Chabarovsk – Novosibirsk 1:2 (1:2 po s.n.) | Vladivostok – Omsk 1:3 (kon.) | Kunlun – Kazaň 3:1 (kon.)
Barys – Magnitogorsk 4:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Ufa 4:2 (kon.) | Čerepovec – Spartak Moskva 1:2 (po pr.)
Nižněkamsk – Čeljabinsk 3:4 (1:2 po s.n.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 6:4 (kon.) | CSKA Moskva – Soči 6:1 (kon.)
Petrohrad – Jokerit 4:1 (kon.) | Viťaz – Minsk 5:1 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
6:4 (2:1, 2:2, 2:1)
Dynamo Moskva
Čtvrtek 16.01.2020, 17:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Drew SHORE - 6:4
     
    59:16
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nyní už je definitivně rozhodnuto! DREW SHORE se dostal ke kotouči ve svém pásmu a následně vypálil přesně do prázdné branky. Nižnij Vongorod tak vede 6:4. Asistence: Anton Šenfeld.
    52:36 Ty RATTIE - 5:4
     
    52:36
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A znovu jde domácí celek do vedení! TY RATTIE se po přihrávce Šenfelda dostal do zakončení z předbrankového prostoru a Jerjomenko v brance po bekhendovém blafáku poprvé kapituloval. Asistence: Anton Šenfeld.
    45:44 Ivan IGUMNOV - 4:4
     
    45:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je znovu srovnáno, nyní už na 4:4! Torpedo sice mělo ve třetí třetině zatím více šancí, ale IVAN IGUMNOV se dostal ke střele z levého kruhu a jeho rána pod víko skončila v brance. Asistence: Jegor Zajcev a Andrej Alexejev.
    34:56 Stanislav BOČAROV - 4:3
     
    34:56
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Dnes nám padají góly jako na běžícím páse, což je na poměry KHL skvělá podívaná a Nižnij Novgorod jde zpět do vedení! Barancev se snažil zakončit před bránou, ale nakonec se to úspěšně povedlo až bekhendovou střelou STANISLAVU BOČAROVI. Asistence: Denis Barancev a Daniil Iljin.
    29:01 Ilja KRUGLOV - 3:3
     
    29:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hostům se přece jenom podařilo znovu srovnat skóre! ILJA KRUGLOV vyslal tvrdou ránu od modré čáry, která šla přesně k levé tyči a Tichomirov přes zakrytý výhled nestačil zareagovat. Asistence: Andrej Alexejev a Jegor Zajcev.
    25:33 Arťom ALJAJEV - 3:2
     
    25:33
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí si berou vedení zpět na svou stranu a vedou 3:2! ARŤOM ALJAJEV se dostal ke kotouči, který vypálil přesně k levé tyči Bočarovy branky. Asistence: Ty Rattie a Jordan Schroeder.
    24:01 Dmitrij JAŠKIN - 2:2
     
    24:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno na 2:2 a čeští fanoušci mohou jásat! Gól totiž vstřelil český útočník s ruským jménem DMITRIJ JAŠKIN, jenž měl snadnou práci, kdy zakončil kotouč do prázdné branky. Asistence: Juuso Hietanen a Vadim Šipačov.
    15:44 Ty RATTIE - 2:1
     
    15:44
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí během tří minut otáčejí skóre a jdou do vedení 2:1! V přesilové hře to Torpedo sehrálo skvěle, když se po ose Schroeder – Šenfeld dostal do zakončení do poloprázdné svatyně TY RATTIE. Asistence: Jordan Schroeder a Anton Šenfeld.
    13:46 Stanislav BOČAROV - 1:1
     
    13:46
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno na 1:1! Belevič vrátil kotouč před bránu, kde pohotově stačil vystřelit STANISLAV BOČAROV a jeho jmenovník Ivan Bočarov pouze vytahoval kotouč ze sítě. Asistence: Andrej Belevič a Michail Orlov.
    00:23 Vadim ŠIPAČOV - 0:1
     
    00:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla rychlost, jelikož hosté jdou do vedení už po třiadvaceti vteřinách! VADIM ŠIPAČOV dostal skvělou přihrávku do samostatného úniku, který zakončil střelou do pravé šibenice. Asistence: Michal Čajkovský a André Petersson.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 14. Bočarov (Belevič, Orlov), 16. Rattie (Schroeder, Šenfeld), 26. Aljajev (Rattie, Schroeder), 35. Bočarov (Barancev, D. Iljin), 53. Rattie (Šenfeld), 60. Shore (Šenfeld) – 1. Šipačov (Čajkovský, A. Petersson), 25. Jaškin (Hietanen, Šipačov), 30. Kruglov (Alexejev, J. Zajcev), 46. Igumnov (J. Zajcev, Alexejev)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Lindbäck) – Orlov, Barancev (C), Ch. Genoway, Zborovskij, Mišarin, Aljajev, Minejev – Shore, Žafjarov, Varnakov (A) – Rattie, Šenfeld, Schroeder – Belevič, Bočarov, D. Iljin (A) – Počivalov, Verjajev, Urakov.
    Dynamo Moskva: Bočarov (35. Jerjomenko) – Čajkovský, Hietanen, Mironov (A), Volkov, J. Zajcev, Ljamin, Grigorjev, Ogurcov – Jaškin, Šipačov (C), A. Petersson – Indrašis, Polygalov, Tarasov – Afinogenov, Igumnov, Alexejev – V. Kuljomin (A), Kruglov, Muranov.

    Rozhodčí: Denis Naumov, Alexander Soin – Alexander Žacharenkov, Sergei Šeljanin
    bahis siteleri