Finsko – Slovensko 8:1 (kon.) | Česko – Německo 3:4 (kon.) | Švýcarsko – Švédsko 2:5 (kon.)
Rusko – Kanada 6:0 (kon.)
konec
Rusko
6:0 (3:0, 3:0, 0:0)
Kanada
Sobota 28.12.2019, 19:10Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Vyloučení v týmu Rusko (Jegor Sokolov – 2 min + 10 min OT za zásah do oblasti hlavy a krku.).
     
    57:25
    Marčenko přenechal puk Morozovi, ten tísněn obráncem Kanady v dobré pozici těsně míjí!
     
    54:43
    Lavoie chtěl nachytat ruského brankáře, který možná až trochu laxně odpálil vyražený puk do rohu, kanadský útočník rychle vrátil puk do brankoviště, kde ho však Miftachov udržel před brankovou čárou a přeruší hru.
     
    39:56
    Vyloučení v týmu Kanada (Joseph Veleno – 2 min., podrážení).
     
    37:26
    Lavoie měl asi největší šanci Kanady ve druhé třetině! Jeho rychlá střela švihem z levého kruhu skončila na vyrážečce Miftachova.
    36:24 Grigorij DENISENKO - 6:0
     
    36:24
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tenhle zápas si Kanada za rámeček určitě nedá! GRIGORIJ DENISENKO dostal na pravém kruhu více prostoru a pod vyrážečkou propálil kanadského brankáře. Ten jeho pokus dokázal ztlumit, ale ne zastavit. Asistence: Alexander Chovanov.
    33:09 Jegor SOKOLOV - 5:0
     
    33:09
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to už je velmi špatný výsledek pro kolébku hokeje! Ránu obránce Zamuly od modré čáry tečoval JEGOR SOKOLOV přesně za záda náhradního kanadského brankáře. Obránce Smith s ním vůbec nic nezmohl. Asistence: Jegor Zamula a Grigorij Denisenko.
     
    29:35
    Vyloučení v týmu Rusko (Vasilij Podkolzin – 2 min., podrážení).
     
    25:23
    Přečíslení Ruska tři na dva! Romanov mohl už dávat do prázdné brány, přihrávka šla však těsně mimo jeho hokejku!
     
    22:18
    Střídání v týmu Kanada: ze hřiště odchází Nico Daws, přichází Joel Hofer.
    22:18 Nikita ALEXANDROV - 4:0
     
    22:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Hned po ubráněném oslabení přidávají Rusové čtvrtou branku! NIKITA ALEXANDROV se individuálně natlačil před brankáře Dawse a v tváří tvář mu nedal šanci! Asistence: Dimitrij Voronkov.
     
    21:30
    Kanadská hvězda se následně po své akci srazila s brankářem Ruska a upadla nešťastně na led. Z něj se Lafreniere zvedl až po delší době a s pomocí spoluhráčů odjíždí na střídačku. Vypadá to, že si minimálně narazil koleno, doufáme, že to nebude nic vážného, byť podle prvního zjištění nemůže na nohu došlápnout.
     
    21:30
    Parádní individuální akce Lafreniera! Ten přešel jeden na jednoho ruského obránce, sám před brankářem ale nezamířil přesně.
     
    19:50
    Vyloučení v týmu Rusko (Dmitrij Voronkov – 2 min., hrubost).
     
    19:50
    Závar před bránou Ruska po nahození od levého mantinelu. Ruští obránci ale byli důrazní a pomohli svému ležícímu brankáři uhájit brankovou čáru. Bude se ale vylučovat.
     
    15:39
    Další problémy pro Kanadu! Vyloučení v týmu Kanada (Jacob Bernard-Docker – 2 min., držení hole). Kanada bude hrát 49 vteřin ve třech!
     
    14:28
    Vyloučení v týmu Kanada (Nico Daws – 2 min., podrážení).
     
    14:11
    Rusům to nestačí, další ostrý nájezd jednoho z útočníků přímo k bráně musí s problémy řešit brankář Daws.
    13:43 Nikita RTIŠČEV - 3:0
     
    13:43
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Až po konci přesilovky navyšuje Rusko svůj náskok už na rozdíl tří branek! NIKITA RTIŠČEV se dostal mezi kruhy k vyraženému puku a bekhendem ho uklidil za záda Dawse! Asistence: Danil Pylenkov, Ilja Kruglov.
     
    11:21
    Vyloučení v týmu Kanada (Joseph Veleno – 2 min., nedovolené bránění).
    10:14 Pavel DOROFEJEV - 2:0
     
    10:14
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A jelikož nejlepší obrana je útok, utrhli se Rusové do rychlého přečíslení a navyšují svůj náskok! PAVEL DOROFEJEV dostal zbytečně moc prostoru s pukem před brankářem, toho si roztáhnul na brankové čáře a pohodlně skóroval. Asistence: Nikita Alexandrov, Danil Žuravljov.
     
    08:17
    Na druhé straně velký závar před ruskou bránou, snad čtyři pokusy měl Alexis Lafreniere, ruská obrana v čele s gólmanem Miftachovem ale svůj náskok uhájila!
    01:44 Alexander CHOVANOV - 1:0
     
    01:44
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové těží ze svého lepšího nástupu do zápasu a otevírají skóre utkání! ALEXANDER CHOVANOV vystřelil z pravého kruhu, jeho pokus vyrazil brankář Kanady vyrážečkou jen nad sebe, puk však nakonec zaplaval pod břevnem do brány. Na úvodní branku jsme tak nečekali nijak dlouho.
    Marken.cz

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 2. Chovanov, 11. Dorofejev (Alexandrov, Žuravljov), 14. Rtiščev (Pylenkov, Kruglov), 23. Alexandrov (Voronkov), 34. Sokolov (Zamula, Denisenko), 37. Denisenko (Chovanov)


    Rusko: Miftachov (Askarov) – A. Romanov, Žuravljov, Misjul, Zamula, Pylenkov, Galeňuk, Malyšev – Marčenko, Ivan Morozov, Podkolzin – Dorofejev, Voronkov, Alexandrov – Rtiščev, Kruglov, Sorkin – Grošev, Denisenko, Chovanov – Sokolov.
    Kanada: Daws (23. Hofer) – Bahl, Bernard-Docker, McIsaac, Smith, Byram, Addison, Drysdale – Lafreniere, Veleno, Foote – Byfield, Hayton, Cozens – Foudy, Dellandrea, Dudas – Mercer, McMichael, Thomas – Lavoie.

    Rozhodčí: Tscherrig (SUI), Vikman (FIN) – Merten (GER), Nordlander (SWE)
    bahis siteleri