Košice – Lipt. Mikuláš 1:2 (kon.) | Poprad – Zvolen 4:3 (kon.) | Michalovce – Banská Bystrica 3:2 (po pr.)
HC Slovan – Detva 4:3 (kon.)
po prodl.
HK DUKLA Ingema Michalovce
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 17.01.2020, 18:00 • Zimný štadión Michalovce • Tipos Extraliga (SR) • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:08
    Dukla Michalovce dala gól!
    Je rozhodnuté! Galamboš dlho vozil na sebe Ďatelinku, až sa ho nakoniec zbavil. Fínsky veterán MIKKO PUKKA sa oprel do puku, ktorý zastavila sieťka Beskorowanyho brány. Asistencie: Peter Galamboš a Konsta Mesikämmen.
     
    50:36
    Banská Bystrica dala gól!
    Michalovce sa dlhšiu dobu zahrávali s výsledkom a teraz na to kruto doplatili. Dvaja hráči clonili Surákovi a strela JÁNA BREJČÁKA sa ujala. Asistencia: Samuel Mlynarovič.
     
    34:00
    Banská Bystrica dala gól!
    Najnovší prírastok do kádra majstra strelecky prehovoril. BRIAN IHNAČÁK si počkal na prihrávku Hrnku a nekompromisne ho napálil za chrbát Trenčana. Asistencia: Tomáš Hrnka.
     
    21:25
    Dukla Michalovce dala gól!
    Pukka očakával puk na strelu z prvej, no švihom strieľal Spilar. PETER GALAMBOŠ sa najlepšie zorientoval pred bránkou a bol úspešný. Asistencie: Gabriel Spilar a Matej Giľák.
     
    13:36
    Dukla Michalovce dala gól!
    SAMELI VENTELÄ si zastavil puk pri pravom kruhu na vhadzovanie a tvrdou strelou prepálil kanadského brankára majstra. Asistencie: Gabriel Spilar a Ville Korhonen.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 14. Ventelä (Spilar, Korhonen), 22. Galamboš (Spilar, Giľák), 63. Pukka (Galamboš, Mesikämmen) – 34. B. Ihnačák (Hrnka), 51. J. Brejčák (Mlynarovič)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (36. Surák) – Hančák, Ventelä, Pukka, Mesikämmen, Ťavoda, Vorobyov, Borov, Zekucia – Korhonen, Lalancette, Spilar – Hričina, Galamboš, Mašlonka – Safaraleyev, Linet, Giľák – Chalupa, Šimun, Hvila.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Beskorowany – Southorn, Mihálik, Ďatelinka, Cardwell, Petrinec, J. Brejčák, A. Žiak, Lopejský – Jääskeläinen, Hickmott, Hohmann – Bartánus, Mlynarovič, Lamper – Hrnka, Bubela, B. Ihnačák – Kabáč, Gabor, Šille.

    Rozhodčí: Kalina, M. Korba – Smrek, Bogdaň.

    Diváci: 3658.
    bahis siteleri