Tampa – Vancouver 9:2 (kon.) | Florida – Arizona 2:5 (kon.) | Washington – Ottawa 6:1 (kon.)
Carolina – Philadelphia 5:4 (po pr.) | New Jersey – NY Islanders 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Boston 2:6 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.)
Chicago – Calgary 1:2 (kon.) | Vegas – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Anaheim – Columbus 3:4 (kon.)
konec
Washington Capitals
6:1 (0:1, 3:0, 3:0)
Ottawa Senators
Středa 08.01.2020, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:19 Alexandr OVEČKIN - 6:1
     
    56:19
    Washington právě vstřelil branku!
    Ani Marcus Högberg si v tomto duelu neudrží čistý štít! Wilson si pokryl puk na středu a přenechal ho Carlsonovi, jenž křižným pasem našel na levém křídle ALEXANDRA OVEČKINA. Švédský gólman si na jeho projektil z úhlu sáhl, ale víceméně jen pomohl kotouči do sítě. Asistence: John Carlson, Tom Wilson.
    42:08 Lars ELLER - 5:1
     
    42:08
    Washington právě vstřelil branku!
    Pátý zásah v řadě od Capitals na sebe nenechal dlouho čekat! Jonas Siegenthaler naznačil střelu zpoza kruhu a ještě se posunul hlouběji do pole, aby zleva nahrál LARSI ELLEROVI a ten protečoval puk k vzdálenější tyči. Asistence: Jonas Siegenthaler, Richard Pánik.
    40:41 T. J. Oshie - 4:1
     
    40:41
    Washington právě vstřelil branku!
    Skvělý start do třetí třetiny pro Capitals, kteří zřejmě rozhodují o svém vítězství! Bäckström na sebe při přesunu do levého kruhu navázal DeMela i Chabota a díky tomu udělal prostor pro T. J. OSHIEHO, který už měl po jeho přihrávce relativně jednoduchý úkol. Asistence: Nicklas Bäckström, John Carlson.
    37:15 Alexandr OVEČKIN - 3:1
     
    37:15
    Washington právě vstřelil branku!
    Další šance nejlepšího kanonýra Capitals už končí gólem, který může hosty definitivně položit! ALEXANDR OVEČKIN si vzal puk na červené čáře a přesunul se s ním před pravý kruh, aby neskutečně rychlou střelou zápěstím propálil Jaroše i brankáře Andersona. Asistence: Dmitrij Orlov, Tom Wilson.
    28:32 Radko GUDAS - 2:1
     
    28:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Capital One Arena slaví obrat ve skóre! Jevgenij Kuzněcov si na chvíli vyměnil pozice s Kempným a jako režisér hry od modré čáry rozdal přihrávku na levou stranu, odkud vyslal nechytatelnou střelu golfákem RADKO GUDAS. Puk se odrazil od horní tyče a Anderson byl zcela bez šance. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Michal Kempný.
    21:20 T. J. Oshie - 1:1
     
    21:20
    Washington právě vstřelil branku!
    V úvodu druhého dějství je vyrovnáno na 1:1! Dmitrij Orlov vyrazil na útočný výlet zakončený z levého kruhu. Anderson puk břichem jenom vyrazil a po asistenci Vrány neměl nárok na gólovou dorážku T. J. OSHIEHO. Asistence: Jakub Vrána.
    05:40 Arťom ANISIMOV - 0:1
     
    05:40
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté se v šesté minutě radují z vedoucího gólu! Pochvaly se nyní rozhodně nedočká Michal Kempný, který na vlastní půlce nezkompletoval přihrávku na Carlsona. Kotouče se po zásahu Balcerse zmocnil ARŤOM ANISIMOV a skvělou střelou z pravého kruhu trefil bližší horní roh Samsonovovy klece. Asistence: Rudolfs Balcers.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 22. Oshie (J. Vrána), 29. Gudas (Kuzněcov, Kempný), 38. Ovečkin (Orlov, T. Wilson), 41. Oshie (Bäckström, Carlson), 43. Eller (Siegenthaler, Pánik), 57. Ovečkin (Carlson, T. Wilson) – 6. Anisimov (Balcers)


    Washington Capitals: Samsonov (Holtby) – Carlson (A), Kempný, Jensen, Orlov, Gudas, Siegenthaler – T. Wilson, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Oshie, Kuzněcov, J. Vrána – Pánik, Eller, Hagelin – Hathaway, Dowd, Leipsic.
    Ottawa Senators: C. Anderson (43. M. Högberg) – DeMelo, Chabot (A), Ch. Jaroš, Borowiecki (A), Englund, Reilly – Duclair, Pageau (A), B. Tkachuk – Batherson, White, N. Paul – Co. Brown, Tierney, Ennis – Balcers, Anisimov, Naměstnikov.

    Rozhodčí: Walsh, Rehman – Driscoll, Racicot

    Diváci: 18 573
    bahis siteleri