Helas Brno – Chrudim 1:7 (kon.) | Vysoké Mýto – Svarog Teplice 0:3 (kon.) | Slavia – Interobal Plzeň 1:7 (kon.)
Sparta – FTZS Liberec 11:4 (kon.) | Olympik Mělník – Česká Lípa 9:3 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
1:7 (0:2)
SK Interobal Plzeň
Pátek 10.01.2020, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    MICHAL KOVÁCS se prosazuje střelou k levé tyči Žežulkovy branky, brankář Slavie čekal pokus na stranu druhou – 1:7.
     
    39
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ BUCHTA se prosazuje podruhé a po ztrátě Martina Brychty přídává šestou branku Interobalu – 1:6. Asistence: Martin Zdráhal.
     
    38
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují popáté a zápas je tedy zřejmě rozhodnut. TOMÁŠ BUCHTA dokázal dostat míč do prázdné branky, do které se nestačil vrátit Jan Žežulka – 1:5. Asistence: Jan Havel.
     
    30
    Slavia právě vstřelila branku!
    To je tedy návrat! IGOR LEOVSKI se po střele Záruby prosazuje dorážkou a domácí celek snižuje stav utkání – 1:4. Asistence: Radim Záruba.
     
    28
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Slavia dobývá obranu hostů ale branky střílí jen Plzeň. Štrajt s Kovácsem se dostali do přečíslení a kapitán MICHAL KOVÁCS dokázal celou situaci zakončit – 0:4. Asistence: Michal Štrajt.
     
    25
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    A tak na druhé straně trestaji hosté. Tomáš Vnuk připravil pozici pro JANA HAVLA, který z první trefuje odkrytou část Žežulkovy branky – 0:3. Asistence: Tomáš Vnuk.
     
    16
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Hostům se povedl další brejk. Tomáš Vnuk vyvezl balón až na sešívanou polovinu. Vnuka poté doplnili Kozár s Kovácsem. První jmenovaný poté předložil míč na osu hřiště MICHALU KOVÁCSOVI, který přízemní střelou propálil Žežulku – 0:2. Asistence: Peter Kozár.
     
    7
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Slavia si připsala další akumulovaný faul. Plzeň na nic nečekala a zamířila dopředu. Michal Holý našel před brankou TOMÁŠE VNUKA, který se dokázal vytočit do palebné pozice a přes obránce prostřelil Žežulku – 0:1. Asistence: Michal Holý.

    Martin Kamenik

    Branky: 30. Leovski (Záruba) – 7. Vnuk (Holý), 16. Kovács (Kozár), 25. Havel (Vnuk), 28. Kovács (Štrajt), 38. Buchta (Havel), 39. Buchta (Zdráhal), 40. Kovács (10 m kop)

    Karty:   18. Radovanovič (SLA), 23. Záruba (SLA), 29. Směřička (SLA) – 18. Zdráhal (PLZ), 18. Buchta (PLZ), 20. Havel (PLZ)   35. Směřička (SLA)


    SK Slavia Praha: Žežulka (Malina) – Homola (C), Radovanovič, Záruba, Směřička – Jošt, Leovski, Sláma, Klíma, Hájek, Křemen
    SK Interobal Plzeň: Lecjaks (Luhový) – Kozár, Vnuk, Kovács (C), Holý – Zdráhal, Štrajt, Havel, Buchta, Mižár, Künstner

    Rozhodčí: O. Černý – Čep, Lafek

    Diváci: 130