Fehérvár – Znojmo 4:0 (kon.)
konec
Fehérvár AV19
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 03.01.2020, 19:15 • Ifjabb Ocskay Gábor Ice Hall • bet-at-home ICE Hockey League • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:02
    Domácí hráč jel pomalu a blafákem si na Groha nepřišel.
     
    55:02
    Sarauer byl v úniku faulován, je nařízeno trestné střílení pro Fehérvár.
     
    54:17
    Vyloučení v týmu Hydro Fehérvár AV19 (Szita – 2 min., vysoká hůl).
     
    53:37
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Je asi definitivně rozhodnuto. Znojmo špatně střídalo a z druhé vlny najíždějící zcela volný TIMOTHY CAMPBELL se přes clonu hráčů před Grohem trefil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Aron Reisz, Kristian Szabo.
     
    40:35
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Domácím skvěle vychází vstup do závěrečné části. Sarauer perfektní přihrávkou uvolnil na levém kruhu CSANADA ERDELYHO, který zblízka zavěsil pod horní tyčku. Asistence: Andrew Sarauer.
     
    39:29
    To je neskutečné, co dnes Mike Ouzas chytí. Nyní Luciani mezi třemi protihráči připravil skvělou pozici Svobodovi, ten pálil do odkryté branky, ale z ničeho nic se ve vzduchu vynořila brankářova hokejka a vyrazila puk mimo! Jasný kandidát na zákrok kola.
     
    35:09
    Flick byl při dorážce do odkryté branky stažen Sarauerem, je z toho přesilovka pro Znojmo.
     
    35:03
    Dnes Orlům opravdu není přáno. Ouzas neudržel střelu od modré, clonící Bořuta s Češíkem dostali dorážku do sítě, jenže rozhodčí Nikolić už předtím foukl do píšťalky. Branka tak nemůže platit.
     
    32:13
    Vyloučení v týmu Hydro Fehérvár AV19 (Sarpatki – 2 min.). Síly na ledě se srovnají, vyloučen je domácí Sarpatki.
     
    30:17
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Mikliš – 2 min.). Znojemský obránce zbytečně oplácel v souboji, další přesilovka pro domácí.
     
    24:46
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Po pěti vteřinách využívají domácí přesilovku, když Stipsiczova tečovaná střela skončila po Grohově zákroku přímo na holi číhajícího ARONA REISZE, který pohotově zametl dorážku do sítě. Asistence: Scott Timmins, Bence Stipsicz.
     
    24:41
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Luciani – 2 min., nedovolené bránění). Luciani se při zakládání znojemského útoku střetl mimo hru s jedním z domácích hráčů, což sudí posoudili jako faul.
     
    23:57
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Gól platí, za úspěšného střelce je nakonec označen ANŽE KURALT, který zpoza branky dotlačil puk za čáru po předchozí Lehtonenově střele. Asistence: Mikko Lehtonen.
     
    23:52
    Domácí dostali puk do branky poté, co Groh neudržel prudkou střelu z pravého křídla a dorážející hráč ji dotlačil i s hokejkou a rukavicí znojemského brankáře za brankovou čáru. Nicméně kontroluje se ještě video.
     
    21:49
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Češík – 2 min., podrážení). Velká komplikace pro Orly, kteří jdou na dlouhou dobu do tří.
     
    20:53
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Mikliš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    19:02
    Oščádal s Flickem ani natřikrát nedostali puk za ležícího Ouzase po skvělé kombinaci. Orli dokážou opakovaně rozebírat domácí defenzivu, ale zatím nenachází recept na skvělého Mika Ouzase v bráně.
     
    15:46
    Opět Yogan ve velké šanci, sám mezi kruhy v ideální pozici to zkusil příklepem, jenže přestřeluje.
     
    14:21
    Jasnou gólovku spálil Yogan, ke kterému se dostal po předchozí Campbellově střele odražený puk, jenže kanadský útočník trestuhodně minul odkrytou klec.
     
    13:40
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Gago – 2 min., podrážení). Gago přímo před hlavním rozhodčím při forčekingu podtrhl jednoho z domácích hráčů.
     
    12:16
    Další velká šance Orlů, Berisha se zpoza branky prokličkoval až před Ouzase, ani nadvakrát ale domácího gólmana nepřeknal.
     
    11:10
    Vyloučení v týmu Hydro Fehérvár AV19 (Girard – 2 min., podrážení).
     
    10:27
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Stehlík – 2 min., držení).
     
    08:18
    Zatím vidíme spoustu šancí, Svoboda obral o puk jednoho z domácích obránců, z levého křídla najížděl na Ouzase, ten si ale i tentokrát poradil a zatím drží svůj tým!
     
    02:48
    Anthony Luciani trestné střílení neproměnil, před brankářem zkusil střílet, Ouzas ale jeho pokus vyráží.
     
    02:48
    Na druhé straně je nařízeno trestné střílení pro Znojmo! Luciani přebruslil Carusa a v pokusu o zakončení byl domácím obráncem nedovoleně zastaven.
     
    01:08
    Po rychlé přihrávce na útočnou modrou se do úniku dostával Yogan, jeho blafák ale vychytal pohotový Groh.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 24. Kuralt (Lehtonen), 25. Reisz (Timmins, Stipsicz), 41. Erdely (Sarauer), 54. Campbell (Reisz, K. Szabo)


    Fehérvár AV19: Ouzas (Kornakker) – Caruso. Tikkanen, B. Szabo, Stipsicz, Busenius, Campbell, Kiss – Kóger, Sarauer, Erdely – Yogan, Girard, Szita – Sarpatki, Timmins, Kuralt – K. Szabo, Reisz, Lehtonen.
    HC LERAM Orli Znojmo: Groh – Tansey, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík – Luciani, McRae, Svoboda – Bowles, Flick, Berisha – Bartoš, Češík, Gago – Oščádal.

    Rozhodčí: Baluška, K. Nikolić – Gatol, Nedeljković
    bahis siteleri