Brighton – Chelsea 1:1 (kon.) | Burnley – Aston Villa 1:2 (kon.) | Newcastle – Leicester 0:3 (kon.)
Southampton – Tottenham 1:0 (kon.) | Watford – Wolverhampton 2:1 (kon.) | Manchester City – Everton 2:1 (kon.)
Norwich – Crystal Palace 1:1 (kon.) | West Ham – Bournemouth 4:0 (kon.) | Arsenal – Manchester Utd. 2:0 (kon.)
konec
Newcastle United
0:3 (0:2)
Leicester City
Středa 01.01.2020, 16:00 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • Anglická Premier League • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Leicesteru, který svého soupeře porazil výsledkem 3:0. Newcastle to měl ve druhém dějství nesmírně složité, po využití všech střídání se totiž zranil obránce Schär, který musel odstoupit z tohoto zápasu. Lišky tak téměř celý druhý poločas hrály početní výhodu, což se pochopitelně promítlo na obrázku hry. Leicester totiž drtivou většinu času držel míč na kopačkách, navíc přidal ještě jednu branku. (17:52:57)
     
    Držení míče: 23 % : 77 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 8:12.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Dúbravkovu rozehrávku se pokoušel napadat Pérez, který byl u míče příliš pozdě. To však nemuselo vadit, Newcastle se totiž neprokousal ani ke středovému kruhu.
     
    90+1
    Ochozy stadionu se po třetí brance pořádně vyprázdnily. Newcastle v tomto duelu nedosáhne na bodový zisk, v koncovce se alespoň pokouší o čestnou branku.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Dúbravka tak předvedl dost možná jeden z posledních odkopů od své branky, ten dalekonosně zamířil na opačnou polovinu, kde ve vzduchu kraloval hostující Fuchs.
     
    88
    Ihned po rozehrávce to domácí zkoušeli středem hrací plochy, avšak nevýrazně hrající Muto neuspěl. Následný pas na Choodhuryho přinesl pouze útočný faul.
    87. Hamza CHOUDHURY - 0:3
     
    87
    Leicester právě vstřelil branku!
    O vítězi tohoto zápasu je definitivně rozhodnuto! Leicester již tradičně držel míč v blízkosti pokutového území soupeře, kde se Grayovi povedlo velice přesnou nahrávkou oslovit Ndidiho, který ještě sklepl do tandemu na HAMZU CHOODHURYHO. Posledně jmenovaný se do míče opřel pravou nohou, střela se navíc otřela o břevno, načež skončila za brankovou čárou.
     
    87
    Hodně důrazně vletěl do souboje s Grayem domácí obránce Fernández, který hodně riskoval. Argentinský obránce může být rád, že nevyfasoval druhou žlutou kartu.
     
    86
    Do konce zápasu zbývá už jen pět minut. Leicester i nadále vede o dvě branky, navíc má v průběhu celého druhého poločasu jednoznačně více ze hry.
     
    85
    Moc nescházelo k tomu, aby se Muto prohnal do vyložené šance. Fuchs totiž prodlužoval míč za sebe, nicméně Schmeichel musel bleskově vystartovat ze své branky.
     
    84
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Jonny Evans, přichází Wes Morgan.
     
    79
    Domácí hráči se celkem dlouhou dobu nedostali k brance Schmeichela, což se ale dalo očekávat. Newcastle totiž hraje bez jednoho hráče, Schär odstoupil kvůli zranění.
     
    78
    Ven z branky musel Dúbravka, kterému se povedlo zakročit před dotírajícím protihráče. Vypadalo to na Graye, jenž při snaze odehrát míč fauloval slovenského brankáře.
     
    77
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází James Maddison, přichází Hamza Choudhury.
     
    76
    Už to vypadalo, že Maddison pronikne až do zakončení, avšak na hranici pokutového území včas zakročil pozorný Lejeune, který odehrál míč za cenu autu.
     
    75
    Leicester stále pracuje s míčem kousek od šestnáctky soupeře, avšak domácí vytasili hodně hustý obranný blok. Gray tak nemohl projít přes trojici obránců.

    David Suchý

    Branky: 36. Ayoze Pérez, 39. Maddison (Ayoze Pérez), 87. Choudhury (Ndidi)

    Karty:   31. F. Fernández (NEW) – 59. Tielemans (LEC)


    Držení míče: 23 % : 77 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 8:12.
    Newcastle United: Dúbravka – Schär, F. Fernández, Lejeune – Manquillo (45+3. Krafth), Hayden, Shelvey (C) (46. S. Longstaff), Almirón, Willems (45. Yedlin) – Joelinton, Muto.
    Náhradníci: Darlow – Atsu, Carroll, Krafth, Gayle, S. Longstaff, Yedlin.

    Leicester City: Schmeichel (C) – R. Pereira, J. Evans (84. Morgan), Söyüncü, Fuchs – Ndidi – Ayoze Pérez, Tielemans, Maddison (77. Choudhury), Chilwell – Iheanacho (63. D. Gray).
    Náhradníci: D. Ward – Albrighton, H. Barnes, D. Gray, Choudhury, Justin, Morgan.

    Rozhodčí: Atkinson – Beswick, Hopton
    bahis siteleri