Tampa – Vancouver 9:2 (kon.) | Florida – Arizona 2:5 (kon.) | Washington – Ottawa 6:1 (kon.)
Carolina – Philadelphia 5:4 (po pr.) | New Jersey – NY Islanders 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Boston 2:6 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.)
Chicago – Calgary 1:2 (kon.) | Vegas – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Anaheim – Columbus 3:4 (kon.)
konec
Nashville Predators
2:6 (0:1, 1:2, 1:3)
Boston Bruins
Středa 08.01.2020, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Charlie COYLE - 2:6
     
    59:27
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston ještě nevyšuje svou dnešní výhru. Krásnou akci zakončil gólem do prázdné brány CHARLIE COYLE. Přihrávku od svého spoluhráče Ritchieho dostal přímo na hůl. Před prázdnou svatyní nepohrdl. 2:6. Asistence: Brett Ritchie a Danton Heinen.
    59:05 David KREJČÍ - 2:5
     
    59:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je hotovo! Powerplay nehráli domácí příliš dlouho, protože DAVID KREJČÍ zacílil přes celé kluziště velmi přesně. 2:5. Asistence: Tuukka Rask.
     
    58:55
    Až teď hraje domácí celek powerplay.
    58:07 Mikael GRANLUND - 2:4
     
    58:07
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville využívá přesilovku a snižuje. Ekholmovo nahození si našel před bránou MIKAEL GRANLUND, jenž dokázal protlačit puk až za Raska. Gól musel potvrdit až videorozhodčí, neboť nebylo zřejmé, zda-li byla černá guma celým objemem za čárou. 2:4. Asistence: Mattias Ekholm a Filip Forsberg.
     
    57:46
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Charlie Coyle – 2 min., podrážení).
     
    55:38
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Roman Josi – 2 min., hákování).
     
    51:44
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (John Moore – 2 min., hákování).
     
    51:40
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Jakov Trenin – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Zdeno Chára – 5 min., bitka + 2 min., hrubost).
     
    51:40
    Zdeno Chára se pustil do pěstního souboje s Jakovem Treninem. Slovenský zadák bránil Charlieho McAvoye, který byl Treninem sražen k zemi.
     
    50:15
    Viktor Arvidsson nasměroval skákavý puk směrem na bránu. Rask se dokázal na poslední moment přesunout a zabránil tak druhému gólu ve své síti.
     
    46:22
    Viktor Arvidsson dostal na pravé straně mnoho prostoru. Rozhodl se vystřelit tvrdým úderem. Raska sice překonal, ale orazítkoval pouze tyč.
     
    43:52
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Rocco Grimaldi – 2 min., podrážení).
    42:51 Chris WAGNER - 1:4
     
    42:51
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědi navyšují své vedení. CHRIS WAGNER dokázal dostat puk za Rinneho záda po počáteční střele Lindholma z vrcholu levého kruhu. Rinne se sice dostal do kontaktu s Wagnerem na brankovišti, avšak puk už byl dávno za brankovou čárou, takže gól to byl regulérní. 1:4. Asistence: Pär Lindholm a Torey Krug.
     
    40:24
    První lajna Bostonu hned na počátku třetí periody předvedla nádhernou akci. Po ose Pastrňák – Bergeron se k zakončení z bezprostřední blízkosti dostal Brad Marchand. Rinne jej ale vychytal špičkou betonu.
     
    Střely na bránu: 24 – 26.
    37:42 Patrice BERGERON - 1:3
     
    37:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    První přesilovka Bruins je využita. Medvědi předvedli rychlou souhru, ale nakonec se dočkali celkem šťastné branky. Puk totiž nejprve PATRICI BERGERONOVI ujel z hole, jenže za bránou stál DeBrusk, který svému spoluhráči přihrál znovu. Bergeron si s druhým zakončením už věděl rady. 1:3. Asistence: Jake DeBrusk a Brad Marchand.
     
    36:29
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Kyle Turris – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    35:24
    Hamhuis selhal ve velké šanci. Zapojil se do útočení a rázem se objevil před bránou. Bekhendem ale svatyni hostů přestřelil.
    30:54 Filip FORSBERG - 1:2
     
    30:54
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville přecejen využívá přesilovku 5 na 3. Rychlou výměnu kotouče přesnou střelou od modré čáry zakončil FILIP FORSBERG. Rask si sice na puk sáhl, ale gólu nezabránil. 1:2. Asistence: Matt Duchene a Roman Josi.
     
    30:28
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Matt Grzelcyk – 2 min., vysoká hůl).
     
    29:01
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Brandon Carlo – 2 min., podrážení).
    28:21 Danton HEINEN - 0:2
     
    28:21
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté dokázali, jak jsou v letošní sezoně produktivní a efektivní. Coylova dorážka se sice neujala, ale právě tento hráč vybojoval kotouč u mantinelu. Křížnou přihrávkou poté oslovil Grzelcyka, který ještě vybídl mezi kruhy lépe postaveného DANTONA HEINENA. Heinen zakončil rychle a zároveň velmi přesně, přímo do horního růžku. 0:2. Asistence: Matt Grzelcyk a Charlie Coyle.
     
    26:32
    První šance Bostonu ve druhé části je na světě. McAvoy zachytil puk na útočné modré čáry a rychle si všiml Davida Pastrňáka na levém kruhu. Kanonýr Bostonu trefil Rinneho beton, avšak pohotová dorážka Marchanda byla velmi nebezpečná. Pekka Rinne se ale proti dorážejícímu hráči dokázal vytáhnout.
     
    22:55
    Josi si vyměnil touš s Järnkokem. Švýcarský zadák poté tvrdě vypálil. Jeho pokus vyrazil Rask před sebe a dorážející Duchene jen o pár centimetrů minul přední tyč.
     
    22:19
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Brett Ritchie – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    21:02
    Viděli jsme velmi zajímavou situaci. Nick Bonino vstřelil gól, ale ten nakonec neplatil, protože o pár chvil před překročením puku za brankovou čáru byla konstrukce posunuta. Rozhodčí nejprve rozhodli, že branka platit bude, ale nakonec svůj verdikt změnili.
     
    Střely na bránu: 8 – 13.
     
    12:15
    Anders Bjork zůstal zapomenut za obranou Nashvillu. Příliš mnoho času k zakončení nedostal, ale i přesto pořádně protáhl Rinneho. Domácí brankář nyní zachránil svůj tým před druhým inkasováním.
     
    06:10
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Sean Kuraly – 2 min., naražení zezadu).
    01:36 David PASTRŇÁK - 0:1
     
    01:36
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nejlepší střelec celé NHL opět skvěle zacílil! Obránce McAvoy posunul puk DAVIDU PASTRŇÁKOVI v obranném pásmu, český útočník se dostal do velké rychlosti a následně projel okolo beka. Poté na vrcholu pravého kruhu napřáhl a jeho tvrdý pokus zapadl pod Rinneho lapačku. 0:1. Asistence: Charlie McAvoy a Matt Grzelcyk.
     
    00:14
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Viktor Arvidsson – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Brad Marchand – 2 min., krosček).

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 31. F. Forsberg (Duchene, Josi), 59. Mikael Granlund (Ekholm, F. Forsberg) – 2. Pastrňák (McAvoy, Grzelcyk), 29. Heinen (Grzelcyk, Coyle), 38. Bergeron (DeBrusk, Marchand), 43. Wagner (P. Lindholm, Krug), 60. Krejčí (T. Rask), 60. Coyle (B. Ritchie, Heinen)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Y. Weber, Josi (C), Ekholm, Tinordi, Irwin, Hamhuis – Arvidsson, Johansen (A), F. Forsberg (A) – Mikael Granlund, Duchene, Järnkrok – C. Smith, Bonino, Grimaldi – Watson, Turris, Trenin.
    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Grzelcyk, J. Moore – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Bjork, Krejčí (A), DeBrusk – B. Ritchie, Coyle, Heinen – Wagner, P. Lindholm, Kuraly.

    Rozhodčí: Lee, Chmielewski – Knorr, Smith

    Diváci: 17 623
    bahis siteleri