Novosibirsk – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Chabarovsk 2:0 (kon.)
N.Novgorod – Čeljabinsk 1:6 (kon.) | Omsk – Vladivostok 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Viťaz 2:3 (kon.)
Čerepovec – Minsk 2:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Kunlun 2:0 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 6:0 (kon.)
konec
Avangard Omsk
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Admiral Vladivostok
Pátek 03.01.2020, 15:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Ještě šance domácích. Osamocený Pavel Dědunov neuspěl před Krasotkinem!
    52:33 Martin BAKOŠ - 4:1
     
    52:33
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté se gólu dočkali! Obránce Alexandr Osipov zajel s pukem za branku, odkud našel MARTINA BAKOŠE a brankář Bobkov se už nestačil vrátit zpět ke své bližší tyčce, odkud se přesouval za Osipovem – 4:1. Asistence: Alexandr Osipov.
     
    50:35
    A brankář Alexandr Truškov odjel po čtvrtém obdrženém gólu na střídačku. Nahradil ho Anton Krasotkin.
    50:35 Semjon RUČKIN - 4:0
     
    50:35
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují už na 4:0! Hráči Omsku vyhráli buly v útočném pásmu. Puk se pak dostal na modrou čáru k SEMJONOVI RUČKINOVI, který zápěstím vystřelil a kotouč zapadl do horního růžku nad vyrážečkou Truškova. Asistence: Sergej Šumakov.
     
    48:01
    Domácí mohli přidat čtvrtý gól! Taylor Beck našel zpoza branky Sergeje Širokova. Truškov puk vyrazil nad sebe a hrací předmět by se zřejmě snesl za jeho záda, ovšem hosty zachránil obránce Ostrovskij, který kotouč rukavicí vyhodil mimo prostor mezi tyčemi!
     
    44:18
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Kirill Semjonov – 2 min., podrážení).
    44:11 Sven ANDRIGHETTO - 3:0
     
    44:11
    Avangard právě vstřelil branku!
    Teď už se domácí radují! Hráči Omsku předvedli parádní přesilovkovou souhru. Sergej Šumakov si u levého mantinelu vyměnil puk se Zernovem a poté přenesl hru na SVENA ANDRIGHETTA, který z pravého kruhu vymetl vzdálenější horní růžek Truškovovy branky Asistence: Denis Zernov a Sergej Šumakov.
     
    43:51
    Brankář Truškov se už nyní mrskal na ledě jako ryba na suchu. Žádný z hráčů Avangardu však nedokázal posunout puk za brankovou čáru!
     
    43:05
    Hosté dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Kouč Světlov vybuchl vztekem, ale rozhodnutí sudích nezmění. Spíše si ještě vykoleduje nějaký trest pro sebe.
     
    40:55
    Za faul na Pokku je vyloučen hostující Konstantin Glazačev – vysoká hůl.
    39:54 Sven Andrighettomohl před přestávkou zvýšit na třígólový rozdíl, hosty zachránil obránce Želdakov.
     
    39:54
    Sven Andrighetto nevěřícně kroutí hlavu nad tím, co teď neproměnil! Odražený kotouč dobruslil za brankou Andrej Stas, který ho vrátil do předbrankového prostoru na Andrighetta. Ten měl před sebou už jen ležícího Truškova, ovšem do zakončení mu stačil na poslední chvíli vložit hůl obránce Želdakov, který puk přizvedl nad branku!
     
    32:31
    Další vyloučení na domácí straně. Za hákování je potrestán Jevgenij Gračjov.
     
    30:35
    Nyní ale budou hrát hosté přesilovku! Za podrážení je potrestán Kirill Semjonov.
    27:56 Sergej ŠUMAKOV - 2:0
     
    27:56
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tohle sehráli domácí parádně! Kirill Semjonov poslal od levého mantinelu puk před branku, kde byl na vzdálenější tyčce zcela volný SERGEJ ŠUMAKOV. Ten si stáhl kotouč na bekhend a zasunul ho za záda bezmocného Truškova – 2:0. Asistence: Semjon Košelev a Kirill Semjonov.
     
    18:09
    Valentin Pjanov si pomohl v souboji s Miščenkem lehkým přidržením, což neuniklo pozornosti rozhodčích. Přesilovka pro Admiral.
     
    16:00
    Ve vlastním oslabení jel sám na Truškova Denis Zernov. Hostující brankář zůstal stejně jako při podobné situaci na začátku utkání stát a Zernov trefil jen jeho beton!
     
    14:21
    První vyloučení na domácí straně. Za podrážení je vyloučen Sergej Širokov.
    13:49 Neuznaný gól Semjonova, kterému předcházelo postavení mimo hru.
     
    13:49
    Kouč Admiralu Sergej Světlov měl pravdu! Domácímu gólu předcházelo postavení mimo hru a ten tak není uznán! Kirill Semjonov byl v útočném pásmu o chvilku dříve, než tam zavezl puk jeho spoluhráč, který ho následně poslal do samostatného úniku. Gólové zakončení Semjonova už tak bylo navíc.
     
    13:49
    Domácí se radovali z gólu, ze samostatného úniku se prosadil Semjonov, ale hosté si ještě vyžádali přezkoumání situace u videa. Reklamovali ofsajd!
     
    10:00
    Další vyloučení na straně hostí! Tentokrát si nepohlídali střídání a na ledě jich bylo šest.
     
    09:12
    Brankář Truškov vykopl pravým betonem kotouč ke Codymu Fransonovi, který dorážel z levého kruhu do odkryté branky. Kotouč však poslal nad břevno!
     
    07:35
    Tohle je pro hosty velmi nepříjemná situace! Na trestnou lavici totiž usedli Alexandr Osipov za držení a Grigorij Želdakov za hákování a Omsk tedy bude hrát dvě minuty dlouhou přesilovku 5 na 3!
    06:09 Brandon MCMILLAN - 1:0
     
    06:09
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku využívají a ujímají se tak vedení! Taylor Beck posunul na modré čáře puk k Codymu Fransonovi, který vypálil a letící kotouč usměrnil za záda brankáře Truškova u brankoviště clonící BRANDON MCMILLAN. Asistence: Cody Franson a Taylor Beck.
     
    05:31
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Kirill Voronin – 2 min., hákování).
     
    01:00
    První šanci domácích připravil Zernov pro Sergeje Širokova. Ten kotouč usměrňoval na prázdnou branku, ale hosty zachránila tyčka!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 7. McMillan (Franson, Beck), 28. Šumakov (Košelev, K. Semjonov), 45. Andrighetto (Zernov, Šumakov), 51. Ručkin (Šumakov) – 53. Bakoš (A. Osipov)


    Avangard Omsk: Bobkov (Garipov) – Pokka, Bondarev, Manuchov, Franson, Martynov, Ručkin – Beck, Zernov (A), Širokov (A) – Andrighetto, Pjanov, McMillan – Šumakov, K. Semjonov, Košelev – Dědunov, Stas (C), Gračjov.
    Admiral Vladivostok: Truškov (51. Krasotkin) – Almqvist, Lalonde, Ugolnikov (A), Miščenko, A. Osipov, Želdakov, Bobrjašov, Ostrovskij – Bakoš, Ljungh, Vicharev – V. Butuzov, J. Petrov, Pilipenko (C) – Glazačev, Mereskin (A), K. Voronin – Korosteljov, Sidljarov, Drobin.

    Rozhodčí: Ravodin, Ščeňov – Zacharov, Ponomarenko

    Diváci: 5431
    bahis siteleri