Trenčín – Zvolen 2:0 (kon.) | Nové Zámky – Detva 2:0 (kon.) | Banská Bystrica – Nitra 2:1 (kon.)
Miskolc – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Michalovce – MAC Budapešť 5:2 (kon.) | Poprad – Košice 0:4 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 22.12.2019, 17:30 • Ice rink, Miškovec (Maďarsko) • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Petran ranou od modrej vyvolal pred bránkou DVTK veľký závar, v ktorom sa snažil puk doraziť do bránky Sukeľ i Kriška, ani jeden z nich ale hrací predmet nezasiahol a domáci ho odpálili spred vlastnej bránky.
     
    59:29
    Puk sa po Rajnovom zákroku odrazil k Vasovi, ktorý puk vyhodil tesne mimo prázdnej bránky hostí.
     
    58:39
    Zalivin odchádza na striedačku, Liptovský Mikuláš tak bude hrať so šiestimi korčuliarmi.
     
    57:59
    Ďalšiu chybu v rozohrávke predviedol Dudás, ktorého obral o puk Surový. Ten strieľal spomedzi kruhov bekhendom, Rajna ale jeho strelu vyrazil.
     
    55:59
    Liptáci už hrajú vabank a v ich obrane vznikajú veľké medzery. Vandaneovu strelu vyrazil Zalivin k Ládovi, ktorý pred odkrytou bránkou Liptovského Mikuláša puk minul.
     
    55:22
    Harrison sa dostal po chybe hostí, ktorí prepustili za seba St. Pierreovu slabú prihrávku, k puku a vyrazil do samostatného úniku. Ten zakončil strelou tesne mimo pravej žŕďky Zalivinovej bránky.
     
    54:36
    Rudolf Huna nabral v strednom pásme rýchlosť a doslova presvišťal okolo obrancov Miškovca. Z pravého kruhu tesne minul Rajnovu bránku.
     
    54:09
    Zalivin rozohral spoza svojej bránky veľmi zle a jeho puk pri mantineli zastavil Beauviller. Ten strieľal z ťažkej pozície na bránku, tú ale výrazne minul.
     
    53:36
    St. Pierre potom krížnou prihrávkou našiel pred bránkoviskom Liptovského Mikuláša Rodmana, ktorý si ale puk posunul až príliš do strany a napokon ho poslal okolo gólmana Zalivina mimo svätyne hostí.
     
    49:50
    Rudolf Huna vybojoval puk pre Lištiaka, ktorý ho ešte posunul pred odkrytú bránku k Oškovi. Strelec prvého gólu Liptovského Mikuláša ale v stopercentnej gólovej príležitosti puk minul.
     
    47:06
    Oško prihrávkou spoza bránky našiel medzi kruhmi Lištiaka, ten ale pohotovou strelou z prvej minul Rajnovu bránku.
     
    45:38
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Martin St. Pierre – 2 min., sekanie).
     
    45:02
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci využívajú i svoju druhú presilovku v zápase a vracajú sa do zápasu! Po dlhej kombinácii hostí okolo celej tretiny Miškovca sa puk dostal k MARCELOVI PETRANOVI na modrú čiaru a obranca Liptovského Mikuláša ho tvrdou strelou poslal nechytateľne k ľavej žŕďke Rajnovej bránky. Asistencie: Rudolf Huna, Patrik Oško.
     
    44:12
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (János Vas – 2 min., hákovanie).
     
    43:02
    Nemec dostal na ľavú stranu skvelú prihrávku od Oška, proti nemu sa ale stihol presunúť gólman Rajna, ktorého Nemec zblízka napálil.
     
    42:33
    Petran obral domácich o puk a posunul ho k Rudolfovi Hunovi, ktorý z ľavého kruhu tesne minul Rajnovu bránku.
     
    37:41
    Miskolczi kolmicou za obrancov hostí vysunul pred brankára Zalivina Magosiho, ktorý však blafák pokazil a z pravej strany puk usmernil tesne mimo bránky Liptovského Mikuláša.
     
    36:25
    Kramárovu strelu od modrej tečoval Rudolf Huna, ktorý sa ešte snažil puk i doraziť. Bránku Miškovca zblízka minul.
     
    33:39
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Filip Mezovský – 2 min., podrazenie).
     
    31:14
    Rudolf Huna pripravil ďalšiu obrovskú gólovú príležitosť pre Surového, ktorého strelu zblízka však výborným zákrokom vyrazil brankár Miškovca Rajna.
     
    30:25
    Miškovec dal gól!
    Domáci odskakujú do dvojgólového náskoku! BÁLINT MAGOSI obral hostí o puk pri ľavom mantineli, posunul ho na stred Galaniszovi a ten mu ho vrátil na strelu z voleja. Magosi potom nekompromisne poslal puk k pravej žŕďke za Zalivinov chrbát. Asistencia: Nikandrosz Galanisz.
     
    29:31
    Rudolf Huna z posledných síl zaútočil a vôbec nie márne. Prihrávkou zľava našiel na opačnej strane svojho brata Róberta, ktorého strelu zblokoval obranca Miškovca. Kriškovu dorážku potom vyrazil brankár Miškovca Rajna.
     
    28:35
    Vandane vypálil po prihrávke spoza bránky a svojim tvrdým projektilom opečiatkoval hornú žŕďku bránky Liptovského Mikuláša.
     
    27:41
    Hostia znovu prepadli v strednom pásme a protiútok domácich skončil prihrávkou Magosiho z pravej strany pred odkrytú bránku hostí na Galanisza. Ten našťastie pre Liptákov trafil len pravú žŕďku Zalivinovej bránky.
     
    22:50
    Daniel Kiss nádhernou prihrávkou od ľavého mantinelu našiel pred bránkou hostí úplne voľného Magosiho, ktorý však zblízka prestrelil Zalivinovu svätyňu.
     
    21:29
    Miškovec dal gól!
    Domáci sa znovu dostávajú do vedenia! Vas prenikol do tretiny hostí po pravom krídle a prihrávkou na os ihriska pripravil ideálnu pozíciu pre FRANCISA BEAUVILLERA, ktorý puk poslal pod hornú žŕďku Zalivinovej bránky. Asistencie: János Vas, Dávid Lövei.
     
    19:40
    Zalivin vyrazil tvrdú strelu od modrej priamo pred seba k Rodmanovi, ktorý nedokázal puk zasunúť okolo ruského brankára do bránky. Puk skončil za jeho bránkou, kde oň domáci ešte bojujú.
     
    18:40
    Nahodenie od modrej vyrazil Rajna pred seba, kde sa medzi štvoricou domácich obrancov snažil doraziť puk Rudolf Huna. Puk však nezasiahol a gólman Rajna ho napokon skryl do lapačky.
     
    16:54
    Krížnu prihrávku z ľavej strany si spracoval pred bránkou Miškovca úplne voľný Kriška, brankár Rajna sa ale stihol presunúť a strelu výborným zákrokom zlikvidoval.
     
    13:29
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia využívajú presilovku a vyrovnávajú! PATRIK OŠKO si prevzal puk ešte za vlastnou bránkou a namieril si to stredom hracej plochy k Rajnovej bránke. Krásnym individuálnym prienikom sa dostal cez všetkých štyroch hráčov Miškovca na ľade pred ich gólmana, ktorého pekným blafákom prekonal. Asistencie: Rudolf Huna, Marcel Petran.
     
    12:12
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Balázs Göz – 2 min., hrubosť).
     
    12:00
    Miškovec dal gól!
    Domáci otvárajú skóre! Hostia prepadli v strednom pásme a hráči Miškovca sa dostali do prečíslenia 2 proti 1. MÁRTON FARKAS viedol puk po pravej strane a strelou z pomerne ostrého uhla namieril presne medzi Zalivinove betóny. Farkas tak strieľa svoj prvý gól v Tipsport Lige. Asistencie: Márk Miskolczi, Patrik Kiss.
     
    10:39
    Láda krížnou prihrávkou od ľavého mantinelu našiel medzi kruhmi Magosiho, ktorý však namiesto strely ešte prihrával doprava pred odkrytú svätyňu hostí na Vandanea. Ten puk nedokázal zasiahnuť a odskočil mu za Zalivinovu bránku.
     
    06:11
    Rudolf Huna skvelou prihrávkou od mantinelu našiel za obranou Miškovca zabudnutého Vybirala, ktorému puk pri pokuse o blafák vypichol brankár Rajna.
     
    03:17
    Vandaneovu strelu od modrej vyrazil pred seba brankár Zalivin a Rodman puk zblízka napálil len do ľavého betónu brankára hostí. Ten ho napokon zastavil.

    Michal Sadlek

    Branky a nahrávky: 12. Farkas (Miskolczi, P. Kiss), 22. Beauviller (Vas, Lövei), 31. Magosi (Galanisz) – 14. Oško (Rud. Huna, Petran), 46. Petran (Rud. Huna, Oško)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Rajna (Adorján) – Dudás, Göz, Vandane, Láda, D. Kiss, Szirányi, Farkas, Vojtkó – Rodman, St. Pierre, Beach – Reszegh, Vas, Beauviller – Magosi, Galanisz, Harrison – P. Kiss, Miskolczi, Lövei
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (Romančík) – Kramár, Kurali, Petran, Nemec, Mezovský, Roman, Smutný, Droppa – Sukeľ, Piatka, Kriška – Vybiral, Oško, Rud. Huna – Rich. Huna, Rób. Huna, Surový – Lištiak, Uhrík, Haluška

    Rozhodčí: Müllner, Adamec – Stanzel, Šoltés

    Diváci: 1 411
    bahis siteleri