Buffalo – Ottawa 2:5 (kon.) | Calgary – St. Louis 4:5 (0:2 po s.n.)
konec
Buffalo Sabres
2:5 (1:1, 1:1, 0:3)
Ottawa Senators
Středa 29.01.2020, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Nikita ZAJCEV - 2:5
     
    59:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ještě jednou se hosté prosazují. Další gól do opuštěné brány vsítil přes celé kluziště ruský obránce NIKITA ZAJCEV. 2:5. Asistence Ron Hainsey.
    57:54 Mark BOROWIECKI - 2:4
     
    57:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jen pár vteřin před čtvrtým gólem Senators odvolali domácí brankáře na střídačku. MARK BOROWIECKI schytal hned dvě střely soupeře v krátkém sledu, ale rychle se oklepal a přes celé kluziště poslal puk do prázdné klece. 2:4. Bez asistence.
    48:43 Mike REILLY - 2:3
     
    48:43
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawě se dnes přesilovky velmi daří. Hosté využili už třetí přesilovou hru v tomto utkání. Tyler Ennis pěknou zadovkou našel MIKEA REILLYHO na modré čáře, jehož dělovka propálila vše, co jí stálo v cestě. 2:3. Asistence: Tyler Ennis a Drake Batherson.
    28:48 Jack EICHEL - 2:2
     
    28:48
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí podruhé v zápase vyrovnávají! Montourovo nahození od modré čáry šikovně tečoval Girgensons do protipohybu brankáře. Kotouč zůstal ležet u betonu Andersona, kde se skvěle zorientoval JACK EICHEL a doklepl jej do brány. 2:2. Asistence: Zemgus Girgensons a Brandon Montour.
    24:52 Tyler ENNIS - 1:2
     
    24:52
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa nakonec tuto přesilovku využívá. Po buly se puk dostal na modrou čáru k Reillymu, který přihrál do strany Bathersonovi. Útočník hostů poté krásně našel TYLERA ENNISE, jenž se prosadil pohotovou střelou k bližší tyči. 1:2. Asistence: Drake Batherson a Mike Reilly.
    13:42 Sam REINHART - 1:1
     
    13:42
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo z přesilovky vyrovnává, ale tomuto gólu pomohla obrovská chyba Rona Hainseyho. Zkušený zadák Senators posílal nepochopitelně kotouč před bránu, kde si jej našel SAM REINHART a bez problémů zakončil mezi betony. 1:1. Bez asistence.
    03:59 Jean-Gabriel PAGEAU - 0:1
     
    03:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators zaslouženě jdou do vedení! Početní výhodu využívá JEAN-GABRIEL PAGEAU, jenž nastavil hůl před prázdnou bránu na ideální pobídku Chabota z otočky. Ullmark byl proti této pěkné kombinaci naprosto bez šance. 0:1. Asistence: Thomas Chabot a Brady Tkachuk.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 14. S. Reinhart, 29. Eichel (Girgensons, Montour) – 4. Pageau (Chabot, B. Tkachuk), 25. Ennis (Batherson, Reilly), 49. Reilly (Ennis, Batherson), 58. Borowiecki, 60. N. Zajcev (Hainsey)


    Buffalo Sabres: Ullmark (51. C. Hutton) – Montour, Dahlin, Ristolainen, Pilut, Jokiharju, McCabe (A) – S. Reinhart, Eichel (C), Girgensons – Frolík, Ma. Johansson (A), Skinner – Okposo, Lazar, Vesey – C. Miller, Jo. Larsson, Sheary.
    Ottawa Senators: C. Anderson (M. Högberg) – Hainsey (A), Chabot, N. Zajcev, Borowiecki (A), DeMelo, Reilly – Co. Brown, Pageau (A), B. Tkachuk – Duclair, Tierney, Naměstnikov – Batherson, White, Ennis – Sabourin, Anisimov, Chlapík.

    Rozhodčí: St. Pierre, Rank – Amell, Kovachik

    Diváci: 16 651
    bahis siteleri