Helas Brno – Chrudim 1:7 (kon.) | Vysoké Mýto – Svarog Teplice 0:3 (kon.) | Slavia – Interobal Plzeň 1:7 (kon.)
Sparta – FTZS Liberec 11:4 (kon.) | Olympik Mělník – Česká Lípa 9:3 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
1:7 (0:2)
SK Interobal Plzeň
Pátek 10.01.2020, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    MICHAL KOVÁCS se prosazuje střelou k levé tyči Žežulkovy branky, brankář Slavie čekal pokus na stranu druhou – 1:7.
     
    40
    Po dalším faulu Marka Radovanoviče bude Michal Kovács rozehrávat dlouhou penaltu!
     
    39
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ BUCHTA se prosazuje podruhé a po ztrátě Martina Brychty přídává šestou branku Interobalu – 1:6. Asistence: Martin Zdráhal.
     
    39
    Marko Radovanovič se provinil nedovoleným zákrokem, pátý akumulovaný faul pro domácí Slavii!
     
    38
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují popáté a zápas je tedy zřejmě rozhodnut. TOMÁŠ BUCHTA dokázal dostat míč do prázdné branky, do které se nestačil vrátit Jan Žežulka – 1:5. Asistence: Jan Havel.
     
    37
    Radim Záruba se snažil překonat Lecjakse, Slavia bude již ve čtyřech pokračovat u balónu.
     
    37
    Fantastický zákrok Jana Žežulky, který vychytal střelu Michala Štrajta po přesném přenesení hry od Tomáše Vnuka.
     
    35
    Martin Směřička (SLA) dohrál po odehrání Tomáše Vnuka. Rozhodčí ukázal slovenskému reprezentantovi druhou žlutou kartu a následně červenou!
     
    32
    Slavia si vykombinovala pozici pro Slámu, toho však fantasticky vychytal Lecjaks v brance Interobalu!
     
    30
    Slavia právě vstřelila branku!
    To je tedy návrat! IGOR LEOVSKI se po střele Záruby prosazuje dorážkou a domácí celek snižuje stav utkání – 1:4. Asistence: Radim Záruba.
     
    30
    Slavia zkouší power-play!
     
    29
    Martin Směřička (SLA) je dalším hráčem, který zastavil Tomáše Vnuka za cenu faulu. Jeho počínání ocenil sudí Černý kartónkem žluté barvy.
     
    28
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Slavia dobývá obranu hostů ale branky střílí jen Plzeň. Štrajt s Kovácsem se dostali do přečíslení a kapitán MICHAL KOVÁCS dokázal celou situaci zakončit – 0:4. Asistence: Michal Štrajt.
     
    25
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    A tak na druhé straně trestaji hosté. Tomáš Vnuk připravil pozici pro JANA HAVLA, který z první trefuje odkrytou část Žežulkovy branky – 0:3. Asistence: Tomáš Vnuk.
     
    23
    Radim Záruba (SLA) kontroloval míč, který se kutálel za postranní čáru. Tomáš Vnuk ale vycítil šanci a zamířil k míči. Záruba ho ale zastavil a za své počínání si vysloužil žlutou kartu.
     
    20
    Radim Záruba se dostal přes Jana Havla (PLZ), který zatáhl za záchrannou brzdu a poslal sešívaného hráče za cenu žlutého zákroku k zemi.
     
    20
    Interobal dosáhl branky, brankář Žežulka však byl nedovoleně bráněn a bylo mu zamezeno v zákroku. Akumulovaný faul tak zapíše plzeňský celek.
     
    20
    Tomáš Vnuk se dostával do nebezpečné pozice na ose hřiště. Daniel Hájek ho zastavil pouze za cenu nedovoleného zákroku a Plzeň bude rozehrávat ze zajímavého místa.
     
    18
    Tomáš Vnuk utekl sešívané obraně a prověřil Jana Žežulku. Ten dokázal vytáhnout další dobrý zákrok a uchránil Slavii od dalšího inkasování.
     
    18
    U střídačky plzeňského Interobalu došlo ke konfliktu mezi Tomášem Buchtou (PLZ) a Markem Radovanovičem (SLA). Oba hráči obdrželi žlutou kartu.
     
    18
    Záruba adresoval kapitánu Homolovi míč do stoprocentní pozice, Jan Homola ale vtipným obloučkem přeloboval s brankářem Lecjaksem i plzeňskou bránu.
     
    18
    Žlutou kartu dostává Martin Zdráhal (SK Interobal Plzeň), který nedovoleně zastavil pronikajícího Radima Zárubu. Druhý akumulovaný faul pro Plzeň.
     
    17
    Lecjaks se snažil nachytat svého protějška v druhé brance. Žežulka se ale stačil vrátit a vysoký míč, který mířil pod břevno dokázal ztlumit.
     
    16
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Hostům se povedl další brejk. Tomáš Vnuk vyvezl balón až na sešívanou polovinu. Vnuka poté doplnili Kozár s Kovácsem. První jmenovaný poté předložil míč na osu hřiště MICHALU KOVÁCSOVI, který přízemní střelou propálil Žežulku – 0:2. Asistence: Peter Kozár.
     
    12
    Jan Žežulka se prezentoval dalším reflexivním zákrokem a uchránil tak sešívaný celek od druhé inkasované branky!
     
    10
    Slavia se dostala do zajímavé pozice, ke střele se ale nakonec nedostala. Zdráhal se dokázal velice rychle vrátit a ve skluzu poslal balón mimo hřiště!
     
    7
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Slavia si připsala další akumulovaný faul. Plzeň na nic nečekala a zamířila dopředu. Michal Holý našel před brankou TOMÁŠE VNUKA, který se dokázal vytočit do palebné pozice a přes obránce prostřelil Žežulku – 0:1. Asistence: Michal Holý.

    Martin Kamenik

    Branky: 30. Leovski (Záruba) – 7. Vnuk (Holý), 16. Kovács (Kozár), 25. Havel (Vnuk), 28. Kovács (Štrajt), 38. Buchta (Havel), 39. Buchta (Zdráhal), 40. Kovács (10 m kop)

    Karty:   18. Radovanovič (SLA), 23. Záruba (SLA), 29. Směřička (SLA) – 18. Zdráhal (PLZ), 18. Buchta (PLZ), 20. Havel (PLZ)   35. Směřička (SLA)


    SK Slavia Praha: Žežulka (Malina) – Homola (C), Radovanovič, Záruba, Směřička – Jošt, Leovski, Sláma, Klíma, Hájek, Křemen
    SK Interobal Plzeň: Lecjaks (Luhový) – Kozár, Vnuk, Kovács (C), Holý – Zdráhal, Štrajt, Havel, Buchta, Mižár, Künstner

    Rozhodčí: O. Černý – Čep, Lafek

    Diváci: 130