Košice – Michalovce 3:0 (kon.) | Nitra – Zvolen 3:5 (kon.) | Miskolc – Trenčín 2:3 (kon.)
Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 3:4 (po pr.) | HC Slovan – Poprad 2:4 (kon.) | MAC Budapešť – Detva 6:4 (kon.)
konec
MAC Budapešť
6:4 (3:2, 1:1, 2:1)
HK Detva
sk Středa 29.01.2020, 19:00Tipos Extraliga (SR) • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:16
    Budapešť dáva gól!
    McNally poslal spoza brány puk na bráneného TOMÁŠA KLEMPU, ktorý sa dokázal uvoľniť a strelou z prvej prekvapil Petríka! Domáci idú do dvojgólového vedenia!
     
    48:30
    Budapešť dáva gól!
    C.J. STRECH skvelo využil pošmyknutie Podešvu, potiahol puk smerom na ľavú stranu a bekhendom vymetá pavučinu v Petríkovej bráne. Tak to bola nádherná akcia, ktorá posiela domácich opäť do vedenia.
     
    45:24
    Detva dala gól!
    Nádherná individuálna akcia RASTISLAVA GAŠPARA, ktorý potiahol puk zo stredného pásma, tesne pred Halászom predviedol krásny blafák a zavesil do odkrytej bránky. Je vyrovnané!
     
    25:32
    Detva dala gól!
    Tak to bola rýchla odpoveď! VIKTOR FEKIAČ premiešal puk v ľavom kruhu na vhadzovanie a strelou švihom prekonáva Halásza!
     
    24:54
    Budapešť dáva gól!
    JOSHUA PITT využil zlé bránenie Podešvu, potiahol puk tesne pred bránu a strelou pomedzi betóny prekonáva Petríka! Pochváliť ale treba aj Branceho Orbana, ktorý poslal presnú nahrávku na strelca štvrtého gólu.
     
    17:17
    Budapešť dáva gól!
    ISTVÁN SOFRON dostal skvelú nahrávku do priestoru medzi kruhmi odkiaľ vypálil smerom k ľavej žrdi a skvelo prekonáva Petríka! Budapešť otáča stav stretnutia.
     
    12:19
    C.J. STRECH využíva trestné strieľanie a vyrovnáva stav stretnutia vo vlastnom oslabení!
     
    05:59
    Budapešť dáva gól!
    Tak to bola blesková odpoveď! TAMAS POZSGAI sa v mele pred bránkou Petríka zorientoval najlepšie a znižuje stav stretnutia!
     
    05:38
    Detva dala gól!
    Tak to bola nádhera! Andrej Golian mohol páliť z pravého kruhu na vhadzovanie, no našiel na ľavej strane úplne voľného PETRA ZUZINA, ktorý posiela Detvu do dvojgólového vedenia.
     
    02:51
    Detva dala gól!
    Detve sa teda podarilo využiť presilovku. Už gól s číslom 16 si pripisuje na svoje konto PETER ZUZIN po skvelej prihrávke z hokejky Rastislava Gašpara.

    Ján Vojtaššák

    Branky a nahrávky: 6. Pozsgai, 13. Strech (TS), 18. Sofron (Carlisle, Orbán), 25. Pitt (Orban), 49. Strech (Bernard), 53. Klempa – 3. Zuzin (Gašpar), 6. Zuzin (Golian), 26. Fekiač (Čenka, Král), 46. Gašpar


    MAC Budapešť: Halász (Bernard) – Pozsgai, McNally, Carlisle, Orbán, Garát, Maculay, Fejes, Orban, Pitt, Bodó – Klempa, Strech, Sofron – Szűcs, Majoross, Terbócs – Schlekmann, Kreisz, Szigeti
    HK Detva: Petrík (Bátory) – Chovan, Golian, Fekiač, Andersons, Turan, Jendroľ, Gachulinec, Lalík, Zuzin, Klíma, Žilka – Ščurko, Podešva, Král – Gašpar, Valent, Török – Čenka, Fekiač, Čacho

    Rozhodčí: Kalina – Tvrdoň, Bogdaň – Orolín, Lauff (video)
    bahis siteleri