Brighton – Chelsea 1:1 (kon.) | Burnley – Aston Villa 1:2 (kon.) | Newcastle – Leicester 0:3 (kon.)
Southampton – Tottenham 1:0 (kon.) | Watford – Wolverhampton 2:1 (kon.) | Manchester City – Everton 2:1 (kon.)
Norwich – Crystal Palace 1:1 (kon.) | West Ham – Bournemouth 4:0 (kon.) | Arsenal – Manchester Utd. 2:0 (kon.)
konec
Watford FC
2:1 (1:0)
Wolverhampton Wanderers
Středa 01.01.2020, 16:00 • Vicarage Road, Watford • Anglická Premier League • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, hezký zbytek večera. (18:04:33)
     
    V závěrečné šanci utkání Neves přestřelil branku soupeře, Watford tedy potvrzuje velmi dobrou formu a poráží Wolverhampton 2:1! Vyrovnaná první půle nabídla pouze jednu gólovou situaci, za zády Patrícia skončil technický pokus Gerarda Deulofea. Po přestávce Hornets navýšili své vedení, španělský záložník tentokráte nahrával a přesně pod horní tyč zamířil Abdoulaye Doucouré. Vlci se nehodlali vzdát, o kontaktní branku se postaral Pedro Neto, který se v Premier League trefil vůbec poprvé. Následující minuty se nesly v duchu velkého tlaku hostí, což ještě umocnilo vyloučení Kabaseleho, svěřenci trenéra Pearsona ale tři body uhájili a znovu se přiblížili pozicím zajišťujícím záchranu.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Žlutou kartu dostává Ben Foster (Watford FC).
     
    90+5
    Doucouré fauloval Traorého, Wolves dostali k dispozici ještě jeden přímý kop. Francouzský záložník svůj přestupek napravil, ve vápně přehlavičkoval Saïsse.
     
    90+4
    Deeney zakopl míč po odpískání, načež obdržel od hlavního sudího Madleyho oprávněnou žlutou kartu.
     
    90+3
    Domácí zatím zvládají nastavený čas na jedničku. Celou dobu jsou usazeni v rohu hřiště, jejich soupeř musí být z průběhu závěru utkání hodně frustrovaný.
     
    90+2
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Ismaïla Sarr, přichází Roberto Pereyra.
     
    90+1
    Sarr dnes rovněž hraje velmi povedené utkání, po sklepnutí od Deeneyho si kousek od rohového praporku doslova došel pro faul, následovat tedy bude přímý kop.
     
    90
    Coady absolvoval sprinterský souboj se Sarrem, kterému zastavil jen za cenu odehrání míče na roh. Mezitím hlavní sudí nastavil pět minut.
     
    89
    Adam Masina se po předchozím střetu chvíli nezvedal ze země, naštěstí se nejedná o nic vážného. Rohový kop přežili Hornets bez úhony, Jiménez fauloval Fostera.
     
    88
    Tentokráte Traoré našel v šestnáctce bojujícího Dioga Jota, jenž ukázal, že není nijak zvlášť výjimečným hlavičkářem. Míč ale tečoval Masina, roh pro Wolves.
     
    87
    Traoré sice proti Doucourému s Holebasem předložil další důkaz ohledně své technické vytříbenosti, ostatní hráči Wolves mu ale tentokráte vůbec nepřišli na pomoc.
     
    86
    Adam Masina to udělal rovněž skvěle, když udržel na zádech dotírajícího Jotu, který se nakonec míče před přechodem přes čáru dotkl jako poslední.
     
    85
    Utkání pomalu spěje ke svému konci, ze základní hrací doby zbývá odehrát už jen pět minut. Tlak Wolves v posledních okamžicích opadl, udrží Watford vedení?
     
    84
    Diogo Jota sice udržel balon proti Cathcartovi, souboj s ním jej ale vyhodil z rovnováhy, z čehož mohl o pár metrů dále těžit připravený José Holebas.
     
    83
    Traorého se tentokráte vydal stíhat Capoue a byl překvapivě úspěšný. Francouzský záložník to navíc udělal tak šikovně, že donutil silově velmi dobře vybaveného soupeře k faulu.
     
    82
    Traoré si to namířil ke středu pole, jeho průniková nahrávka po sérii odrazů nakonec dorazila k Vinagremu, proti ráně portugalského mladíka ale nemusel Foster zasahovat.
     
    81
    Po Holebasově nabídce a Coadyho odvrácení míče za vápno se do něj z první opřel francouzský záložník Capoue, jenže trefil pouze před sebou číhajícího Nevese.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 30. Deulofeu (Sarr), 49. Doucouré (Deulofeu) – 60. Neto (Moutinho)

    Karty:   21. C. Dawson (WAT), 90+4. Deeney (WAT), 90+6. Foster (WAT) – 26. Neto (WOS)   70. Kabasele (WAT)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:7. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:6.
    Watford FC: Foster – C. Dawson, Kabasele, Cathcart, Femenía (60. Holebas) – N. Chalobah, Capoue – Sarr (90+2. Pereyra), Doucouré, Deulofeu (73. Masina) – Deeney (C).
    Náhradníci: Gomes – Masina, A. Gray, Quina, Success, Holebas, Pereyra.

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – R. Bennett (54. Neves), Coady (C), Saïss – Doherty, Dendoncker, Moutinho, J. Castro (54. Vinagre) – Traoré, Jiménez, Neto (66. Diogo Jota).
    Náhradníci: Ruddy – Neves, Cutrone, Diogo Jota, Vinagre, Kilman, Otasowie.

    Rozhodčí: Andy Madley – Adrian Holmes, Simon Beck

    Diváci: 20 584
    bahis siteleri