Kobra – Klatovy 2:1 (kon.) | Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 3:0 (kon.) | Děčín – Nová Paka 6:5 (kon.)
Řisuty – Mostečtí Lvi 2:3 (1:2 po s.n.) | Trutnov – Jablonec n/N 3:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 9:2 (kon.)
Žďár n/S – SHK Hodonín 2:5 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 4:3 (po pr.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:2 (kon.)
Kolín – David Servis 6:2 (kon.) | Příbram – Písek 8:3 (kon.)
konec
HC Trutnov
3:5 (2:2, 0:1, 1:2)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Středa 08.01.2020, 18:00 • Zimní stadion Trutnov • 2. liga skupina Sever (ČR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Děkuji za pozornost, přeji vám příjemný zbytek týdne a u dalších onlajnů na počtenou. (20:20:11)
     
    Je dobojováno! Domácí se dostali na dostřel, následně ale po lehce kontroverzním gólu Jablonce znovu ztráceli o dva góly a přes veškerou snahu už s utkáním nic udělat nedokázali. Jablonec tak i tentokrát Draky porazil a drží si s nimi v letošní sezóně i nadále stoprocentní bilanci.
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    O puk se chvíli bojovalo u mantinelů ve třetině hostů, ti byli v souboji úspěšnější a ještě to zkusí na prázdnou bránu.
     
    58:41
    Domácí chybovali ve středním pásmu a ke kotouči se dostali Jablonečtí. Vypadalo to, že od gólu do prázdné je již nic nezastaví, nakonec ale trefě zabránil ofsajd.
     
    58:07
    Višňákův pokus od modré se snažil zbytek Trutnovských před brankou tečovat, hrací předmět však skončil poměrně daleko od jablonecké branky.
     
    57:48
    Domácím se příliš nedaří dostat se do útočného pásma, teď už se jim to ale přičiněním soupeře povede, neboť Vlci vyhodili kotouč na zakázané uvolnění.
     
    57:26
    Domácí odvolali brankáře a zkusí to v šesti!
     
    57:09
    Ladislav Pulec to zkoušel od modré čáry, jeho prudká střela skončila ve výstroji Michala Krofty.
     
    56:03
    Tomáš Nezbeda obkroužil domácí branku a snažil se zasunout kotouč podél Krofty až za brankovou čáru. Trutnovský gólman si situaci pohlídal a ukryl puk pod svými betony.
     
    55:18
    Matěj Suk se snaží zpoza své branky vymyslet ideální rozehrávku, to se mu ale příliš nepovedlo a podobná situace je po chvíli vidět na druhé straně.
     
    54:20
    Domácí mají problémy s rozehrávkou, kterou jim Vlci maximálně ztěžují. Nakonec se ale přece jen dostávají do útočné třetiny.
     
    53:17
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovku a berou si zpět své dvougólové vedení. Kapitán Vlků MICHAL PAVLŮ napřáhl na modré a jeho střela zaplula až do vrchní části trutnovské branky. Asistence: Tomáš Plíhal.
     
    52:56
    Krásný zákrok Michala Krofty. Puk mu sice nejdříve vypadl, následně se však dokázal lapačkou rychle natáhnout do střely Michala Nevyhoštěného, která mířila do odkryté branky.
     
    52:34
    Tohle domácím vůbec nehraje do karet. Pavel Fedulov podrážel a míří na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    52:03
    Hosté jsou v plném počtu. Navíc mají výhodu, neboť domácí faulovali.
     
    50:40
    Klasická přesilovka Trutnova pokračuje a domácí kombinují před Jelínkem.
     
    50:24
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Domácí snižují a jsou na dostřel. Velký prostor na hřišti využil JAKUB PLANÝ, který napřáhl na vrcholu kruhů a následně si připsal čistý průstřel jabloneckého gólmana. Asistence: Bohdan Višňák, Vojtěch Kubinčák.
     
    50:03
    Oddechový čas pro domácí.
     
    50:03
    Trutnov dostává ideální šanci na snížení. Matěj Krejsa byl hodně důrazný na brankovišti a odpyká si proto trest za nedovolené bránění. Trutnov si zahraje minutu přesilovku 5 na 3.
     
    49:43
    Domácím se nedaří udržet se v útočném pásmu a Jablonečtí nemají problém vyhodit kotouč daleko od své svatyně.
     
    49:06
    Máme tu další vyloučení na straně Jablonce. Vlci si nepohlídali střídaní a hráli v šesti. Trest odpyká Daniel Miškovský.
     
    48:40
    Hosté v plném počtu.
     
    48:28
    Domácí se chvíli drželi v pásmu, po špatné střele se ale puk odrazil na špatné hokejky a Jablonec vyhazuje.
     
    47:53
    Hosté vyhazují kotouč daleko až za Kroftu. Odtamtud tak musí Trutnov znobu založit novou útočnou akci.
     
    47:27
    Domácí jsou v plném počtu, čeká je minuta a půl v přesilové hře.
     
    46:40
    Jeden vyloučený hráč Jablonce se už vrátil na led, na trestnou teď ale míří jiný. Michal Nevyhoštěný je vyloučen za hákování. Oba týmy hrají ve stejném počtu.
     
    45:24
    Lukáš Vácha se hodně rozohnil a bouřlivě diskutoval s hlavním rozhodčím. Je mu proto udělen trest na 2+10 minut za nesportovní chování.
     
    45:24
    Domácí jsou hodně nespokojeni s výrokem sudích. Domnívají se, že puk vyhozený přes plexisklo nebyl tečovaný, rozhodčí na to však mají jiný pohled a hosty netrestají.
     
    45:01
    Bohdan Višňák pálil prudce od modré čáry, ale prostor mezi třemi tyčemi netrefil.
     
    44:38
    Hosté se krátce po buly před Jelínkem osvobozují.
     
    44:10
    Petr Král prudce srazil jednoho z domácích u mantinelu a míří tak na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    43:36
    Vlci právě vstřelili branku!
    Gól byl uznán a hosté odskakují do dvougólového vedení. Střelu Tomáše Nezbedy za záda Krofty ztečoval MICHAL PAVLŮ. Asistence: Tomáš Nezbeda.
     
    43:36
    Hosté dostali kotouč až za brankovou čáru, domácí se ale nyní zlobí, že k tomu došlo vysokou holí. Oba kapitáni diskutují s hlavním, který se ještě radí s čárovými.
     
    42:51
    Kotouč vhozený do obranné třetiny Jablonce dojeli dříve hosté a domácí k hracímu předmětu už nepustili. Hra se přesouvá na druhou stranu.
     
    42:11
    Draci byli Jabloncem vystrnaděni až ke Kroftovi, odkud se snaží založit útok. Stále jsou ale obtěžování hráči Vlků, kteří je zatlačují blíže k trutnovské svatyni.
     
    41:04
    Domácí jsou stále v pásmu. Obrana Vlků jim ale znemožňuje vystřelit na Jakuba Jelínka a hráči Trutnova tak pouze krouží kolem hostující branky.
     
    40:37
    Domácí bleskově přebruslili střední třetinu a už jsou před Jakubem Jelínkem, prudkou ránu Jana Starého jablonecký gólman vyráží.
     
    40:20
    Stejná chyba přišla krátce na to i na trutnovské straně, po icingu Draků se hra přesouvá před Kroftu.
     
    40:06
    Jablonečtí získali úvodní buly a okamžitě nahazovali do útočné třetiny, to ale bylo poměrně nešikovné a skončilo na zakázaném uvolnění.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:38.
     
    Po druhé třetině je skóre už přikloněno na jednu stranu. Jablonečtí v 25. minutě získali své prvotní vedení zpět a ačkoliv měl Trutnov pár zajímavých šancí na srovnání, během zbývajících patnácti minut to již nedokázal. Uvidíme, zda si Vlci svůj těsný náskok dokáži uhlídat, nebo zda Trutnov šlápne na plyn a zvrátí zápas na svou stranu. Vše je stále otevřené.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Oba týmy si pouze ťukají s kotoučem, více už v této třetině pravděpodobně neuvidíme.
     
    38:57
    Rozehrávka domácích je dost nerozvážná a už párkrát se ke kotouči na modré čáře málem dostali Vlci. Obrana Trutnova své chyby rychle napravuje.
     
    38:30
    Nezbedovo nahození z rohu Krofta podržel u tyčky lapačkou a bude se proto vhazovat po jeho pravici.
     
    38:11
    Patrik Maďar rychle najížděl do útočné třetiny a stejně rychle také na pomezí kruhů vypálil. Skulinku mezi betony Krofty nenašel.
     
    37:35
    Vojtěch Kubinčák sebral kotouč v rohu za Jelínkem, nestřílel však a snažil se ještě najít Fedulova najíždějícího z druhé strany. Přihrávka nakonec prošla, Fedulov však nedokázal doklepnout puk až do branky.
     
    36:19
    Tomáš Nezbeda dobře forčekoval a v útoku se dobře činní i nadále, když už jsou vlci v plném počtu.
     
    35:35
    Domácím se přesilovka zatím příliš nedaří a Vlci už několikrát vyhodili, stejně jako to dělají tentokrát.
     
    34:41
    Jakub Planý to vzal na sebe a poté, co hosté vyhodili kotouč až ke Kroftovi, se sám prokličkoval až před Jelínka. Jabloneckého gólmana ale už vymíchat nedokázal.
     
    34:06
    Po delší době se vylučuje. Michal Gecko se provinil hákováním.
     
    33:57
    Střelu Krejsy Krofta vyrazil, následně se ke kotouči ale stáhl Martin Jursa, který trefil pouze výstroj trutnovského gólmana.
     
    33:00
    Hraje se nahoru dolu, ani na jedné straně však zatím není k vidění mnoho tutových šancí. Obrany dělají svou práci dobře.
     
    32:20
    Trutnov nezvládl udržet útočnou modrou čáru a vyhnal se až do středního pásma odkud se k útočným výpadů, chystají hosté.
     
    31:18
    Po vyhraném buly před Kroftou prolétli domácí středním pásmem a vřítili se do útočné třetiny. Tam se ale nedokázali dlouho udržet.
     
    30:39
    Jakub Planý po pravé straně sjížděl k brance a ohlížel se po svých spoluhráčích. Ti nebyli volní a nakonec proto šel sám do bekhendového zakončení. Jakub Jelínek ho vychytal.
     
    29:33
    Vlci jsou znovu v útočné třetině, obraně Trutnova se zatím daří jejich výpady likvidovat a Jablonec se nedostává do dobrých střeleckých pozic.
     
    28:47
    Domácí krouží kolem jablonecké branky. Lukáš Junek se ocitl na pravé straně úplně sám a měl dost času na zamíření, vyšší odkrytou část branky ale netrefil a puk vyletěl vysoko nad.
     
    28:07
    Pavel Fedulov si po dobrém obranném zákroku připsal i slibný střelecký pokus. Prudkou střelou z levého kruhu trefil Jakuba Jelínka do hrudi.
     
    27:40
    Střelu Pilaře od modré dobře zblokoval Fedulov. Puk se však odrazil zpátky na hokejky hostů, kteří stále létají v útočném pásmu a motají trutnovskou obranu.
     
    26:46
    Hra se opět přesunula před Kroftu, kde už chvíli hosté svírají Trutnov pod tlakem. Pumelice Daniela Miškovského z pravého kruhu skončila v náručí Michala Krofty.
     
    26:10
    Trutnov přece jen na chvíli nakoukl do útočné třetiny, ta ale byla plná hráčů v modrém, kteří domácí obrali o kotouč.
     
    25:32
    Teď to jsou domácí, kdo má problémy vymyslet kloudnou a hlavně úspěšnou rozehrávku. Nahození do útočné třetiny totiž znovu končí na hokejkách Jabloneckých.
     
    24:06
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hosté se znovu ujímají vedení! Tomáš Nezbeda našel krásně postaveného MATĚJE KREJSU na levém kruhu, který následně přesnou střelou k bližší tyčce překonal trutnovského gólmana. Asistence: Tomáš Nezbeda, David Homolka.
     
    23:56
    David Homolka drží kotouč za brankou, hosté střídají.
     
    23:34
    Domácí začali více bruslit a Vlci s nimi mají problémy. Nedaří se jim ani založit útok a jejich rozehrávka končí icingem.
     
    23:15
    Hosté po delší době překročili střední pásmo, před Kroftou však byli okamžitě odzbrojeni a hra se přesouvá na druhou stranu. Krskovu střelu si Jelínek pohlídal.
     
    22:35
    Kotouč po střele jednoho z domácích jen ležel před Jelínkem a Lukáš Junek se ho ještě snažil vyšťourat téměř zpod brankářovy lapačky. Ten ho proto pohotově vyhodil mimo brankoviště.
     
    21:56
    Po delším pobytu v útočném pásmu jsou domácí nakonec vyhnáni až ke svému brankáři, neboť hosté vyhazují přes všechny čáry.
     
    21:30
    Trutnovští rozestavěli přesilovkou formaci a kombinují. Vlci se ale zatím srdnatě brání a Kubinčákova střela končí v náručí Jakuba Jelínka.
     
    21:04
    Matěj Krejsa hákoval Davida Jiráska na jabloneckém brankovišti a vyfasoval dvouminutový trest.
     
    20:28
    Hra se přesunula do obranné třetiny hostů, kde si Draci připsali jednu střelu a po následném buly se stále drží před Jelínkem.
     
    20:10
    První buly třetiny získali hosté a hned nahodili kotouč do útočného pásma, tam ho ale stejně rychle ztratili.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:50.
     
    Úvodní dějství zápasu je za námi. Herní převahu dokázali hosté proměnit v 7. minutě a dostali se do vedení. Trutnov ale srovnal a sám získal jednogólový náskok, který ale 46 sekund před koncem třetiny znovu ztratil. Do druhé periody tak oba celky vstoupí znovu za rovnovážného stavu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:14
    Vlci právě vstřelili branku!
    A máme tu další gól. Tentokrát vyrovnávací branku vsítili hosté. Patrik Maďar střílel z boku na branku, kotouč se odrazil o domácího gólmana do vzduchu, odkud ho následně za Kroftova záda sklepl TOMÁŠ PLÍHAL. Asistence: Patrik Maďar, Michal Nevyhoštěný.
     
    19:00
    Hosté jsou v útočném pásmu a snaží se najít správnou kombinaci.
     
    18:43
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (D. Jirásek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    18:10
    Filip Jirásek si dobře najel po pravé straně až za branku a ačkoliv byl obtěžován hostujícím obráncem, pokusil se zadovkou najít svého spoluhráče před brankou. To se mu ale nepovedlo.
     
    17:38
    Hosté uklidňují hru za svou brankou a střídají.
     
    16:35
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Draci se krátce po vyrovnání ujímají vedení. JAN STARÝ si nabruslil před Jelínka a střelou k bližší tyčce dostal kotouč až do branky. Asistence: Jakub Planý, Lukáš Vácha.
     
    15:51
    Kotouč se nenápadně dostal až k Matěji Poulovi, který se následně ocitl před brankou Vlků úplně sám. Pukem před Jelínkem zamíchal, ale na gólmana nevyzrál a trefil jen jeho pravý beton.
     
    15:26
    Jakub Tatar se tlačil před Jelínka, ten si ale neposedný kotouč dokázal pohlídat a ukryl ho pod svou lapačkou.
     
    14:01
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Trutnov vyrovnává skóre utkání! Jakub Jelínek první střelu Trutnova pouze vyrazil před sebe. Tam byl připravený MAREK ŠKVRNĚ, který si počkal, než se gólman Jablonce natáhne, a bekhendem vhodil kotouč za jeho záda. Asistence: Vojtěch Kubinčák, Pavel Fedulov.
     
    13:36
    Daniel Miškovský se snažil vymíchat Michala Kroftu a zakončit bekhendem k bližší tyčce. Tam byl však trutnovský gólman pevně přitisknutý a gól za svá záda nepustil.
     
    13:10
    Zadovka na Krska Planému nevyšla, přesto domácí na chvíli získali útočné pásmo.
     
    12:45
    Fedulov je zpět na ledě a Trutnov je už v plném počtu.
     
    11:58
    Domácí nakonec vyváží kotouč ze své třetiny a Jan Starý ještě pálí na Jelínka. Ten jeho střelu z pravého kruhu vyráží mimo jabloneckou branku.
     
    11:07
    Matěj Krejsa střílel z mezikruží v pokleku, jeho rána ale letěla vysoko nad trutnovskou branku. Hosté pokračují v tlaku.
     
    10:45
    Vylučuje se i na trutnovské straně. Pavel Fedulov se provinil útočným faulem a odsedí si dvě minuty za hákování.
     
    10:28
    Domácí zkouší proniknou do útočné třetiny dlouhými nahozeními, což se jim nyní daří. Rozehrávka Trutnova neskončila na zakázaném uvolnění a po zákroku Jelínka se bude vhazovat po jeho levici.
     
    09:25
    Filip Krsek obdržel zajímavou nahrávku do mezikruží a pálil z první. Možná si ale kotouč mohl lépe zpracovat, neboť ten následně letěl mimo branku Jablonce.
     
    09:07
    Hosté jsou už v plném počtu, Draci ale nadále pokračují v kombinaci před jabloneckým gólmanem.
     
    08:41
    A další vyhození Jabloneckých. Trutnovu se zatím nedaří dostat svého soupeře pod tlak.
     
    08:06
    Domácí se snažili dorážet skákavý kotouč před Jelínkem, hosté se však znovu osvobozují vyhozením přes všechny čáry.
     
    07:38
    Domácí sice chvíli kombinovali v útočném pásmu, nakonec ale Jablonec vyhazuje kotouč až ke Kroftovi.
     
    07:07
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Pilař – 2 min., napadení).
     
    06:15
    Vlci právě vstřelili branku!
    Vlci jsou po dobré herní pasáži odměněni gólem. PATRIK MAĎAR pronikl útočnou třetinou, obhodil si všechny obránce, kteří mu stáli v cestě, a zakončil mezi Kroftovy betony. Asistence: Daniel Miškovský, Tomáš Plíhal.
     
    06:05
    Kubinčák dostal hezky kotouč ve středním pásmu a vypadalo to, že se rozjede do úniku. Než se ale stihl otočit do směru hry a srovnat si puk na hokejku, už byl obklopen hostujícími obránci.
     
    05:08
    Nenápadná akce domácích skončila nenápadnou střelou z hokejky Matěje Poula. Jelínek třepetající kotouč vyrazil mimo tři tyče jablonecké branky.
     
    04:28
    Útočnou akci Vlků zastavil ofsajd, po buly ve středním pásmu vyhodili domácí kotouč až na zakázané uvolnění. Vhazování před Kroftou.
     
    04:00
    Roman Janoušek se ale přece jen dostal v mezikruží do palebné pozice, Jelínek měl však úplně odkrytý výhled a v pohodě ukryl puk ve své výstroji.
     
    03:38
    Trutnovští pouze dostali kotouč do středního pásma odkud se snaží založit útočnou akci, zatím se jim ale moc nedaří.
     
    03:09
    Zajímavá střela se objevila i na druhé straně. Tomáši Plíhalovi v mezikruží přistál puk trochu za tělo a musel se pro něj natahovat. Nakonec jeho nepřesný pokus vyrazil Krofta betony.
     
    02:27
    Menší převahu na puku mají hosté, teď se ale Trutnov přece jen dostal do zajímavé šance, když si Jakub Planý dojel až k brance a z těsné blízkosti trefil pouze tyč svatyně Vlků.
     
    01:27
    Tomáš Nezbeda si sjel po levé straně až k brance a svou střelou se snažil překvapit Kroftu, ten ale puk zvládl vyrazit mimo tři tyče domácích.
     
    01:07
    Trutnovské problémy ve vlastní třetině pokračují a Vlci se snaží kombinovat před Kroftou. Nakonec ale před brankou Trutnova bylo moc hráčů a zakončení se tak Vlkům vůbec nepovedlo.
     
    00:50
    Draci mají problém vyvézt puk ze své třetiny a jejich rozehrávka putuje přes všechny čáry až na zakázané uvolnění.
     
    00:22
    Kotouč už se na chvíli dostal před Kroftu, kde ale zůstal převážně na hokejkách domácích. Po lehké střele jednoho z Vlků přerušuje rozhodčí hru, bude se vhazovat před trutnovskou brankou.
     
    00:03
    Úvodní buly získali domácí a po menších peripetiích ve středním pásmu se hnali dopředu. Zastavuje je ofsajd.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky už vjely na ledovou plochu a pomalu se řadí na modré čáry. Utkání začne každou chvílí.
     
    Úvodní sestavy:

    HC BAK Trutnov: Krofta (Ašenbrenner) – Vácha (A), Junek, Leder, D. Jirásek, Kynčl, Suk, Višňák – Bucek, F. Jirásek, Janoušek, Poul, Kubinčák (A), Fedulov (C), Krsek, Starý, Planý, Škvrně, Tatar.

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Mašek) – Pilař, Čechura, Krejsa, Pavlů (C), Pulec, Pilek – Maďar (A), Gecko, Nevyhoštěný, Král, Kotyza, Plíhal, Jursa, Miškovský, Nezbeda, Bouřil, Kačírek, Homolka.

    Rozhodčí: Šmika – Žídek, Dědek.
     
    Vzájemné zápasy:

    3.kolo: Jablonec vs. Trutnov 3:0
    12. kolo: Trutnov vs. Jablonec 4:6
    21. kolo: Jablonec vs. Trutnov 6:3

    Jak je vidět na výsledcích vzájemných duelů z letošní sezóny, Trutnovu se proti Jablonci příliš nedaří. Uvidíme, zda prokletí jabloneckých Vlků dokáží Draci prolomit právě dnes.
     
    HC Vlci Jablonec nad Nisou

    Jak už bylo naznačeno níže, Vlci se pyšní ziskem třiceti čtyř bodů a ve skupině Sever zaujímají pátou pozici. Čtvrtý Děčín je pouhé tři body nad nimi, pomyslné příčky vítězů jsou Jablonci ale již poměrně dost vzdáleny.

    Jablonecké první duel nového roku čeká právě proti Trutnovu. V zádech ale mají mnohem lepší bilanci než jejich soupeř. Vítězná šňůra Vlků čítá již čtyři zápasy a další tři body do tabulky budou chtít zajisté zapsat i dnes. Naposledy vyhráli doma proti Nové Pace 4:3.
     
    HC BAK Trutnov

    Trutnovští se v tabulce nachází až na nelichotivém osmém místě. Přesto na tom bodově nejsou zase tak špatně. Na svém kontě jich mají třicet dva a ztrácí pouhé dva na svého dnešního soupeře.

    Vstup do roku 2020 se Drakům povedl. Na ledě Mostu zvítězili 6:3 a zapsali tak druhou výhru v řadě. Ještě loni totiž doma porazili Novou Paku 4:3 v prodloužení
     
    Krásný středeční večer přeji z trutnovského zimního stadionu. Dnes se zde v rámci 30. kola druholigové skupiny Sever představí domácí HC BAK Trutnov proti celku HC Vlci Jablonec nad Nisou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Anna Marie Kokrhounová

    Branky a nahrávky: 15. Škvrně (Kubinčák, Fedulov), 17. Starý (Planý, Vácha), 51. Planý (Višňák, Kubinčák) – 7. Maďar (Miškovský, Plíhal), 20. Plíhal (Maďar, Nevyhoštěný), 25. Krejsa (Nezbeda, Homolka), 44. Pavlů (Nezbeda), 54. Pavlů (Plíhal)


    HC Trutnov: Krofta (Ašenbrenner) – Vácha (A), Junek, Leder, D. Jirásek, Kynčl, Suk, Višňák – Bucek, F. Jirásek, Janoušek, Poul, Kubinčák (A), Fedulov (C), Krsek, Starý, Planý, Škvrně, Tatar.
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Mašek) – Pilař, Čechura, Krejsa, Pavlů (C), Pulec, Pilek – Maďar (A), Gecko, Nevyhoštěný, Král, Kotyza, Plíhal, Jursa, Miškovský, Nezbeda, Bouřil, Kačírek, Homolka.

    Rozhodčí: Šmika – Žídek, Dědek
    thejrc.org