Zlín – Pardubice 4:1 (kon.) | Kladno – Liberec 2:0 (kon.) | Olomouc – Plzeň 2:3 (0:2 po s.n.)
Mountfield HK – Kometa Brno 2:1 (po pr.)
konec
Mountfield HK
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 03.01.2020, 12:30 • Malá hala ČPP Arény, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 19. kolo
Partner:
     
    55:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se dotahují na rozdíl jediného gólu. V situaci dva na jednoho se prosazuje VOJTĚCH JÁNOŠ, který po přihrávce Šutého zamířil naprosto přesně do bližšího viglu. Asistence: Patrik Šutý, Dominik Buják.
     
    29:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Puk zpoza brány dostal na svou hůl FILIP TOMICZEK, který zůstal v mezikruží sám, a přesnou ranou nad vyrážečku Tichého skóruje. Asistence: Adam Procházka, Alexandr Kašpárek.
     
    24:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    DAVID BROŽEK využil lehkovážné rozehrávky hostů, obral soupeře o puk a z pravého kruhu zavěsil pod víko. Asistence: Michal Beneš, Matěj Havlíček.
     
    13:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jakub Jerman střílel od modré čáry, poté ze skrumáže u brány se jako poslední kotouče dotkl LUKÁŠ PAJER, hostující brankář neměl šanci. Asistence: Jakub Jerman, Matěj Novotný.
     
    06:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se po svém tlaku dostávají zaslouženě do vedení. MATĚJ BENEŠ si krásně sjel před bránu hostů a Klimek proti jeho zakončení neměl šanci. Asistence: Petr Moravec.

    Natálie Fišerová

    Branky a nahrávky: 7. Beneš (Moravec), 14. Pajer (Jerman, Novotný), 25. Brožek (Beneš, Havlíček) – 30. Tomiczek (Procházka, Kašpárek), 56. Jánoš (Šutý, Buják)


    Mountfield HK: Tichý (Žalčík) – Táborský, Beran, Boukal, Havlíček (C), Pelda, Jerman – Giesl, Pajer, Jirků, Matěj Beneš (A), Novotný, Souček, Brožek, Moravec, Michal Beneš (A).
    HC Oceláři Třinec: Klimek (Halouzka) – Hykl, Andrle, Ročák, Patrik Buják, Dominik Buják, Hrůzek (A) – Šutý, Pánek, Šotkovský, Lipka, Jánoš, Tomiczek, Wawrzkiewicz, Hlávka, Kašpárek (C), Procházka.

    Rozhodčí: Kratochvíl – Kolář, Jiruška

    Diváci: 88
    bahis siteleri