pravej strany pred bránku Miškovca, puk ale pri bližšej žŕďke zastavil brankár Rajna.
     
    56:38
    Láda sa potom dostal aspoň k strele od modrej čiary, tá ale nebola veľmi prudká, a tak ju Zalivin na dvakrát skrotil.
     
    55:59
    Liptáci už hrajú vabank a v ich obrane vznikajú veľké medzery. Vandaneovu strelu vyrazil Zalivin k Ládovi, ktorý pred odkrytou bránkou Liptovského Mikuláša puk minul.
     
    55:22
    Harrison sa dostal po chybe hostí, ktorí prepustili za seba St. Pierreovu slabú prihrávku, k puku a vyrazil do samostatného úniku. Ten zakončil strelou tesne mimo pravej žŕďky Zalivinovej bránky.
     
    54:36
    Rudolf Huna nabral v strednom pásme rýchlosť a doslova presvišťal okolo obrancov Miškovca. Z pravého kruhu tesne minul Rajnovu bránku.
     
    54:09
    Zalivin rozohral spoza svojej bránky veľmi zle a jeho puk pri mantineli zastavil Beauviller. Ten strieľal z ťažkej pozície na bránku, tú ale výrazne minul.
     
    53:36
    St. Pierre potom krížnou prihrávkou našiel pred bránkoviskom Liptovského Mikuláša Rodmana, ktorý si ale puk posunul až príliš do strany a napokon ho poslal okolo gólmana Zalivina mimo svätyne hostí.
     
    52:52
    Beach dokorčuľoval vyhodenie z vlastnej tretiny, následne ale nedokázal presne prihrať spoluhráčom v útočnej tretine.
     
    52:15
    Petranov pokus po následnom vhadzovaní už bol výrazne tvrdší a Rajna ho lapačkou vyrazil na ochrannú sieť.
     
    52:09
    Nemcovu strelu od modrej gólman Miškovca Rajna videl a pretože nebola extra prudká, tak ju bez väčších problémov domáci brankár i chytil.
     
    51:40
    Piatka vyviezol puk do stredného pásma, kde ho ale zastavil čistým histom Beauviller. Práve tento hráč sa potom dostal pri prechode útočnej modrej čiary do postavenia mimo hry.
     
    51:12
    Surovému sa nevydaril pokus o sólový prienik, podobne ale dopadol i útok Vasa. Domáci po aktívnom úvode tretej tretiny v podaní hostí vyrovnali hru a i oni hrozia súperovi vysokým napádaním.
     
    50:42
    Hneď po obnovení hry vyhodil nepresnou prihrávkou na útočnú modrú puk na zakázané uvoľnenie Rodman.
     
    50:28
    Kriška potom ešte z ostrého uhla skúsil zaskočiť brankára Rajnu, ten sa ale stihol presunúť a puk chytil. Nasleduje reklamná prestávka.
     
    49:50
    Rudolf Huna vybojoval puk pre Lištiaka, ktorý ho ešte posunul pred odkrytú bránku k Oškovi. Strelec prvého gólu Liptovského Mikuláša ale v stopercentnej gólovej príležitosti puk minul.
     
    49:12
    I Miškovec vysunul svoje napádanie vyššie a získal puk. Oško ho prakticky prihral medzi kruhy Galaniszovi, ktorý tvrdou strelou minul Zalivinovu bránku.
     
    48:30
    Vasa odstavil Kurali od puku, puk sa ale k hráčovi Miškovca vrátil. Ten ho potom posunul na Miskolcziho, ktorý z prvej minul Zalivinovu bránku.
     
    47:50
    Domáci sa snažia puk trochu podržať na svojich hokejkách, bojujúci hostia im ale nedávajú ani centimeter priestoru. Hra Miškovca je v tretej tretine veľmi pasívna.
     
    47:38
    DVTK Miškovec v plnom počte.
     
    47:06
    Oško prihrávkou spoza bránky našiel medzi kruhmi Lištiaka, ten ale pohotovou strelou z prvej minul Rajnovu bránku.
     
    46:32
    Miskolczi napokon zachytil prihrávku hostí na útočnú modrú a čo najpomalším spôsobom zaviezol puk do tretiny hostí. Tam ho Liptákom odovzdal.
     
    46:00
    Kriškovu strelu z pravého kruhu vyrazil Rajna do rohu, kde sa puku znovu zmocnili hostia. Zatiaľ celá presilovka Liptovského Mikuláša sa odohráva v tretine Miškovca.
     
    45:38
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Martin St. Pierre – 2 min., sekanie).
     
    45:30
    Hostia, ktorí hrajú v tretej tretine výborne, sú povzbudení druhým gólom a naďalej sa tlačia dopredu.
     
    45:02
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci využívajú i svoju druhú presilovku v zápase a vracajú sa do zápasu! Po dlhej kombinácii hostí okolo celej tretiny Miškovca sa puk dostal k MARCELOVI PETRANOVI na modrú čiaru a obranca Liptovského Mikuláša ho tvrdou strelou poslal nechytateľne k ľavej žŕďke Rajnovej bránky. Asistencie: Rudolf Huna, Patrik Oško.
     
    44:32
    Hostia vyhrali vhadzovanie a rozostavili sa do presilovkého vzorca. Ich kombinácia zatiaľ prebieha hlavne na pravej strane tretiny Miškovca.
     
    44:12
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (János Vas – 2 min., hákovanie).
     
    44:03
    Piatka sa po prihrávke spoza bránky tlačil k strele spomedzi kruhov a Vas mu v zakončení zabránil len faulom.
     
    43:45
    Uhrík s Kuralim bojovali za bránkou Miškovca o puk, ten sa im ale získať nepodarilo. Domáci ho však potom nepresnou rozohrávkou vyhodili na zakázané uvoľnenie.
     
    43:02
    Nemec dostal na ľavú stranu skvelú prihrávku od Oška, proti nemu sa ale stihol presunúť gólman Rajna, ktorého Nemec zblízka napálil.
     
    42:33
    Petran obral domácich o puk a posunul ho k Rudolfovi Hunovi, ktorý z ľavého kruhu tesne minul Rajnovu bránku.
     
    42:00
    Akcia domácich ale nemala dlhé trvanie a hostia otočili hru. Kriškovu strelu z pravého kruhu zablokoval Vandane a následne Kurali o puk prišiel.
     
    41:27
    Snahu Miškovca o rozohrávku už dvakrát prerušili hostia v strednej tretine a až na tretíkrát sa mu podarilo prejsť do útočného pásma.
     
    40:53
    Na opačnej strane po zaváhaní Petrana získal puk Vas a strelou od modrej donútil gólmana Liptovského Mikuláša k zákroku.
     
    40:41
    Kriška tečoval Sukeľovo nahodenie na Rajnovu bránku, puk ale usmernil mimo jeho bránky.
     
    40:25
    Úvod tretej tretiny sa odohráva v strednom pásme, kde sa oba tímy zasekli v súbojoch pri mantineli.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 19:22.
     
    Po druhej tretine idú do šatne spokojnejší hráči maďarského tímu, ktorí dvomi gólmi odskočili v skóre Liptákom. Prvá desaťminútovka tohto dejstva patrila plne hráčom Miškovca, ktorí mohli streliť pokojne i viac gólov ako dva. Hostí ale výbornými zákrokmi podržal brankár Zalivin a i bránková konštrukcia, ktorú domáci dvakrát trafili. Hra sa potom vyrovnala a i hostia si vytvorili pred bránkou domácich nebezpečné gólové príležitosti, premeniť ich ale nedokázali, a tak ich v tretej tretine bude čakať neľahká úloha streliť na zisk bodov z Miškovca aspoň dva góly.

    Strely na bránku v 2. tretine (celkovo): 14:13 (26:28)
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:19
    Kriška s Kramárom vyrazili do rýchleho protiútoku, Kriška ale nezmyselne prihral Kramárovi v momente, keď bol pri ňom obranca Miškovca. O puk tak hostia logicky prišli.
     
    38:26
    Vas zaviezol puk do tretiny hostí, strelou ale trafil len Piatku. Piatkovi sa potom rozohrávka vôbec nevydarila a puk prakticky prihral St. Pierreovi na útočnú modrú čiaru.
     
    37:41
    Miskolczi kolmicou za obrancov hostí vysunul pred brankára Zalivina Magosiho, ktorý však blafák pokazil a z pravej strany puk usmernil tesne mimo bránky Liptovského Mikuláša.
     
    37:05
    Miškovec sa snažil trochu upokojiť hru prihrávkami vo vlastnej tretine, rozohrávka sa domácim ale cez vysoko napádajúcich hostí príliš nedarí.
     
    36:25
    Kramárovu strelu od modrej tečoval Rudolf Huna, ktorý sa ešte snažil puk i doraziť. Bránku Miškovca zblízka minul.
     
    36:06
    Beauviller obral o puk rozohrávajúceho Piatku a vyhol sa kľučkou Sukeľovi, kolmá prihrávka na Vasa mu už ale nevyšla.
     
    35:39
    Liptovský Mikuláš v plnom počte.
     
    35:30
    St. Pierre si krížnou prihrávkou vymenil puk s Magosim a tvrdo vystrelil, Zalivinovu bránku ale minul. Gólman Liptovského Mikuláša nakoniec chytil do lapačky Vandaneovu strelu od modrej.
     
    34:51
    Až teraz sa konečne podarilo domácim založiť útok, ktorým sa dostali do tretiny Liptovského Mikuláša. Miškovec sa už rozostavil do tradičnej presilovkovej formácie.
     
    34:22
    Oško po vyhranom vhadzovaní v tretine Miškovca zatiahol puk do rohu tretiny domácich a tam ho pár sekúnd podržal. Hostia už získali poriadnu porciu času z oslabenia.
     
    34:01
    Domácim sa úvod presilovky vôbec nevydaril. Hosťom sa podarilo zaútočiť a Sukeľ tvrdou strelou z ľavého kruhu donútil Rajnu k zákroku.
     
    33:39
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Filip Mezovský – 2 min., podrazenie).
     
    33:30
    Róbert Huna sa chcel individuálne obtočiť okolo Rajnovej bránky, puk ale nepresnou prihrávkou posunul len k domácim hráčom. Tí puk zaviezli do tretiny Liptovského Mikuláša.
     
    33:17
    Hostia po dvoch inkasovaných góloch výrazne zvýšili aktivitu a teraz sú to oni, kto zatláča svojho súpera hlboko do obrany.
     
    32:59
    Nemcovu tvrdú strelu od modrej Rajna vyrazil pred seba a Szirányi puk bez váhania odpálil na zakázané uvoľnenie.
     
    32:38
    Piatka si nakorčuľoval na prihrávku Krišku na pravú stranu útočnej tretiny, strelou z pravého kruhu ale puk poslal priamo do Rajnovej lapačky.
     
    32:13
    Hostia puk získali a po kolmej prihrávke na útočnú modrú vystrelil Kriška. Jeho strelu vyhlavičkoval gólman Rajna, ktorý si vyžiadal prerušenie hry na úpravu masky.
     
    31:52
    Hostia sa vôbec prvýkrát v druhej tretine usadili v útočnej tretine, ich kombinácia ale prebiehala takmer výhradne popri mantineli. Farkas napokon puk získal a zaviezol ho do pásma Liptovského Mikuláša.
     
    31:14
    Rudolf Huna pripravil ďalšiu obrovskú gólovú príležitosť pre Surového, ktorého strelu zblízka však výborným zákrokom vyrazil brankár Miškovca Rajna.
     
    30:25
    Miškovec dal gól!
    Domáci odskakujú do dvojgólového náskoku! BÁLINT MAGOSI obral hostí o puk pri ľavom mantineli, posunul ho na stred Galaniszovi a ten mu ho vrátil na strelu z voleja. Magosi potom nekompromisne poslal puk k pravej žŕďke za Zalivinov chrbát. Asistencia: Nikandrosz Galanisz.
     
    30:02
    Kurali krásnou prihrávkou na pravú stranu vysunul Piatku, ktorý sa dostal so spoluhráčom do prečíslenia. Namiesto prihrávky ale napokon sám zvolil strelu z ostrého uhla a Rajnovu bránku minul.
     
    29:31
    Rudolf Huna z posledných síl zaútočil a vôbec nie márne. Prihrávkou zľava našiel na opačnej strane svojho brata Róberta, ktorého strelu zblokoval obranca Miškovca. Kriškovu dorážku potom vyrazil brankár Miškovca Rajna.
     
    29:05
    Hra na jednu bránku v druhej tretine pokračuje. Domáci stíhajú pri svojom tlaku striedať a hostia začínajú byť poriadne vyčerpaný.
     
    28:35
    Vandane vypálil po prihrávke spoza bránky a svojim tvrdým projektilom opečiatkoval hornú žŕďku bránky Liptovského Mikuláša.
     
    28:18
    Liptáci majú v druhej tretine pri tlaku Miškovca veľký problém striedať a teraz už pätica hostí na ľade sotva korčuľuje. I tak sa ale podarilo zaútočiť aspoň Kramárovi, ktorého strelu vyrazil brankár Rajna na ochrannú sieť.
     
    27:41
    Hostia znovu prepadli v strednom pásme a protiútok domácich skončil prihrávkou Magosiho z pravej strany pred odkrytú bránku hostí na Galanisza. Ten našťastie pre Liptákov trafil len pravú žŕďku Zalivinovej bránky.
     
    27:02
    Ruský gólman Liptovského Mikuláša potom vyrazil i nebezpečnú strelu Harrisona od modrej, jeho spoluhráči ale znovu nedokázali nebezpečenstvo zažehnať.
     
    26:30
    Miškovec má v druhej tretine hru pevne pod kontrolou a je jasne lepším tímom. Magosiho strelu z uhla vyrazil brankár Zalivin pred seba, kde ho nedokázal Galanisz zasiahnuť.
     
    25:52
    Domáci však rýchlo puk získali naspäť, i tentokrát však ich útok zastavil ofsajdový verdikt čiarového rozhodcu.
     
    25:19
    Beauviller krížnou prihrávkou našiel Ládu, ktorému ale puk odskočil až príliš do strany. Hostia sa potom konečne zmocnili puku a dostali sa zo svojej tretiny.
     
    24:40
    Miškovec tak pokračuje vo svojej aktivite, ani Vas a ani Rodman sa ale nedokázali dostať spoza Zalivinovej bránky s pukom na hokejkách.
     
    24:10
    Domáci odpovedali svojou akciou a usadili sa v tretine Liptovského Mikuláša. Z ich útoku ale nebolo nič a Vybiral nakoniec puk vyhodil na zakázané uvoľnenie.
     
    23:42
    Po niekoľkých minútach sa konečne pokračuje v hre. Rajna zlikvidoval nahodenie Oška a hostia získavajú vhadzovanie v útočnej tretine.
     
    23:21
    Oprava ľadu stále pokračuje a oba tímy sú na hracej ploche, aby im na striedačkách nestuhli nohy.
     
    23:21
    Na ľadovej ploche sa objavila škvrna, ktorú teraz musia usporiadatelia a rozhodcovia vyriešiť. Vypadá to, akoby sa na jednom mieste pri červenej čiare topil ľad.
     
    23:21
    Sukeľ obral domácich v strednom pásme o puk a po pravej strane zaútočil. Svojou strelou donútil brankára Rajnu k zákroku pravým betónom.
     
    22:50
    Daniel Kiss nádhernou prihrávkou od ľavého mantinelu našiel pred bránkou hostí úplne voľného Magosiho, ktorý však zblízka prestrelil Zalivinovu svätyňu.
     
    22:26
    Vandane sa pokúsil o sólový prienik po pravej strane a napokon vystrelil z pravého kruhu cez obrancu hostí, Zalivin ale túto strelu videl a vyrazil.
     
    22:02
    Hostia sa snažili svojim útokom o okamžitú odpoveď, o puk ale tentokrát v útočnej tretine rýchlo prišli.
     
    21:29
    Miškovec dal gól!
    Domáci sa znovu dostávajú do vedenia! Vas prenikol do tretiny hostí po pravom krídle a prihrávkou na os ihriska pripravil ideálnu pozíciu pre FRANCISA BEAUVILLERA, ktorý puk poslal pod hornú žŕďku Zalivinovej bránky. Asistencie: János Vas, Dávid Lövei.
     
    21:10
    Nahodenie Krišku od pravého mantinelu vyrazil Rajna do rohu, kde o puk prišiel Oško. Domáci hru otočili a usadili sa v tretine Liptovského Mikuláša.
     
    20:42
    Ani Miškovcu sa ale rozohrávka nevydarila a Rodman puk nechtiac vyhodil na zakázané uvoľnenie.
     
    20:30
    Domáci znovu po vyhranom vhadzovaní na začiatku tretiny o puk prišli, Liptáci ho ale nepresnou rozohrávkou domácim vrátili.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 18:25.
     
    Zápas začal v ospalom tempe, akoby už oba tímy mysleli skôr na Vianoce, postupne sa ale hra poriadne rozbehla. Skóre otvoril Farkas, hneď potom ale bol vylúčený Göz a presilovku Liptovského Mikuláša využil na vyrovnanie krásnym sólovým prienikom Oško. Ani jeden z tímov v prvej tretine herne nijak nevyčnieval, v ďalšom pokračovaní zápasu nás tak zrejme čaká ešte veľký boj o body.

    Strely na bránku po 1. tretine: 12:15
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:40
    Zalivin vyrazil tvrdú strelu od modrej priamo pred seba k Rodmanovi, ktorý nedokázal puk zasunúť okolo ruského brankára do bránky. Puk skončil za jeho bránkou, kde oň domáci ešte bojujú.
     
    19:26
    Po prihrávke spoza bránky sa ocitol úplne voľný medzi kruhmi Göz, pri svojej strele ale zlomil hokejku. Puk končí v rohu tretiny Liptovského Mikuláša, odkiaľ ho hostia vyhodili na zakázané uvoľnenie.
     
    18:40
    Nahodenie od modrej vyrazil Rajna pred seba, kde sa medzi štvoricou domácich obrancov snažil doraziť puk Rudolf Huna. Puk však nezasiahol a gólman Rajna ho napokon skryl do lapačky.
     
    18:06
    Sukeľ potreboval ísť striedať, preto puk po prechode stredovej čiary nahodil za bránku Rajnu. Domácemu brankárovi sa rozohrávka nevydarila a hostia puk získali.
     
    17:33
    Vasovo nastrelenie vyrazil Zalivin do rohu, kde o puk zúrivo bojujú hráči oboch tímov. Reszegh ho napokon stratil a Sukeľ ho zaviezol do tretiny Miškovca.
     
    16:54
    Krížnu prihrávku z ľavej strany si spracoval pred bránkou Miškovca úplne voľný Kriška, brankár Rajna sa ale stihol presunúť a strelu výborným zákrokom zlikvidoval.
     
    16:19
    Rudolf Huna si narazil puk so svojim bratom Róbertom a potom mu ho posielal pred bránkovisko domácich. Pred Rajnom ho ale Róbert Huna nedokázal zasiahnuť.
     
    15:39
    Domáci sa usadili v útočnej tretine a snažia si vytvoriť tlak. Hostia si situáciu nijak nekomplikoval a Nemec hneď po získaní puku vyhodil čiernu gumu za Rajnovu bránku na zakázané uvoľnenie.
     
    14:57
    Po zisku puku zaviezol hrací predmet do tretiny Miškovca Kriška a po jeho spätnej prihrávke pálil od modrej priamo do lapačky domáceho gólmana Kurali.
     
    14:32
    Beauviller prihrávkou od pravého mantinelu hľadal pred bránkou Liptovského Mikuláša Vasa, tomu ale puk vypichol obranca hostí.
     
    14:06
    Beach sa pokúsil o okamžitú odpoveď, jeho strelu ale dokázal Zalivin vyraziť. Hostia po zisku puku otočili hru a znovu útočia.
     
    13:29
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia využívajú presilovku a vyrovnávajú! PATRIK OŠKO si prevzal puk ešte za vlastnou bránkou a namieril si to stredom hracej plochy k Rajnovej bránke. Krásnym individuálnym prienikom sa dostal cez všetkých štyroch hráčov Miškovca na ľade pred ich gólmana, ktorého pekným blafákom prekonal. Asistencie: Rudolf Huna, Marcel Petran.
     
    12:57
    Liptáci sa po vyhranom vhadzovaní usadili v útočnej tretine, zo svojej kombinácie ale okrem jednej nebezpečnejšej strely Kramára od modrej nevyťažili nič.
     
    12:12
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Balázs Göz – 2 min., hrubosť).
     
    12:00
    Miškovec dal gól!
    Domáci otvárajú skóre! Hostia prepadli v strednom pásme a hráči Miškovca sa dostali do prečíslenia 2 proti 1. MÁRTON FARKAS viedol puk po pravej strane a strelou z pomerne ostrého uhla namieril presne medzi Zalivinove betóny. Farkas tak strieľa svoj prvý gól v Tipsport Lige. Asistencie: Márk Miskolczi, Patrik Kiss.
     
    11:38
    Beachovu tvrdú strelu od modrej zlikvidoval znovu Zalivin a gólman Liptovského Mikuláša potom vyrazil i druhý, už nie tak silný Beachov pokus.
     
    11:00
    Harrison získal puk pri mantineli vo vlastnej tretine a veľkou rýchlosťou doslova presvišťal okolo Vybirala. Jeho strelu z ľavého kruhu zlikvidoval brankár Zalivin.
     
    10:39
    Láda krížnou prihrávkou od ľavého mantinelu našiel medzi kruhmi Magosiho, ktorý však namiesto strely ešte prihrával doprava pred odkrytú svätyňu hostí na Vandanea. Ten puk nedokázal zasiahnuť a odskočil mu za Zalivinovu bránku.
     
    10:14
    Hostia sa usadili v tretine Miškovca a hlavne Lištiak bol v súbojoch pri mantineli veľmi aktívni. O puk napokon prišiel, našťastie preňho ale Vasovo vyhodenie zastavil Uhrík.
     
    09:30
    Beach napokon prenikol po ľavej strane do útočnej tretiny, jeho strelu ale pozorný brankár Zalivin bez väčších problémov vyrazil do rohu. Tam sa puku zmocnili Liptáci.
     
    09:06
    Hostia vysokým napádaním robia domácim hráčom obrovské problémy. Už niekoľko desiatok sekúnd sa puk nachádza na hokejkách hráčov Miškovca pred ich bránkou.
     
    08:40
    Láda si neporozumel pri prechode do útočnej tretiny s Miskolczim a svojho spoluhráča vystavil do ofsajdu.
     
    08:22
    Galaniszovi sa otvoril priestor na prihrávku voľnému Gözovi, ktorý však v pravom mantineli jeho prihrávku nezasiahol. Hostia puk následne vyhodili za Rajnovu bránku.
     
    07:38
    Nahodenie Vandanea na zadný mantinel zachytili hostia a znovu otočili hru. Kriška strieľal hneď po prechode útočnej modrej, Rajna ale jeho pokus vyrazil pravým betónom na ochrannú sieť.
     
    07:04
    Hra sa po aktívnom úvode Miškovca vyrovnala a hostia sú čoraz častejšie schopní prejsť do útoku. Teraz ich akciu však zastavil ofsajd Sukeľa.
     
    06:45
    Richard Huna ukončil aktivitu Liptovského Mikuláša strelou z pravého kruhu, gólman Miškovca Rajna ju ale videl a chytil. Nasleduje reklamná prestávka.
     
    06:11
    Rudolf Huna skvelou prihrávkou od mantinelu našiel za obranou Miškovca zabudnutého Vybirala, ktorému puk pri pokuse o blafák vypichol brankár Rajna.
     
    05:41
    Oško zastavil rozohrávku Miškovca na útočnej modrej a hneď strieľal, obrancu domácich ale neprestrelil.
     
    05:19
    Kuralimu sa otvoril priestor na strelu, i jemu ale hrací predmet v dobrej pozícii odskočil. Od modrej potom strieľal Sukeľ, Rajna ale jeho pokus vyrazil.
     
    04:47
    Galanisz dostal od ľavého mantinelu ideálnu prihrávku medzi kruhy, pri náprahu mu ale puk odskočil. Hostia sa puku zmocnili a otáčajú hru.
     
    03:58
    Domáci postupne prebrali iniciatívu a teraz sa hra odohráva výhradne v tretine Liptovského Mikuláša. Reszeghovu strelu od pravého mantinelu zrazil obranca hosťujúceho tímu na ochrannú sieť.
     
    03:17
    Vandaneovu strelu od modrej vyrazil pred seba brankár Zalivin a Rodman puk zblízka napálil len do ľavého betónu brankára hostí. Ten ho napokon zastavil.
     
    03:01
    Útok domácich zastavil ofsajd Beacha, ktorý bol pri prechode útočnej modrej čiary rýchlejší ako Rodman.
     
    02:40
    Domáci obrali v strednom pásme hostí o puk a okamžite ho nahodili na zadný mantinel. Tam oň prišli a po nahodení Halušku na opačnú stranu ho radšej prikryl brankár Miškovca Rajna.
     
    02:14
    Po Magosiho prieniku do útočnej tretiny Miškovca vyslal prvú strelu zápasu Szirányi, jeho strela tečovaná Harrisonom ale skončila zásahom brankára Zalivina. Puku sa potom zmocnili hostia.
     
    01:33
    Úvod zápasu je zatiaľ plný nepresností. Ani jednému z tímov sa ešte nevydaril prechod do tretiny súpera a puk si rýchlo menia v strednom pásme.
     
    00:59
    Liptáci stratili puk pri mantineli a domáci chceli rýchlo otočiť hru. Nepodarenou rozohrávkou ale puk poslali za Zalivinovu bránu, kde ho zastavil Kurali.
     
    00:20
    Domáci vyhrali úvodné vhadzovanie zápasu, o puk ale okamžite prišli a museli sa vrátiť do vlastnej tretiny.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Miškovec bude hrať v červených dresoch, Liptovský Mikuláš v bielych.
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu po hymnách Slovenska a Maďarska začne.
     
    Úvodné zostavy:

    DVTK Miškovec: Rajna (Adorján) – Dudás, Göz, Vandane, Láda, D. Kiss, Szirányi, Farkas, Vojtkó – Rodman, St. Pierre, Beach – Reszegh, Vas, Beauviller – Magosi, Galanisz, Harrison – P. Kiss, Miskolczi, Lövei

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (Romančík) – Kramár, Kurali, Petran, Nemec, Mezovský, Roman, Smutný, Droppa – Sukeľ, Piatka, Kriška – Vybiral, Oško, Rud. Huna – Rich. Huna, Rób. Huna, Surový – Lištiak, Uhrík, Haluška

    Rozhodca: Müllner, Adamec – Stanzel, Šoltés.
     


    Vzájomné zápasy

    Oba kluby sa doteraz stretli v siedmich vzájomných zápasoch a vzájomná bilancia hovorí jasne v prospech Miškovca, ktorý zdolal Liptovský Mikuláš šesťkrát. V posledných troch zápasoch od neho navyše nedostal ani jeden gól. V tejto sezóne už Miškovec porazil doma Liptákov 3:0 a vonku dokonca 5:0

    Posledných 5 vzájomných zápasov:
    30.11.2018: Liptovský Mikuláš – DVTK Miškovec 0:3
    6.1.2019: DVTK Miškovec – Liptovský Mikuláš 3:2
    13.2.2019: Liptovský Mikuláš – DVTK Miškovec 0:2
    22.9.2019: DVTK Miškovec – Liptovský Mikuláš 3:0
    30.10.2019: Liptovský Mikuláš – DVTK Miškovec 0:5
     


    MHK 32 Liptovský Mikuláš

    Liptovský Mikuláš je zatiaľ najhorším tímom súťaže a s 22 bodmi je na poslednom 13. mieste ligovej tabuľky. Na predposledné Nové Zámky stráca 5 bodov a na svojho dnešného súpera už priepastných 24 bodov. V posledných desiatich zápasoch vyhral Liptáci len dvakrát a posledných päť zápasov za sebou prehrali, pričom v nich strelili len tri góly. Liptovský Mikuláš je tak logicky úplne najhorším tímom, čo sa týka útočnej produktivity (44 strelených gólov) a je najhorším tímom ligy i v zápasoch vonku. Zo 14 zápasov na cudzích klziskách si priviezli Liptáci domov len šesť bodov.

    Posledných 5 zápasov:
    Poprad – Liptovský Mikuláš 8:0
    Liptovský Mikuláš – Košice 0:5
    Liptovský Mikuláš – MAC Budapešť 1:2
    Nitra – Liptovský Mikuláš 2:1
    Liptovský Mikuláš – Nové Zámky 1:3
     


    DVTK Miškovec

    Maďarský tím je pred týmto kolom na siedmom mieste o jediný bod za šiestym Zvolenom. Po štyroch prehrách za sebou na prelome novembra a decembra sa Miškovec chytil a vyhral tri zápasy za sebou (vrátane výhry 3:2 v Bratislave nad Slovanom). V poslednom kole však prehral jasne 1:5 v Trenčíne. Doma je DVTK siedmym najlepším tímom súťaže a z 15 zápasov na svojej pôde prehralo päť.

    Posledných 5 zápasov:
    DVTK Miškovec – Nitra 2:5
    Michalovce – DVTK Miškovec 3:6
    DVTK Miškovec – Nové Zámky 5:4 po nájazdoch
    Slovan Bratislava – DVTK Miškovec 2:3
    Trenčín – DVTK Miškovec 5:1
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu DVTK Miškovec – MHK 32 Liptovský Mikuláš, ktorý sa odohrá v 33. kole hokejovej Tipsport Ligy. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Michal Sadlek

    Branky a nahrávky: 12. Farkas (Miskolczi, P. Kiss), 22. Beauviller (Vas, Lövei), 31. Magosi (Galanisz) – 14. Oško (Rud. Huna, Petran), 46. Petran (Rud. Huna, Oško)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Rajna (Adorján) – Dudás, Göz, Vandane, Láda, D. Kiss, Szirányi, Farkas, Vojtkó – Rodman, St. Pierre, Beach – Reszegh, Vas, Beauviller – Magosi, Galanisz, Harrison – P. Kiss, Miskolczi, Lövei
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (Romančík) – Kramár, Kurali, Petran, Nemec, Mezovský, Roman, Smutný, Droppa – Sukeľ, Piatka, Kriška – Vybiral, Oško, Rud. Huna – Rich. Huna, Rób. Huna, Surový – Lištiak, Uhrík, Haluška

    Rozhodčí: Müllner, Adamec – Stanzel, Šoltés

    Diváci: 1 411
    bahis siteleri