Česko – Slovensko 4:2 (kon.) | Švédsko – USA 4:6 (kon.)
konec
Česko
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
Slovensko
Neděle 22.12.2019, 14:30 • WERK ARENA, Třinec • Reprezentace do 20 let
Partner:
     
    59:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    A už je o výsledku dost pravděpodobně rozhodnuto, Česká republika totiž trefuje odkrytou bránu! JAROMÍR PYTLÍK našel odkrytou klec od vlastní střídačky a Češi vedou dvě vteřiny před sirénou 4:2. Bez asistence.
     
    59:32
    Na obou stranách vyfasovali tresty za hrubost český Ondřej Pavel a slovenský Kristián Kováčik. Pokračovat se bude po oddechovém čase Slováků.
     
    59:27
    Slováci se hned po vyhrané buly uchýlili k power-play, Samuel Vyletelka je na střídačce!
     
    59:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď Češi ukázali, jak je důležité aktivně forčekovat! Dva hráči totiž za bránou obtěžovali slovenskou rozehrávku a Jan Jeník dokázal dostat puk do mezikruží na JAKUBA LAUKA, jenž se s ránou z voleje nemýlil – 2:3. Asistence: Jan Jeník.
     
    58:35
    Slováci jeli v přečíslení dva na jednoho a rozhodli se sehrát akci bez nahrávky, Lukáš Dostál vyrazil puk nad bránu.
     
    56:33
    Jaromír Pytlík usměrňoval z mezikruží kotouč tak, že po ledě trefil tyčku slovenské klece!
     
    55:37
    Jan Jeník se ocitl v obrovské příležitosti! Jeho spoluhráč ho totiž našel úplně nekrytého před brankou, tam však Jeníkovi po kličkách ujel přes gólmanovu hůl kotouč a odletěl do rohu.
     
    52:34
    Michal Teplý dobře viděl najíždějícího Jana Jeníka a také mu od pravého mantinelu adresoval nahrávku na hranu brankoviště, Jeníkovi ale puk v rozhodující okamžik nedosedl přesně na hokejku!
     
    45:35
    Adam Raška si vysloužil trest za vysokou hůl a Slováci tak mají přesilovku.
     
    44:36
    Jan Myšák našel v přečíslení parádní nahrávkou Adama Rašku, který ale bekhendem nedokázal v rychlosti usměrnit touš mezi tyčku a beton!
     
    44:25
    Martinu Faško-Rudášovi nesedl v mezikruží kotouč na hůl, takže nemohl rychle zakončit do rohu odkryté české brány!
     
    43:09
    Jan Jeník měl hned dvě šance po sobě! Nejprve přestřelil z mezikruží, pak se mu nepovedlo dorazit puk mezi betony. Po zákroku Samuela Vyletelky se ještě strhla mela, rozhodčí ji ale rychle rozehnali.
     
    36:43
    Maxim Čajkovič měl před sebou otevřenou klec, jenže nezamířil přesně a přestřelil horní tyč!
     
    33:21
    Martin Faško-Rudáš se u vlastní útočné čáry provinil podrážením, čehož plyne dvouminutová přesilovka pro národní tým.
     
    32:19
    Matěj Blümel chvíli míchal s pukem a poté z poměrně velkého úhlu zakončil, jeho pokus se otřel o tyč!
     
    28:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme podruhé v zápase vyrovnáno! Čeští hokejisté se dostali až do blízkosti slovenské brány, přičemž ADAM RAŠKA se dostal k puku na levé straně ve chvíli, kdy gólman ležel u ledu a český útočník tak zvedl černou pryž do odkryté části svatyně – 2:2. Asistence: Ondřej Pavel.
     
    26:16
    Na druhé straně šli Slováci v přečíslení dva na jednoho, zakončující Daniel Vladimír Tkáč ale trefil jen brusle Čecha, od nichž se puk odrazil nahoru.
     
    25:15
    Ve chvíli, kdy Dostál likvidoval střelu od pravého mantinelu, odpískal sudí příliš mnoho slovenských hráčů na ledě. A tak je tu nyní přesilová hra Česka.
     
    24:09
    Dávid Mudrák se dostal k odraženému puku a z pravé strany mířil do odkryté brány, na poslední chvíli se ale mezi kotoučem a sítí zjevil Lukáš Dostál!
     
    22:12
    Je tu přesilová hra pro slovenskou dvacítku, neboť Matěj Pekař se provinil podrážením.
     
    20:32
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci obracejí skóre utkání a po nenápadné akci jdou do vedení! ADAM PAULÍNY se dostal ke střele ze střední vzdálenosti a ačkoliv se nejednalo o nikterak tvrdý pokus a brankář puk sice viděl, jenže mu vypadl z lapačky a překulil se až do sítě – 1:2. Asistence: Róbert Džugan.
     
    19:58
    Petr Čajka mohl vrátit Čechům vedení, jenže po proháčkování se mezi protihráči už neměl dost prostoru k tomu, aby lépe zakončil mezi betony!
     
    19:01
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Dorážka Slovákům vyrovnání nepřinesla, rána od modré už ale ano! DÁVID MUDRÁK využil clony před brankářem a z pravé strany propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:1. Asistence: Daniel Vladimír Tkáč.
     
    18:51
    Robert Dzugan mohl dorážet do prázdné brány, puk mu ale přeskočil hokejku!
     
    17:37
    V ponechané výhodě se Slováci neprosadili, třeba se jim to povede teď v přesilovce. Jan Jeník je totiž vyloučen za faul loktem.
     
    16:58
    Na jedné straně přestřelil prostor u pravé tyče Martin Faško-Rudáš, na druhé zase nedokázal přiklepnout křižnou nahrávku do otevřené klece Petr Čajka!
     
    15:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Matěj Blümel se ještě do samostatného úniku nedostal, o chvíli později ale posílá Čechy do vedení jeho spoluhráč! Slováci nerozehráli dobře, čehož využili čeští útočníci. JAN MYŠÁK se rázem ocitl v mezikruží a parádní střelou pod břevno otevřel skóre – 1:0. Asistence: Matěj Blümel.
     
    11:06
    Jan Jeník si vykoledoval trest za nedovolené bránění a Slováci mají přesilovku.
     
    10:06
    Slovenští hokejisté měli hned tři dobré šance za sebou! Nejprve zblízka zasáhl Dostál proti Dávidu Mudrákovi, poté ze dvou střel mířil puk na zadní mantinel.
     
    02:27
    Jan Jeník se proháčkovával do šance, byl ale zahákován Markem Stachem. Ten si jde odpykat dvě minuty.
     
    02:04
    Martin Hugo Haš chtěl využít toho, že slovenský gólman byl vyjetý a trochu rozhozený. Český bek se snažil z úhlu procpat puk mezi tyčkou a tělem, trefil ale jen boční síťku! chvíli po něm ještě zblízka neuspěl Adam Raška.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 16. Myšák (Blümel), 29. Raška (Pavel), 60. Lauko (Jeník), 60. Pytlík – 20. Mudrák (Tkáč), 21. Paulíny (Džugan)


    Česko: Dostál (Malík) – Zábranský (C), Klikorka, Kubíček, Kučeřík, Haš, Dajčar, Lytvynov – Pytlík, Jeník, Pekař – Lauko, Šír, Plášek – Raška, Čajka (A), Teplý – Šik, Pavel, Blümel – Myšák.
    Slovensko: Vyletelka (Lackovič) – Vitaloš (C), Golian, Mudrák, Kňažko, Bučko, Dlugoš, Stacha, Česánek – Faško-Rudáš, M. Minárik, Džugan (A) – Čajkovič, Kováčik (A), Okuliar – Mrázik, Paulíny, Tkáč – Jendek, J. Minárik, Ďurina.

    Rozhodčí: Jeřábek, Šír – Tošenovjan, Měkýš

    Diváci: 1 232
    bahis siteleri