Novosibirsk – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Chabarovsk 2:0 (kon.)
N.Novgorod – Čeljabinsk 1:6 (kon.) | Omsk – Vladivostok 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Viťaz 2:3 (kon.)
Čerepovec – Minsk 2:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Kunlun 2:0 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 6:0 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pátek 03.01.2020, 11:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:30.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Sibirem Novosibirsk a Neftěchimikem Nižněkamsk. Duel začíná v 11:30.
     
    Neftěchimik Nižněkamsk

    Hostující Neftěchimik zatím prožívá hodně průměrný ročník. Ve dvaačtyřiceti duelech vybojoval jen čtyřicet dva bodů a zatím mu patří až desátá pozice Východní konference. Ze spodních pater se na něj navíc lepí Amur Chabarovsk. V posledním duelu Nižněkamsk prohrál doma 2:6 s Omskem. Nejproduktivnějším hráčem je s třiadvaceti body White.
     
    HC Sibir Novosibirsk

    Domácí Novosibirsk je na tom o něco lépe. Po jednačtyřiceti odehraných duelech má na svém kontě čtyřicet sedm bodů. S tímto ziskem mu zatím patří šestá pozice Východní konference. Na pátý Kunlun navíc ztrácí jediný bod. V posledním duelu Sibir přehrál na svém ledě právě Kunlun 3:2 po nájezdech. Nejproduktivnějším hráčem Novosibirsku je s devětadvaceti body Ruohomaa.
     
    Vzájemné zápasy

    14.10.2019 Nižněkamsk – Novosibirsk 2:1 v prodloužení
    5.10.2019 Novosibirsk – Nižněkamsk 4:2
     
    Do dnešního duelu nezasáhne nikdo z českých a slovenských hráčů.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba týmy už naskakují na ledovou plochu. Sibir bude hrát v modrém, zatímco Nižněkamsk oblékne bílou sadu.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Nižněkamsk uspěl na úvodním vhazování první třetiny. Hostující celek se ihned vydal do útoku, jenže obránci v modrém dokázali rychle zasáhnout.
     
    00:35
    Nikolaj Timašov získal odražený puk na vlastní modré čáře a rozjel útočnou akci Sibiru. Domácí celek následně přišel o kotouč.
     
    01:10
    Alexandr Černikov projel po pravém křídle do útočného pásma, kde si přehodil kotouč na forhend, ale jeho zakončení forhendem skončilo na brusli obránce.
     
    01:45
    Ilja Morozov se snažil udržet útočné pásmo pro domácí Sibir. Hokejista v modrém dresu následně rozjel další útok, ale obrana Nižněkamsku byla pozorná.
     
    02:18
    Alexej Jakovlev se natahoval po odraženém puku ve středním pásmu, jenže špičkou hokejky jej pouze protečoval k obráncům, kteří stačili zasáhnout.
     
    02:50
    Ildar Šiksatdarov uspěl v souboji u hrazení a bekhendovým vyhozením poslal kotouč do středního pásma. Hokejisté v bílém se ale nemohou dostat do útoku.
     
    03:15
    Domácí brankář si dal pozor na nahození ze středního pásma. Brankář Sibiru zastavil prudké nahození a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    03:48
    Jacob Berglund zastavil rodící se akci soupeře a zavezl kotouč za jeho branku. Stále se hraje bez přerušení, ale také bez zakončení.
     
    04:15
    Alexandr Loginov dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeho zakončení prolétlo kolem pozorného obránce v dresu soupeře.
     
    05:10
    Viktor Komarov projel do střelecké pozice, jenže jeho pokus hostující brankář nějakým záhadným způsobem zastavil ještě před brankovou čárou!
     
    05:29
    Mikael Ruohomaa dostal přihrávku do jízdy do středního pásma, jenže jeho průnik skončil u pozorného Aťušova. Obrana Neftěchimiku si musí dát pozor.
     
    06:08
    Juuso Puustinen projel do útočného pásma ještě před kotoučem a zavinil postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    06:45
    Alexandr Loginov projel do útočného pásma, kde dostal přesnou přihrávku na forhend, ale jeho zakončení prosvištělo kolem vzdálenější tyčky.
     
    07:20
    White se zcela osamocený zjevil před klecí domácího celku, přehodil si kotouč na forhend, jenže hostující brankář jeho pokus zastavil parádním zákrokem!
     
    07:48
    Viktor Komarov poslal dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže jeho spoluhráč Makarov na kotouč nedosáhl. Zakázané uvolnění, vhazuje se před Barulinem.
     
    08:10
    Alexandr Loginov napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Domácí hokejista dostal pod tlak jednoho z obránců, který rozehrál na poslední chvíli.
     
    08:32
    Brankář Barulin si povyjel proti zakončení z levé strany a schoval kotouč do své lapačky. Po jeho dobrém zásahu se vhazuje před brankou Neftěchimiku.
     
    09:15
    Timur Šarifjanov dostal přihrávku k hrazení a vymyslel prudkou pobídku mezi kruhy. Na jeho pobídku si sjel Kazionov, který ale nezakončil.
     
    09:23
    Bude se vylučovat! Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Denis Kazionov.
     
    10:10
    Mikael Ruohomaa dostal krásnou přihrávku na levou stranu, protečoval kotouč za branku soupeře, jenže tam nebyl nikdo v modrém dresu.
     
    10:33
    Igor Makarov projel na levý kruh a pokusil se překvapit hostující brankáře střelou z ostrého úhlu. Jeho pokus byl ale nepřesný a hosté vyhodili odražený kotouč přes všechny čáry.
     
    11:10
    Mikael Ruohomaa neudržel pro domácí celek útočné pásmo, kotouč mu na modré čáře přeskočil do středního pásma a skončil u obránců v bílém.
     
    11:23
    Hosté v plném počtu.
     
    12:10
    Timur Šarifjanov dostal přihrávku na levé křídlo, prosmýkl se za modrou čáru, kde si puk přehodil na forhend, ale jeho pokus skončil na betonu brankáře.
     
    12:38
    Hosté kombinují s pukem za vlastní brankou a snaží se hrát hodně opatrně. Nižněkamsk má však velké problémy s přechodem přes střední pásmo.
     
    13:00
    Přesilovku si zahrají také hosté. Dvě minuty za hákování dostává Milovzorov.
     
    13:41
    Rafael Bikmullin dostal přihrávku na pravou stranu, kde si přehodil puk na forhend, ale jeho pokus prolétl kolem vzdálenější tyčky domácí branky.
     
    14:15
    Ildar Šiksatdarov si sjel na další přihrávku na pravé křídlo, jenže tentokrát si nepotykal se zpracováním a jeho následné zakončení prosvištělo kolem zadní tyčky.
     
    14:45
    Domácí hráči se dostali k odraženému kotouči a vyhodili jej přes všechny čáry za branku Nižněkamsku. Přesilovka hostujícího celku se chýlí ke konci.
     
    15:00
    Domácí v plném počtu.
     
    15:39
    Denis Kazionov nabral velkou rychlost na levém křídle, objel branku domácího celku, jenže jeho pobídka směřující mezi kruhy byla nepřesná.
     
    16:10
    Nikolaj Timašov dostal puk do středního pásma, pokusil se probít do pásma útočného, ale na modré čáře jej zastavil hned první obránce.
     
    16:38
    Matt White si sjel na přihrávku mezi obránce v modrém dresu, jenže si nepotykal se zpracováním a kotouč mu uskočil k pozorným soupeřům.
     
    17:15
    Nižněkamsk se opět usadil v útočném pásmu, nicméně hokejisté v bílých dresech dlouho na kotouči nezůstali. Obrana Novosibirsku byla pozorná.
     
    17:42
    Mikael Ruohomaa se prosmýkl přes modrou čáru, jenže už musel zakončovat v pádu a trefil jen pozorného brankáře Barulina.
     
    18:12
    Mikael Ruohomaa tentokrát neudržel pro domácí celek útočné pásmo a raději odjel na střídačku. Čerstvé síly posílá na ledovou plochu také hostující kouč.
     
    18:52
    Pavel Kulikov se rychlou brzdou v útočném pásmu zbavil obránce, jenže jeho přihrávka na modrou čáru byla příliš pomalá a domácí stačili puk vypíchnout.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:35
    Igor Makarov se skvěle vrátil před domácí branku a bekhendem odehrál kotouč mimo obranné pásmo. Vypadá to, že v první části se branky nedočkáme.
     
    19:59
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Stěpan Zacharčuk – 2 min., podrážení).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme se branky nedočkali. O něco aktivnější byl domácí Novosibirsk, ale obrana Neftěchimiku v čele s dobře chytajícím Barulinem nepouštěla domácí hráče do šancí. Na druhé straně hrozili hosté hlavně v přesilovce, ale ani oni nedopravili kotouč do sítě. Do kabin se proto jde bez branek.
     
    Střely na branku: 8 – 5
     
    Další třetina začne přibližně v 12:19.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Novosibirsk se ihned vydal do útoku, jenže Alexandr Loginov byl příliš netrpělivý a projel do útočného pásma před kotoučem.
     
    20:38
    Hosté se nyní zmocnili kotouče a vyhodili jej k brance domácího celku. Novosibirsk tak musí rozjet novou útočnou akci.
     
    21:10
    Danil Romancev projel po pravém křídle na pravý kruh, kde si přehodil kotouč na forhend, ale jeho zakončení skončilo na betonu připraveného brankáře.
     
    21:45
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení při vlastním oslabení! MATT WHITE projel po levé straně do útočného pásma a povedenou střelou zápěstím překvapil domácího brankáře!
    21:45 Matt WHITE - 0:1
     
    22:35
    Nižněkamsk teď chyboval při rozehrávce a Jegor Milovzorov se prosmýkl do útočného pásma. Domácí útočník ale neustál souboj a vůbec nevypálil.
     
    22:35
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Rafael Bikmullin – 2 min., podrážení).
     
    23:17
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek se dočkal rychlého vyrovnání! Novosibirsk už svou třetí početní převahu dokázal přetavit v branku, když se prosadil ALEXANDR LOGINOV! Asistence: Mikael Ruohomaa
    23:17 Alexandr LOGINOV - 1:1
     
    24:45
    Jonas Enlund projel do útočného pásma, kde si přehodil puk na forhend, ale jeho projektil prosvištěl nad horní tyčkou domácí klece.
     
    25:20
    Ildar Šiksatdarov neuspěl v přetlačované v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu mu nepřijel pomoci. Hokejisté v bílém se ťed spíše hledají.
     
    25:40
    Čárový rozhodčí teď viděl Loginovovu přihrávku rukou v útočném pásmu a vytáhl hru za modrou čáru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    26:10
    Juuso Puustinen projel do útočného pásma, kde si přehodil puk na forhend, jenže jeho pokus prolétl kolem zadní tyčky a zaduněl o zadní mantinel.
     
    26:38
    Ilja Morozov uspěl v přetlačované v rohu obranného pásma. Domácí hokejista poté našel dlouhou přihrávkou Sajustova, jenže ten už nemohl vypálit.
     
    27:10
    Jevgenij Rjasenskij projel po levém křídle do útočného pásma a od modré čáry nahodil puk před branku Neftěchimiku. Hráči v modrém teď zlepšují svůj pohyb.
     
    27:45
    Alexandr Bryncev projel do útočného pásma, ale nikdo ze spoluhráčů mu nepřijel pomoci. Hokejisté v modrých dresech se stačili vrátit na místo.
     
    28:10
    Jevgenij Česalin projel do útočného pásma, kde se krásnou kličkou zbavil obránce, jenže jeho následné zakončení prolétlo kolem zadní tyčky.
     
    28:38
    Alexandr Loginov získal odražený puk v obranném pásmu, projel kolem vlastní klece a rozehrál na levé křídlo. Hráči v modrém ale pokračují v dobré hře.
     
    29:10
    Zacharčuk nahodil puk do útočného pásma, ale ani tam nebyl nikdo v bílém dresu Neftěchimiku. Pokračuje obrovský boj o každý metr ledu.
     
    29:23
    Stěpan Zacharčuk tentokrát nahodil puk do útočného pásma, jenže to učinil ještě před červenou čárou a dopustil se zakázaného uvolnění. Vhazuje se před hostující klecí.
     
    30:05
    Ilja Morozov získal odražený puk v obranném pásmu, objel vlastní klec a projel do bezpečí. Domácí hokejista poté hledal Loginova, ale neposlal mu přesnou přihrávku.
     
    30:32
    Pavel Kulikov vypálil z pravé strany hrací plochy, jenže jeho zakončení příklepem skončilo přesně na betonu pozorného brankáře v bílém dresu.
     
    31:07
    Ilja Morozov nezvládl bruslařský souboj s jedním ze soupeřů a byl u kotouče o chvíli později. Hosté tak získali útočné pásmo, ve kterém se však dlouho neudrželi.
     
    31:29
    Hostující brankář Barulin si připsal další povedený zákrok. Gólman Neftěchimiku ukryl tvrdou střelu do své lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    32:05
    Damir Šaripzjanov získal odražený puk ve středním pásmu a poslal prudkou přihrávku do útočného pásma. Hokejisté v bílém mohou zaútočit.
     
    32:28
    Mikael Ruohomaa projel do útočného pásma za vlastním nahozením, jenže jeho průnik zastavil důrazným hitem Rafael Bikmullin.
     
    33:07
    Barulin předvedl další důležitý zákrok. Hostující brankář si dal pozor na mezírku u levé tyčky a schoval kotouč mezi tělo a ruku.
     
    33:38
    Timur Šarifjanov si nabruslil na přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud poslal pobídku mezi kruhy, jenže jeho přihrávku zastavil obránce.
     
    34:03
    Harri Säteri musel také vytahnout dobrý zákrok. Finský brankář se nalepil k brankové konstrukci a nenechal pro kotouč ani kousek prostoru.
     
    34:45
    Neftěchimik se vydal do útočného pásma po levém křídle, jenže nikdo v bílém dresu se tentokrát nedostal do zakončení. Domácí brání opravdu dobře.
     
    35:15
    Mikael Ruohomaa projel do útočného pásma a pokusil se překvapit Barulina nahozením od modré čáry. Hostující gólman tentokrát nemusel vůbec zasahovat.
     
    35:45
    Alexandr Bryncev se usadil v útočném pásmu, jenže jeho bekhendové zakončení skončilo jen na bočním obloku domácí klece.
     
    36:08
    Barulin drží Neftěchimik ve hře o vítězství! Mikael Ruohomaa si nabruslil na krásnou přihrávku mezi kruhy, ale hostující brankář vytáhl parádní reflexivní zákrok!
     
    36:38
    Novosibirsk se opět usadil v útočném pásmu. Přihrávku na pravý kruh dostal Viktor Komarov, který pálil zápěstím, ale opět trefil jen Barulina.
     
    37:05
    Novosibirsk se usadil v útočném pásmu, jenže hráči v modrém opět nedokázali zakončit. Milovzorov si totiž nebyl schopen puk zpracovat.
     
    37:38
    Alexandr Šarov se dostal mezi kruhy, jenže si rovnal kotouč na forhend tak dlouho, že mu jej jeden z obránců v bílém dresu dokázal vypíchnout.
     
    38:04
    Nikolaj Děmidov dostal přihrávku na modrou čáru, odkud vypálil příklepem, jenže jeho dělovka prosvištěla kolem vzdálenější tyčky hostující klece.
     
    38:42
    Alexandr Bryncev si podél mantinelu vybruslil do střelecké pozice, kde si srovnal puk na forhend, ale jeho nahození skončilo u obránce.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:20
    Ilja Morozov spěchal za odraženým pukem do středního pásma, jenže skákavý kotouč mu přeskočil přes čepel a skončil u hráčů v bílém.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! Ve druhé části dnešního souboje jsme se nakonec dočkali branek. Hned v jejím úvodu se ve vlastním oslabení prosadil Matt White! Domácí celek ale dokázal rychle vyrovnat, když se v přesilovce prosadil Alexandr Loginov. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:1.
     
    Střely na branku: 20 – 14
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Novosibirsk se ihned vydal do útoku, jenže nikdo v modrém dresu se nedostal do zakončení.
     
    40:38
    Domácí pouze nahodili puk za branku soupeře a raději odjeli na střídačku. Čerstvé síly posílá na ledovou plochu také hostující kouč.
     
    41:10
    Alexandr Černikov ustál souboj v rohu obranného pásma. Hostující hokejista poté přihrál za branku, kde v souboji uspěl domácí Milovzorov.
     
    41:36
    Rafael Bikmullin si nabruslil na nádhernou přihrávku na modrou čáru a pohotově zakončil příklepem. Jeho dělovka skončila mezi betony brankáře.
     
    41:37
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Jaroslav Chabarov – 2 min., vysoká hůl).
     
    42:10
    Ilja Morozov uspěl v souboji na modré čáře a bekhendem vyhodil puk do středního pásma. Jeho vyhození dojel jen první obránce v bílém.
     
    42:38
    Nižněkamsk se stále není schopen usadit v útočném pásmu. Domácí hokejisté se skvěle pohybují a znepříjemňují soupeři kombinaci s kotoučem.
     
    43:04
    Harri Säteri si povyjel proti zakončení od modré čáry a ukryl kotouč mezi betony. Finský brankář v dresu Novosibirsku poté přerušil hru. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    43:37
    Domácí v plném počtu.
     
    44:05
    Alexandr Loginov tečoval před brankou Nižněkamsku nahození od mantinelu. Jeho pobídku ale ukryl pozorný brankář do lapačky.
     
    44:30
    Novosibirsk se usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v modrém dresu se nedostal do zakončení. Domácí celek ale nyní stupňuje svou snahu o vstřelení vítězné branky.
     
    45:10
    Jaroslav Chabarov dostal přihrávku na modrou čáru, odkud vypálil příklepem, jenže jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře.
     
    45:35
    Dmitrij Sajustov projel do útočného pásma, kde si puk přehodil na bekhend, jenže jeho zakončení skončilo na holi pozorného brankáře.
     
    46:10
    Pavel Padakin projel do útočného pásma, jenže jeho průnik neměl moc šancí na úspěch. Domácí zadáci se k němu ihned stáhli a usnadnili gólmanovi práci.
     
    46:10
    Znovu se bude vylučovat! Dvě minuty za podrážení dostává domácí brankář Harri Säteri.
     
    47:10
    Hosté se usadili v útočném pásmu. Hokejisté v bílých dresech si připravili puk do střelecké pozice, jenže nikdo z nich si netroufl na zakončení.
     
    47:30
    Jaroslav Chabarov získal odražený puk v rohu obranného pásma. Domácí obránce vyhodil kotouč ven z obranného pásma a spolu s kolegy odjel na střídačku.
     
    48:10
    Domácí v plném počtu.
     
    48:31
    Pavel Kulikov nahodil puk do útočného pásma a sám své vlastní nahození dojel. Hostující hráč poté přihrál bekhendem mezi kruhy, kde nebyl nikdo v bílém.
     
    49:10
    Denis Kazionov se rychlou przdou v útočném pásmu zbavil dotírajícího soupeře, přihrál na modrou čáru, jenže nikdo v bílém opět nezakončil.
     
    49:32
    Mikael Ruohomaa projel na útočnou modrou čáru, kam dostal prudkou přihrávku, jenže jeho následný průnik neměl dlouhého trvání a skončil u obránců.
     
    50:05
    Ilja Morozov dostal přihrávku mezi kruhy, kde se krásně otočil a zakončil příklepem. Jeho dělovku přizvedl hned první obránce do ochranné sítě.
     
    50:30
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a ani jeden z týmů se zatím není schopen dostat do vedení. Ve třetí části se navíc vytratily i šance.
     
    51:10
    Viktor Komarov dostal přihrávku na levou stranu, jenže byl příliš aktivní a projel do útočného pásma ještě před kotoučem. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    51:40
    Další rozehrávka domácího celku skončila na zakázaném uvolnění. Hra se tak přestěhuje zpátky před klec domácího Novosibirsku.
     
    52:13
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek se podruhé v utkání dostává do vedení! Neftěchimik dokázal udeřit z rychlého protiútoku. Na přihrávku zpoza branky si najel PAVEL PADAKIN a dobře nastavenou holí poslal puk do sítě! Asistence: Jacob Berglund.
    52:13 Pavel PADAKIN - 1:2
     
    52:35
    Hosté se usadili v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu se tentokrát nedostal do střelecké pozice. Naopak hokejisté v modrém se skvěle pohybují.
     
    54:02
    Dmitrij Sajustov si najel na dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže si nepotykal se zpracováním a kotouč mu utekl k obráncům.
     
    54:35
    Obrovská šance na vyrovnání! Ilja Morozov si nabruslil na přihrávku mezi kruhy a krásnou dělovkou forhendem trefil jen přesouvajícího se brankáře!
     
    55:02
    Mikael Ruohomaa si sjel na krásnou přihrávku do středního pásma, jenže si nepotykal se zpracováním a puk mu od čepele uskočil k prvnímu obránci.
     
    55:28
    Pavel Kulikov napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Hráči v bílém se tentokrát dostali k puku, jenže dlouho se na něm neudrželi.
     
    56:12
    Jukka Peltola projel s kotoučem do útočného pásma, kde si jej přehodil na forhend, jenže jeho projektil prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.
     
    56:23
    Jacob Berglund schytal v souboji na modré čáře tvrdý úder a poroučel se k ledu. Uvidíme, zda se ještě v závěru třetí části vrátí zpět na kluziště.
     
    57:07
    Domácí mužstvo už vrhá všechny síly do útoku, jenže Nižněkamsk se dnes brání opravdu fantastickým způsobem. Domácí to v závěru nebudou mít snadné.
     
    57:36
    Ilja Morozov si sjel na přihrávku na pravou stranu útočného pásma a vyslal svižnou střelu zápěstím. Jeho pokus skončil na levé ruce připraveného brankáře.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:36
    Matt White uspěl v souboji v rohu útočného pásma. Hostující hráč poté přitlačil kotouč k mantinelu a nasbíral pro Neftěchimik důležité sekundy k dobru.
     
    59:10
    Harri Säteri je na střídačce a domácí celek zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    59:37
    Nižněkamsk vyhodil puk do útočného pásma, ale kotouč nedoklouzal do opuštěné branky. Domácím už ale zbývá opravdu minimum času.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Neftěchimik Nižněkamsk nakonec zvládl utkání na ledě Novosibirsku a vítězí 2:1. O svém triumfu rozhodl hostující celek až ve třetí třetině. Po rychlém protiútoku se dokázal prosadit Pavel Padakin, který poslal puk do sítě! Domácí v závěru zkoušeli vyrovnat při hře bez brankáře, ale obranu soupeře už nepřekonali.
     
    Střely na branku: 28 – 22
     
    V dnešním duelu jsme nesledovali nikoho z českých a slovenských hráčů.
     
    Ještě doplním, že utkání sledovalo 7420 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:40:59)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 24. Loginov (Ruohomaa) – 22. White, 53. Padakin (Berglund)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Jermakov, Loginov, J. Chabarov, Ilja Morozov, Děmidov, K. Alexejev, Romajev, Timašov – Puustinen, Ruohomaa, Šarov – Milovzorov, Sajustov, J. Peltola – I. Makarov, Torčeňuk, Česalin – Romancev, V. Komarov, A. Jakovlev.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin – Rjasenskij, R. Murphy, S. Zacharčuk, Pajgin, Bryncev, Šaripzjanov, Aťušov – Chafizov, White, Berglund – Padakin, Bikmullin, Enlund – Šiksatdarov, Chajrullin, P. Kulikov – Černikov, Chisamutdinov, Šarifjanov – Denis Kazionov.

    Rozhodčí: Kuljov, Solin – Gorděnko, Susujev

    Diváci: 7420
    bahis siteleri