Jekatěrinburg – Novosibirsk 3:4 (po pr.) | Minsk – Kunlun 1:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Chabarovsk 4:2 (kon.)
Kazaň – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | N.Novgorod – Vladivostok 1:2 (kon.) | Soči – Čeljabinsk 0:2 (kon.)
Spartak Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
1:5 (0:0, 1:2, 0:3)
Red Star Kunlun
Úterý 07.01.2020, 14:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:32:48)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 8153 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Šustr (KUN) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 18:55
    Šimon Hrubec (KUN) – 27 zákroků, 1 gól, 96,4%
     
    Střely na branku: 28 – 30
     
    Je konec! Kunlun zvládl duel na ledě Dinama Minsk a vítězí vysoko 5:1! Domácí si ve třetí třetině brousili zuby na vyrovnání, ale čínský celek nepřipustil drama! V přesilové hře se totiž prosadil Brandon Yip! To ale od Kunlunu nebylo vše. V 55. minutě totiž přidal branku Hunter Shinkaruk a o minutku později se trefil také Tyler Wong!
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Ethan Werek ještě uspěl v souboji u mantinelu na modré čáře a posunul puk do útočného pásma. Ani hráči v bílém už se v závěru střetnutí nikam neženou.
     
    59:05
    Andrej Kosticyn chtěl pro domácí celek udržet kotouč v útočném pásmu, jenže puk mu přeskočil přes čepel do pásma středního. Dinamo musí vyklidit třetinu.
     
    58:36
    Joe Morrow vlétl do útočného pásma jako velká voda, rychlou kličkou se zbavil obránce, jenže zápěstím trefil jen připraveného Šimona Hrubce, který dnes předvádí skvělý výkon.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:42
    Karnauchov musel předvést další pěkný zákrok. Brankou povzbuzený Tyler Wong vyzkoušel jeho pozornost střelou zápěstím, ale Karnauchov schoval puk do lapačky.
     
    57:20
    Vladislav Jerjomenko nahodil puk do útočného pásma. Ke skákavému puku se dostal Danny Taylor, ale zadovkou nenašel spoluhráče mezi kruhy.
     
    56:25
    Minsk se usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v modrém dresu se tentokrát nedostal do zakončení. Hokejisté běloruského celku už by se nejraději viděli v šatně.
    55:47 Tyler WONG - 1:5
     
    55:47
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak tohle už je exhibice! Kunlun dává domácímu celku nepopulární pátou branku! TYLER WONG si najel na přihrávku do útočného pásma, potáhl si kotouč na osu a zápěstím překonal Karnauchova! Asistence: Ryan Sproul, Andrew Miller.
     
    55:26
    Spencer Foo ukázal svou rychlost, přebruslil svého strážce a natlačil se před branku domácího celku. K zakončení mezi betonu mu chyběl jen kousek.
     
    55:10
    Někteří příznivci domácího Dinama už pomalu opouštějí své místa. Běloruskému celku se dnešní duel vůbec nepovedl a jen potvrzuje své trápení v této sezóně.
    54:42 Hunter SHINKARUK - 1:4
     
    54:42
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Kunlun přidává čtvrtou branku a rozhoduje o svém dnešním triumfu! HUNTER SHINKARUK se mezi kruhy dostal k přihrávce před branku, přikopl si puk bruslí a zasunul jej za záda bezmocného Karnauchova! Asistence: Ethan Werek.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 31. Děmkov (Gragnani, Spooner) – 27. Lockhart, 28. Yip, 50. Yip (Shinkaruk, Cracknell), 55. Shinkaruk (Werek), 56. Wong (Sproul, Miller)


    HC Dinamo Minsk: M. Karnauchov (D. Taylor) – Znacharenko, Jerjomenko, Morrow, Gragnani, Gotovec, Jevenko, Denisov – A. Kosticyn, Stefanovič, Kovyršin – Spooner, Paré, Prince – Děmkov, Martynov, Drozdov – Kitarov, Pavlovič, Anosov – Pavlenko.
    Red Star Kunlun: Hrubec (J. Smith) – Chelios, T. Murphy, Sproul, D. Osipov, G. Reinhart, Šustr – Miller, Foo, Wong – Kane, Brulé, Shinkaruk – DeFazio, Yip, Cracknell – Smith-Pelly, Lockhart, Werek.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Naumov – Gorděnko, Susujev

    Diváci: 8153
    thejrc.org