Zlín – Pardubice 4:1 (kon.) | Kladno – Liberec 2:0 (kon.) | Olomouc – Plzeň 2:3 (0:2 po s.n.)
Mountfield HK – Kometa Brno 2:1 (po pr.)
konec
HC Slavia Praha
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 03.01.2020, 18:00 • Zimní stadion Eden • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 7. kolo
Partner:
     
    47:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pěkná kombinace sešívaných znamená navýšení vedení. Na konci akce byl ŠIMON SLAVÍČEK v prostoru pravého kruhu. Obránce měl daleko, a tak si střelu dobře připravil. Párkrát naznačil a pak Bartošáka zkušeně prostřelil. Asistence: Marek Vlasák a Jakub Štancl.
     
    32:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí znovu odskakují na rozdíl dvou branek. MICHAL NOVÁK si nejprve dobře sjel mezi kruhy, kam dostal přesnou přihrávku. Bartošák jeho pokus ještě vyrazil před sebe, na dorážku od stejného hráče už byl krátký. Asistence: Vojtěch Malínek a Matěj Vymětal.
     
    21:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté snižují. Brankář sešívaných neměl vůbec dobrý výhled. Využil toho MICHAL BYSTROŇ, který vypálil po zemi z modré čáry. Kotouč se ještě odrazil od pravé tyče, nakonec ale skončil v brance. Bez asistence.
     
    15:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek. Dlouho se o puk bojovalo u mantinelu, sudí už signalizovali trest pro Vítkovice. VOJTĚCH MALÍNEK si nakonec kotouč našel. Vybruslil s ním mezi kruhy a trefil se pod víko. Asistence: Mikuláš Skoupý a Maxim Brummel.
     
    08:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jako první jdou do vedení slávisté. Malínek se dostal s pukem za branku, odkud se rozhodl nahrát před brankoviště. MIKULÁŠ SKOUPÝ se před Bartošákem rychle zorientoval a kotouč protlačil za hostujícího brankáře. Asistence: Vojtěch Malínek a Dominik Palát.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 9. Skoupý (Malínek, Palát), 16. Malínek (Skoupý, Brummel), 33. Novák (Malínek, Vymětal), 48. Slavíček (Vlasák, Štancl) – 22. Bystroň


    HC Slavia Praha: Volevecký (Vávra) – Hrdlička, Stejskal, Weitz, Dráb, Palát, Kluch – Vlasák, Slavíček, Malínek, Jokl, Hamršmíd, Kvasnička, Brummel, Skoupý, Novák, Štancl, Vymětal.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Münch) – Bystroň, Bialy, Kosina, Puchala, Řepa, Vřeský, Prčík – Holaník, Přibyl, Petr, Rajčan, Pavelec, Schauer, Melovský, Irgl, Skripčák.

    Rozhodčí: Květoň – Dědek, Štěpnek
    bahis siteleri