Jekatěrinburg – Novosibirsk 3:4 (po pr.) | Minsk – Kunlun 1:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Chabarovsk 4:2 (kon.)
Kazaň – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | N.Novgorod – Vladivostok 1:2 (kon.) | Soči – Čeljabinsk 0:2 (kon.)
Spartak Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
1:5 (0:0, 1:2, 0:3)
Red Star Kunlun
Úterý 07.01.2020, 14:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:32:48)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 8153 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Šustr (KUN) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 18:55
    Šimon Hrubec (KUN) – 27 zákroků, 1 gól, 96,4%
     
    Střely na branku: 28 – 30
     
    Je konec! Kunlun zvládl duel na ledě Dinama Minsk a vítězí vysoko 5:1! Domácí si ve třetí třetině brousili zuby na vyrovnání, ale čínský celek nepřipustil drama! V přesilové hře se totiž prosadil Brandon Yip! To ale od Kunlunu nebylo vše. V 55. minutě totiž přidal branku Hunter Shinkaruk a o minutku později se trefil také Tyler Wong!
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Ethan Werek ještě uspěl v souboji u mantinelu na modré čáře a posunul puk do útočného pásma. Ani hráči v bílém už se v závěru střetnutí nikam neženou.
     
    59:05
    Andrej Kosticyn chtěl pro domácí celek udržet kotouč v útočném pásmu, jenže puk mu přeskočil přes čepel do pásma středního. Dinamo musí vyklidit třetinu.
     
    58:36
    Joe Morrow vlétl do útočného pásma jako velká voda, rychlou kličkou se zbavil obránce, jenže zápěstím trefil jen připraveného Šimona Hrubce, který dnes předvádí skvělý výkon.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:42
    Karnauchov musel předvést další pěkný zákrok. Brankou povzbuzený Tyler Wong vyzkoušel jeho pozornost střelou zápěstím, ale Karnauchov schoval puk do lapačky.
     
    57:20
    Vladislav Jerjomenko nahodil puk do útočného pásma. Ke skákavému puku se dostal Danny Taylor, ale zadovkou nenašel spoluhráče mezi kruhy.
     
    56:25
    Minsk se usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v modrém dresu se tentokrát nedostal do zakončení. Hokejisté běloruského celku už by se nejraději viděli v šatně.
    55:47 Tyler WONG - 1:5
     
    55:47
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak tohle už je exhibice! Kunlun dává domácímu celku nepopulární pátou branku! TYLER WONG si najel na přihrávku do útočného pásma, potáhl si kotouč na osu a zápěstím překonal Karnauchova! Asistence: Ryan Sproul, Andrew Miller.
     
    55:26
    Spencer Foo ukázal svou rychlost, přebruslil svého strážce a natlačil se před branku domácího celku. K zakončení mezi betonu mu chyběl jen kousek.
     
    55:10
    Někteří příznivci domácího Dinama už pomalu opouštějí své místa. Běloruskému celku se dnešní duel vůbec nepovedl a jen potvrzuje své trápení v této sezóně.
    54:42 Hunter SHINKARUK - 1:4
     
    54:42
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Kunlun přidává čtvrtou branku a rozhoduje o svém dnešním triumfu! HUNTER SHINKARUK se mezi kruhy dostal k přihrávce před branku, přikopl si puk bruslí a zasunul jej za záda bezmocného Karnauchova! Asistence: Ethan Werek.
     
    54:10
    Oleg Jevenko skvěle napadal rozehrávku Kunlunu na útočné modré čáře, jenže na letící kotouč ve vzduchu nedosáhl. Hosté zůstávají u puku.
     
    53:35
    Tyler Wong projel do útočného pásma, kde z pravého rohu poslal prudkou přihrávku mezi kruhy. Na jeho pobídku ale nejlépe zareagoval domácí obránce.
     
    53:10
    Adam Cracknell získal odražený puk v rohu obranného pásma a bekhendem jej vyhodil do pásma středního. Kunlun si své vedení hlídá bez zjevných problémů.
     
    52:28
    Kirill Gotovec vyslal tvrdou ránu od modré čáry. Šimon Hrubec měl naprosto čistý výhled a bez problémů ukryl kotouč do připravené lapačky.
     
    52:10
    Igor Martynov si najel na přihrávku na levý kruh a jeho dělovka prolétla těsně vedle hostující klece. Domácí Dinao se nadále drží v útočném pásmu.
     
    51:29
    Jeden z hráčů domácího celku zahrál při přechodu do útočného pásma vysokou holí, což neuniklo zraku čárového rozhodčího. Minsk se ve třetí části trápí.
     
    51:10
    Michail Stefanovič se ihned po vyhraném vhazování opřel do volného kotouče, ale jeho dělovka skončila na rameni připraveného Hrubce.
     
    50:29
    Kirill Gotovec se v rohu útočného pásma prosmýkl k odraženému puku, objel branku Kunlunu, ale křížnou přihrávkou neoslovil nikoho ze spoluhráčů.
     
    50:13
    Dmitrij Znacharenko se v útočném pásmu dostal do zakončení, ale jeho rána příklepem skončila na betonu pozorného brankáře Šimona Hrubce.
    49:40 Brandon YIP - 1:3
     
    49:40
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Kunlun využívá přesilovou hru a znovu odskakuje na rozdíl dvou branek! S prvním nahozením od modré čáry si ještě Karnauchov poradil, jenže vyrazil puk jen před sebe a dorážející BRANDON YIP jej doklepl do sítě! Asistence: Hunter Shinkaruk, Adam Cracknell.
     
    49:28
    Hunter Shinkaruk střílel z pravé strany útočného pásma, ale do jeho rány se obětavým pádem vrhl jeden z obránců, který puk srazil mimo nebezpečí.
     
    49:06
    Kunlun si zahraje přesilovou hru. Oleg Jevenko dostává dvě minuty za podrážení.
     
    48:35
    Igor Martynov projel středem ledové plochy do útočného pásma, nicméně jeho pobídka bekhendem skončila na hrudi připraveného Šimona Hrubce.
     
    48:10
    Ryan Sproul dostal přihrávku na levou stranu ledové plochy, jenže si netroufl na průnik vpřed a raději zavezl puk za vlastní klec. Obě mužstva nyní střídají.
     
    47:35
    Alexandr Pavlovič dostal krásnou přihrávku na pravé křídlo, jenže ve velké rychlosti se nedokázal prosmýknout přes modrou čáru a následně přišel o puk.
     
    47:10
    Adam Cracknell si v útočném pásmu nabruslil na krásnou přihrávku zadovkou a bekhendem prověřil pozornost brankáře. Karnauchov ukryl jeho pokus do lapačky.
     
    46:57
    Hosté v plném počtu.
     
    46:20
    Pavel Denisov dostal prostor na levém kruhu, jenže svou pohotovou střelou trefil jen brusle prvního obránce v bílém dresu Kunlunu.
     
    45:40
    Kunlun se zmocnil puku a bez váhání jej vyhodil přes všechny čáry za branku domácího Minsku. Běloruský celek se v úvodu přesilovky nemůže usadit před klecí soupeře.
     
    45:10
    Šimon Hrubec se musel rychle přemístit k pravé tyči své branky. Český brankář to zvládl a vyrazil nebezpečnou dělovku z levé strany nad břevno.
     
    44:57
    Dinamo si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za držeí dostává Andrew Miller.
     
    44:35
    Trevor Murphy vyslal krásnou přihrávku na levou stranu hrací plochy, kam si ale nesjel nikdo v bílém dresu. Kunlun zatím spíše pouze vyhazuje.
     
    44:08
    Cory Kane uspěl v souboji ve středním pásmu, pomohl si zpětnou přihrávkou a Tyler Wong mu chtěl okamžitě vrátit kotouč. Jeho pobídku ale přerušil jeden z domácích.
     
    43:35
    Karnauchov vyjel za svou branku, kde zastavil nahození po mantinelu. Brankář Dinama následně rozehrál na levou stranu, kam si nabruslil Vladislav Jerjomenko.
     
    43:06
    Brandon Yip zastavil vyhození domácího celku na modré čáře a pohotově nahodil puk zpátky za branku běloruského klubu. Zatím je to boj o přechod středního pásma.
     
    42:18
    Na opačné straně musel dávat pozor Šimon Hrubec. Na českého brankáře přilétlo nahození z levé strany útočného pásma, které Hrubec skryl do lapačky.
     
    42:06
    Spencer Foo svedl souboj o puk u mantinelu v útočném pásmu. Jake Chelios mu okamžitě přispěchal na pomoc, ale společně puk nezískali.
     
    41:30
    Spencer Foo uspěl v souboji za brankou Dinama, jenže přihrávkou na modrou čáru vyhnal své spoluhráče ven z obranného pásma. Kunlun ale zůstává na puku.
     
    41:07
    Alexandr Pavlovič si sjel mezi kruhy, kam k němu přilétla prudká přihrávka z pravé strany, jenže domácí hráč nedokázal vypálit.
     
    40:35
    Kosticyn poslal přihrávku za branku Kunlunu, kam si ale nenabruslil nikdo v modrém dresu a obrana čínského klubu bez problémů uklidnila rozehrávku.
     
    40:10
    Dinamo Minsk uspělo na úvodním vhazování třetí třetiny. Běloruský celek se během závěrečné třetiny pokusí zabojovat o nějaký bodový zisk.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:53.
     
    Střely na branku: 19 – 18
     
    Druhá třetina končí! V prostřední dvacetiminutovce už jsme viděli padat branky! Do vedení se po chybám obrany Dinama v rozehrávce dostal domácí Kunlun. O první branku se v oslabení postaral Luke Lockhart a o minutu později uspěl díky skvělému napadání Brandon Yip! Také běloruský celek se však dočkal zásahu, když se v přesilovce prosadil Arťom Děmkov! Do kabin se proto jde za stavu 1:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:29
    Mohlo být vyrovnáno! Kosticyn se před brankou Kunlunu probil k odraženému puku, ale Šimon Hrubec proti jeho dorážce vytáhl zákrok utkání!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:45
    Vladislav Jerjomenko si sjel na přihrávku na modrou čáru, odkud pohotově zakončil příklepem, ale jeho dělovka prosvištěla kolem pravé tyče branky soupeře.
     
    38:25
    Šimon Hrubec si dal pozor na nebezpečné nahození od modré čáry a bez problémů vypíchl kotouč hokejkou do bezpečí.
     
    37:40
    Devante Smith-Pelly si udělal místo v útočném pásmu, jenže ani jeho pokus nemířil mezi tři tyče. Střelcům v posledních minutách zvlhnul prach.
     
    37:20
    Spencer Foo projel do útočného pásma, kde se prudkou brzdou zbavil napadajícího soupeře, jenže jeho následné nahození prolétlo kolem zadní tyčky.
     
    36:56
    Andrej Kosticyn projel do útočného pásma, ale obránce mu mezi bruslemi vypíchl kotouč zpátky do pásma středního. Hráči Dinama musí vyklidit třetinu.
     
    36:10
    Andrej Pavlenko napadal rozehrávku Kunlunu za jeho brankou. Domácí celek v posledních minutách o něco zvýšil svou aktivitu a dere se za vyrovnáním.
     
    35:28
    Adam Cracknell projel po levém křídle do útočného pásma a nahozením od mantinelu hledal rozjetého Foo. Druhý jmenovaný se do zakončení nedostal kvůli zásahu Gragnaniho.
     
    35:10
    Alexandr Pavlovič uspěl v souboji v rohu útočného pásma, jenže jeho následná bekhendová přihrávka skončila u skvěle postaveného Murphyho.
     
    34:59
    Domácí v plném počtu.
     
    34:10
    Ryan Spooner nabral rychlost a ve vlastním oslabení se prosmýkl do útočného pásma. Jeho rána forhendem však skončila na noze prvního obránce.
     
    33:39
    Kunlunu se vůbec nepovedl přechod do útočného pásma. Prudká přihrávka skončila u prvního hráče v modrém dresu, který puk znovu odehrál do bezpečí.
     
    33:15
    Dinamo se zmocnilo kotouče v obranném pásmu a Kirill Gotovec vyhodil puk přes všechny čáry až k brance Šimona Hrubce. Kunlun musí rozjet novou akci.
     
    32:59
    Kunlun si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za podrážení dostává Znacharenko.
     
    32:10
    Ryan Spooner se prosmýkl do útočného pásma a pokusil se překonat Hrubce přízemní střelou na vzdálenější tyč. Bývalý brankář třineckých Ocelářů stačil vykopnout nohu.
     
    31:35
    Šimon Hrubec vyjel za svou branku, kde zastavil nepovedenou rozehrávku domácího Dinama a přihrávkou oslovil jednoho z hokejistů v bílém.
     
    31:20
    Marc-Andre Gragnani na opačné straně opět chyboval a nabídl střeleckou pozici Yipovi. Hostující útočník ale zápěstím minul přední tyčku.
    30:56 Arťom DĚMKOV - 1:2
     
    30:56
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! Domácí Dinamo nakonec dokázalo zužitkovat početní převahu! Přihrávku do střelecké pozice mezi kruhy dostal ARŤOM DĚMKOV a tvrdým golfákem nedal gólmanovi šanci! Asistence: Marc-Andre Gragnani, Ryan Spooner.
     
    30:39
    Hokejisté Kunlunu vybojovali kotouč u hrazení za vlastní brankou a bez váhání jej poslali přes všechny čáry za klec domácího mužstva.
     
    30:05
    Neuvěřitelná bezmoc domácího Minsku! Ve vlastním oslabení se do další šance dostal Yip, ale tentokrát z mezikruží vůbec netrefil branku!
     
    28:28
    Běloruský celek si zahraje další přesilovku. Dvě minuty úder loktem dostává Devante Smith-Pelly.
     
    28:23
    Tyler Wong kouzlil na levé straně útočného pásma, odkud si vybruslil před branku Dinama, ale střelou na přední tyč domácího gólmana nepřekonal.
     
    28:10
    Kunlun získal puk v obranném pásmu a ihned se znovu vydal do útoku. Tyler Wong jel proti jedinému zadákovi v modrém, ale do zakončení se nedostal.
    27:26 Brandon YIP - 0:2
     
    27:26
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Kunlun přidává po minutě také svůj druhý zásah v dnešním souboji! Hned dva hráči v bílém napadali rozehrávku domácího celku a Gotovec udělal chybu. BRANDON YIP pak jel sám na branku a svou možnost proměnil! Bez asistence.
     
    27:15
    Oleg Jevenko projel do útočného pásma, kde se dostal k volnému kotouči, jenže jeho pohotové zakončení forhendem prosvištělo kolem vzdálenější tyčky.
     
    27:04
    Hosté v plném počtu.
    26:17 Luke LOCKHART - 0:1
     
    26:17
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Neskutečné! Kunlun se dostává do vedení při vlastním oslabení! To je pro domácí Minsk obrovský šok! Po chybě v rozehrávce se k puku dostal LUKE LOCKHART, který trefil mezírku mezi tělem brankáře a rukou! Bez asistence.
     
    26:10
    Michail Stefanovič sice zavezl kotouč do útočného pásma, ale jeho prudký nástřel před branku Kunlunu srazil jeden z obránců do ochranné sítě. Vhazuje se po pravici Šimona Hrubce.
     
    25:30
    Domácí v plném počtu.
     
    25:04
    Vylučovat se bude také v řadách čínského celku! Trevor Murphy dostává dvě minuty za podrážení.
     
    24:25
    Brandon DeFazio projel při přechodu do útočného pásma do ofsajdu. Vhazovat se bude ve středním pásmu. Kunlunu se v přesilovce zatím moc nedaří.
     
    24:05
    Spencer Foo poslal prudkou přihrávku před branku Dinama, jenže tam kralovali pouze hráči v modrém, kteří kotouč dokázali odehrát do bezpečí.
     
    23:30
    Kunlun si zahraje další přesilovou hru. Dmitrij Znacharenko dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    23:01
    Běloruský celek si ze sílícího tlaku Kunlunu pomohl jen za cenu vyhození puku přes všechny čáry za branku Šimona Hrubce. Vhazování se vrátí před domácí klec.
     
    22:29
    Ryan Sproul vyslal dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, kam si nabruslil Brandon Yip, jenže druhý jmenovaný si nepotykal se zpracováním a puk mu utekl od čepele.
     
    22:05
    Marc-Andre Gragnani se v souboji u hrazení natlačil tělem před Spencera Foo a nepustil hostujícího hráče ke kotouči. Pokračuje obrovská bitva o každý metr ledu.
     
    21:28
    Jake Chelios dostal přihrávku na modrou čáru, kde si zrovna nepotykal se zpracováním puku a pohotově jej musel odehrát zpátky do rohu kluziště.
     
    21:05
    Trevor Murphy si nabruslil na přihrávku z rohu útočného pásma a nahodil kotouč na branku domácího celku. Kunlun znovu zahájil třetinu velice aktivně.
     
    20:26
    Murphy projel do útočného pásma, kde si přehodil puk na forhend, jenže jeho zakončení prosvištělo nad břevnem branky soupeře.
     
    20:10
    Kunlun uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Čínský celek zkusil zaútočit středem ledové plochy, ale vzápětí přišel o kotouč.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:00.
     
    Střely na branku: 12 – 7
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali hodně zajímavý průběh dnešního duelu. Hostující Kunlun vlétl do utkání o něco aktivněji, ale první dvě možnosti čínského celku skvěle zlikvidoval Karnauchov. O chvíli později se probudili také hokejisté Dinama, ale rovněž Šimon Hrubec zatím předvádí parádní výkon. Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:38
    Joe Morrow obdržel krásnou přihrávku na levý kruh, odkud vyslal dělovku příklepem, ale Šimon Hrubec jeho ránu parádním zákrokem vyrazil!
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:38
    Marc-Andre Gragnani se z pozice obránce zjevil před Hrubcem, ale ukázalo se, že není zrovna dokonalý zakončoval. Jeho bekhendový pokus prolétl nad břevnem.
     
    18:05
    Dmitrij Znacharenko vypálil od modré čáry. Šimon Hrubec měl tentokrát dobře zakrytý výhled, ale kotouč se k němu přes chumel těl na brankovišti nedostal.
     
    17:38
    Andrej Kosticyn se ve velké rychlosti prosmýkl kolem obránce na modré čáře, jenže z ostrého úhlu střelou na přední tyč Šimona Hrubce nepřekvapil.
     
    17:08
    Spencer Foo dostal prostor na levé straně útočného pásma, jenže příliš dlouho uvažoval, co vymyslí, až nevymyslel vůbec nic.
     
    16:50
    Domácí v plném počtu.
     
    16:08
    Spencer Foo se prokličkoval mezi kruhy, kde si dokonce udělal prostor pro střelu, jenže také domácí gólman Michail Karnauchov zatím podává dobrý výkon.
     
    15:29
    Ve vlastním oslabení se do útočného pásma vřítil Francis Paré, který se pokusil překvapit Hrubce zakončením na zadní tyč, ale český brankář měl svou lapačku připravenou.
     
    15:10
    Andrew Miller si během přesilovky našel prostor na pravém kruhu, vybruslil si před branku, ale střelou na přední tyč trefil jen rameno dobře postaveného gólmana!
     
    14:50
    Kunlun si zahraje první přesilovku v dnešním duelu. Alexandr Pavlovič dostává dvě minuty za držení hole.
     
    14:29
    Andrej Kosticyn si ještě prodloužil svůj pobyt na ledové ploše, znovu vlétl do útočného pásma, jenže jeho pobídka na Kovyršina byla předem čitelná.
     
    14:10
    Andrej Kosticyn objel branku Kunlunu a poslal bekhendovou přihrávku do prostoru mezi kruhy. Na jeho pobídku nedokázal včas zareagovat nikdo v modrém dresu.
     
    13:28
    Kunlunu se vůbec nepovedl pokus o rychlý přechod do útočného pásma. Prudká přihrávka na pravé křídlo skončila na zakázaném uvolnění. Hra se vrátí před Hrubce.
     
    13:05
    Domácí brankář upozornil obránce Minsku na najíždějícího Wonga. Znacharenko se tak na poslední chvíli přemístil a zablokoval prudkou přihrávku.
     
    12:35
    Francis Paré se tělem skvěle natlačil před Murphyho, jenže už měl příliš vysokou rychlost a nedokázal ukočírovat svůj bruslařský manévr. Paré tak upadl a ublížil si nárazem o mantinel.
     
    12:10
    Marc-Andre Gragnani udržel puk na modré čáře a pro domácí celek také útočné pásmo. Od zadáka Dinama se však kotouč odrazil pouze k soupeři.
     
    11:32
    Gilbert Brulé nabral rychlost na levém křídle, prosmýkl se do útočného pásma, jenže bekhendem neprocedil přihrávku do prostoru mezi kruhy.
     
    11:05
    Pavlovič si všiml odraženého puku v prostoru před Šimonem Hrubcem a okamžitě se vydal dorážet! Hráč běloruského celku ale nepřizvedl puk nad beton českého brankáře!
     
    10:35
    Michail Stefanovič neustál souboj v rohu útočného pásma a po souboji s Cheliosem se poroučel k ledu. Domácí hráči se dožadovali vyloučení, ale sudí nechal pokračovat ve hře.
     
    10:10
    Andrew Miller si sjel na prudkou přihrávku mezi kruhy a bez přípravy zakončil. Kotouč se mu však svezl po čepeli a prolétl kolem levé tyčky domácí klece.
     
    09:28
    Šimon Hrubec si dal znovu dobrý pozor na nahození z pravé strany a vyrážečkou vytěsnil kotouč mimo tři tyče své klece. Minsk se ale trošičku zmátořil.
     
    09:03
    Devante Smith-Pelly se sice prosmýkl do útočného pásma, jenže při jedné z kliček zapomněl kotouč za sebou a už se pro něj nestačil vrátit.
     
    08:35
    Hostující brankář Hrubec musel vytáhnout krásný zákrok! Na bývalého brankáře Třince letěla dělovka z pravé strany útočného pásma, ale Hrubec předvedl skvělý zásah vyrážečkou!
     
    07:26
    Další ofsajd na straně domácího Dinama! Příliš netrpělivý byl tentokrát Andrej Pavlenko, který projel přes modrou čáru v době, kdy byl kotouč sotva na červené.
     
    07:10
    Pavel Denisov poslal krásnou přihrávku na levé křídlo, nicméně nikdo z jeho spoluhráčů se ke kotouči nedostal. Zatím sledujeme duel plný nepřesností.
     
    06:38
    Oleg Jevenko si dal pozor na přihrávku na rozjetého Wonga, stačil se stáhnout do svého prostoru a odehrál kotouč mimo nebezpečí.
     
    06:10
    Arťom Děmkov nahodil puk od modré čáry do útočného pásma, jenže tam se nepohyboval nikdo v modrém dresu. Hráči Kunlunu jsou zatím všude o krok rychleji.
     
    05:26
    Spencer Foo byl příliš netrpělivý při přechodu do útočného pásma a projel přes modrou čáru ještě před kotoučem. Postavení mimo hru, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    05:05
    Joe Morrow vymyslel krásnou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže Igor Martynov se po jeho pobídce natahoval marně. Kotouč je v moci hostujících zadáků.
     
    04:27
    Cory Kane napadal rozehrávku Dinama v rohu jeho obranného pásma. Kirill Gotovec dokázal puk vyhodit odrazem o mantinel, ale nikdo v modrém jeho pobídku nedojel.
     
    04:10
    Brandon Yip vyjel s pukem zpoza branky domácího Minsku a z otočky zakončil forhendem! Jeho pokus ale mířil jen do betonu připraveného brankáře!
     
    03:30
    Minsk se nyní pouze osvobodil vyhozením kotouče za modrou čáru. Hokejisté domácího celke se zatím nemohou prakticky dostat do hry.
     
    02:40
    Tyler Wong skvěle napadal rozehrávku soupeře na útočné modré čáře. Domácí hokejista kotouč dokonce vypíchl, ale už jej nestačil dojet.
     
    02:10
    Alexandr Pavlovič poslal od mantinelu skákavou přihrávku mezi kruhy. Kirill Gotovec sice kotouč tečoval, ale poslal jej přímo do míst, kde stál připravený Hrubec.
     
    01:38
    Ivan Drozdov spěchal za nahozením do rohu útočného pásma, nicméně jeho průnik neměl dlouhého trvání a důrazný obránce jej odstavil od puku.
     
    01:10
    Kunlun vlétl do dnešního duelu velmi aktivně a prakticky nepouští běloruský celek ke kotouči. Zadáci v modrém mají plné ruce i nohy práce.
     
    00:37
    Cory Kane dostal prudkou přihrávku do jízdy do středního pásma, jenže si nepotykal se zpracováním a kotouč mu utekl daleko od čepele.
     
    00:10
    Kunlun uspěl na úvodním vhazování první třetiny. Čínský celek se ihned vydal do útoku, jenže nikdo v bílém se nedostal do zakončení. Domácí obrana zasáhla na modré čáře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní hymna Číny a Běloruska.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Dinamo bude hrát v modrém, zatímco Kunlun dorazil do běloruské metropole v bílém.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Češi a Slováci

    Andrej Šustr (KUN) – 42 zápasů, 0 gólů, 6 asistencí
    Šimon Hrubec (KUN) – 23 zápasů, 93,2%
    Dávid Bondra (KUN) – 18 zápasů, 1 gól, 2 asistence
     
    Vzájemný duel

    Dnešní soupeři se spolu utkali na konci prosince. Kunlun doma slavit triumf 2:1.
     
    HC Dinamo Minsk

    Domácí Dinamo Minsk na tom není o moc lépe. Běloruský celek totiž sehrál čtyřicet čtyři zápasů, ve kterých posbíral jen třicet bodů a patří mu dvanáctá pozice Západní konference. S tímto ziskem už na play-off může zapomenout. V posledním duelu navíc Dinamo prohrálo 1:4 s Petrohradem. Nejproduktivnějším hokejistou běloruského týmu je s třiadvaceti body Andrej Kosticyn.
     
    Red Star Kunlun

    Čínský celek zatím může být s průběhem letošního ročníku KHL spokojen. Kunlun totiž sehrál čtyřicet šest zápasů, ve kterých vybojoval čtyřicet osm bodů a zatím mu patří sedmá pozice Východní konference. Na devátý Vladivostok má navíc k dispozici náskok tří bodů. Poslední čtyři duely v řadě však čínský klub prohrál. Naposledy padl výsledkem 0:5 na ledě Lokomotivu Jaroslavl. Nejproduktivnějším hráčem Kunlunu je s třiadvaceti body Tyler Wong.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Dinamem Minsk a Red Star Kunlun. Utkání začíná ve 14:10.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:10.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 31. Děmkov (Gragnani, Spooner) – 27. Lockhart, 28. Yip, 50. Yip (Shinkaruk, Cracknell), 55. Shinkaruk (Werek), 56. Wong (Sproul, Miller)


    HC Dinamo Minsk: M. Karnauchov (D. Taylor) – Znacharenko, Jerjomenko, Morrow, Gragnani, Gotovec, Jevenko, Denisov – A. Kosticyn, Stefanovič, Kovyršin – Spooner, Paré, Prince – Děmkov, Martynov, Drozdov – Kitarov, Pavlovič, Anosov – Pavlenko.
    Red Star Kunlun: Hrubec (J. Smith) – Chelios, T. Murphy, Sproul, D. Osipov, G. Reinhart, Šustr – Miller, Foo, Wong – Kane, Brulé, Shinkaruk – DeFazio, Yip, Cracknell – Smith-Pelly, Lockhart, Werek.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Naumov – Gorděnko, Susujev

    Diváci: 8153
    bahis siteleri