Česko – Slovensko 4:2 (kon.) | Švédsko – USA 4:6 (kon.)
konec
Česko
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
Slovensko
Neděle 22.12.2019, 14:30 • WERK ARENA, Třinec • Reprezentace do 20 let
Partner:
     
    59:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    A už je o výsledku dost pravděpodobně rozhodnuto, Česká republika totiž trefuje odkrytou bránu! JAROMÍR PYTLÍK našel odkrytou klec od vlastní střídačky a Češi vedou dvě vteřiny před sirénou 4:2. Bez asistence.
     
    59:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď Češi ukázali, jak je důležité aktivně forčekovat! Dva hráči totiž za bránou obtěžovali slovenskou rozehrávku a Jan Jeník dokázal dostat puk do mezikruží na JAKUBA LAUKA, jenž se s ránou z voleje nemýlil – 2:3. Asistence: Jan Jeník.
     
    28:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme podruhé v zápase vyrovnáno! Čeští hokejisté se dostali až do blízkosti slovenské brány, přičemž ADAM RAŠKA se dostal k puku na levé straně ve chvíli, kdy gólman ležel u ledu a český útočník tak zvedl černou pryž do odkryté části svatyně – 2:2. Asistence: Ondřej Pavel.
     
    20:32
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci obracejí skóre utkání a po nenápadné akci jdou do vedení! ADAM PAULÍNY se dostal ke střele ze střední vzdálenosti a ačkoliv se nejednalo o nikterak tvrdý pokus a brankář puk sice viděl, jenže mu vypadl z lapačky a překulil se až do sítě – 1:2. Asistence: Róbert Džugan.
     
    19:01
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Dorážka Slovákům vyrovnání nepřinesla, rána od modré už ale ano! DÁVID MUDRÁK využil clony před brankářem a z pravé strany propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:1. Asistence: Daniel Vladimír Tkáč.
     
    15:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Matěj Blümel se ještě do samostatného úniku nedostal, o chvíli později ale posílá Čechy do vedení jeho spoluhráč! Slováci nerozehráli dobře, čehož využili čeští útočníci. JAN MYŠÁK se rázem ocitl v mezikruží a parádní střelou pod břevno otevřel skóre – 1:0. Asistence: Matěj Blümel.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 16. Myšák (Blümel), 29. Raška (Pavel), 60. Lauko (Jeník), 60. Pytlík – 20. Mudrák (Tkáč), 21. Paulíny (Džugan)


    Česko: Dostál (Malík) – Zábranský (C), Klikorka, Kubíček, Kučeřík, Haš, Dajčar, Lytvynov – Pytlík, Jeník, Pekař – Lauko, Šír, Plášek – Raška, Čajka (A), Teplý – Šik, Pavel, Blümel – Myšák.
    Slovensko: Vyletelka (Lackovič) – Vitaloš (C), Golian, Mudrák, Kňažko, Bučko, Dlugoš, Stacha, Česánek – Faško-Rudáš, M. Minárik, Džugan (A) – Čajkovič, Kováčik (A), Okuliar – Mrázik, Paulíny, Tkáč – Jendek, J. Minárik, Ďurina.

    Rozhodčí: Jeřábek, Šír – Tošenovjan, Měkýš

    Diváci: 1 232
    bahis siteleri