Jekatěrinburg – Novosibirsk 3:4 (po pr.) | Minsk – Kunlun 1:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Chabarovsk 4:2 (kon.)
Kazaň – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | N.Novgorod – Vladivostok 1:2 (kon.) | Soči – Čeljabinsk 0:2 (kon.)
Spartak Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.)
po prodl.
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:4 (2:2, 0:1, 1:0 - 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Úterý 07.01.2020, 12:30 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:21 Alexandr ŠAROV - 3:4
     
    64:21
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté přeci jenom využívají početní výhodu v prodloužení! Novosibirsk se totiž dostal k velice přesné kombinaci, při které měl na pravém kruhu napřaženo ALEXANDR ŠAROV, kterému se povedlo prostřelit Fomina. Druhý bod tak putuje na konto hostujícího celku!
    Asistence: Alexandr Loginov, Viktor Komarov.
    47:07 Anatolij GOLYŠEV - 3:3
     
    47:07
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Přesilová hra 4 na 3 končí vyrovnávací brankou! Domácí hráči se totiž usadili v nebezpečné vzdálenosti od branky soupeře, načež to Dawes velice chytře zkoušel na teč. Do jeho rány vložil hokejku ANATOLIJ GOLYŠEV, který tak překonal Säteriho.
    Asistence: Nigel Dawes, Alexej Vasilevskij.
    29:39 Juuso PUUSTINEN - 2:3
     
    29:39
    Sibir právě vstřelil branku!
    Rychlá protiakce hostujícího celku končí vedoucí brankou! Jekatěrinburg se sice dostal do pásma, avšak tak trochu zapomněl na zadní vrátka. Na Kováře se hnala hned dvojice protihráčů, přičemž Šarov předal do tandemu na JUUSA PUUSTINENA, který mířil mezi betony.
    Asistence: Alexandr Šarov, Mikael Ruohomaa.
    16:36 Viktor KOMAROV - 2:2
     
    16:36
    Sibir právě vstřelil branku!
    Sibir přečkal drtivý nápor, navíc z ojedinělé útočné akce srovnává krok! Novosibirsk se kostrbatým způsobem dostal do pásma, kde si VIKTOR KOMAROV velice chytře sjel až mezi kruhy, kde uspěl se zakončením do vzdálenější šibenice, na které Kovář neměl šanci dosáhnout.
    Bez asistence.
    10:05 Jegor MILOVZOROV - 2:1
     
    10:05
    Sibir právě vstřelil branku!
    Nicméně krátce poté se hosté dostávají zpět do zápasu! Aktivní Šarov velice chytrou nahrávkou našel naprosto volného JEGORA MILOVZOROVA, kterému se povedlo překonat dezorientovaného Kováře. Novosibirsk to v tomto případě vykombinoval velice dobře!
    Asistence: Alexandr Šarov, Alexandr Loginov.
    08:38 Nigel DAWES - 2:0
     
    08:38
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí celek přeci jenom využívá přesilovou hru! Famózní nahrávkou se prezentoval Sexton, který zadovkou našel před brankou volného Macka, kterému se povedlo objet brankáře, načež předkládal před prázdnou branku na NIGELA DAWESE, jenž se nemýlil.
    Asistence: Brooks Macek, Dan Sexton.
    04:22 Pavel DACJUK - 1:0
     
    04:22
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Na úvodní branku tohoto zápasu jsme nemuseli zas tak dlouho čekat! Hodně prostoru měl kolem sebe domácí PAVEL DACJUK, kterému se povedlo švihem zamířit přesně do šibenice branky. Jekatěrinburg se tak dostává do vedení, hosté to budou mít složité.
    Bez asistence.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 5. Dacjuk, 9. Dawes (Macek, Sexton), 48. Golyšev (Dawes, Alexej Vasilevskij) – 11. Milovzorov (Šarov, Loginov), 17. V. Komarov, 30. Puustinen (Šarov, Ruohomaa), 65. Šarov (Loginov, V. Komarov)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (30. Fomin) – Alexej Vasilevskij, Berezin, Gurkin, Batyršin, Mamkin, D. Bodrov (A), Valitov – Golyšev, Macek, Dawes (C) – Sexton, Holland, Litovčenko – A. Garejev, Dacjuk (A), Bělousov – Chripunov, Platt, Ovčinnikov – Obidin.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Jokipakka, J. Chabarov (A), Děmidov, K. Alexejev, Ilja Morozov, Timašov, Loginov – Puustinen, Ruohomaa, Šarov – Milovzorov, Sajustov, J. Peltola (C) – I. Makarov, V. Komarov, Česalin (A) – N. Korotkov, Šaškov, Torčeňuk.

    Diváci: 5545
    bahis siteleri