Leganés – Real Sociedad 2:1 (kon.) | Eibar – Real Betis 1:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Getafe 0:2 (kon.)
Sevilla – Alavés 1:1 (kon.) | Villarreal – Osasuna 3:1 (kon.) | Barcelona – Levante 2:1 (kon.)
konec
FC Barcelona
2:1 (2:0)
Levante UD
Neděle 02.02.2020, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Levante právě vstřelilo branku!
    Hosté v nastavení překvapivě snižují! RUBÉN ROCHINA napřáhl k přízemní pumelici z nějakých pětadvaceti metrů, která zaplula až za záda ter Stegena! Domácí ještě reklamovali Vezovu teč, branka ale platí.
     
    90+1
    Po Puigově kolmici střílel zpoza clonícího obránce Lionel Messi, ani jeho desátá střela však neskončila v místě určení.
     
    88
    Zaváhání Barcelony zdramatizováním zápasu nekončí! Borja Mayoral vypíchl balon Lengletovi a poslal ho do šestnáctky na volného Rogera Martího. Hostující kanonýr ale nabídnutou možnost zahodil, když z ideální pozice vypálil nad břevno!
     
    87
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Anssumane Fati, přichází Ricard Puig.
     
    80
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Frenkie de Jong, přichází Arthur.
     
    80
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Nikola Vukčević, přichází Enis Bardhi.
     
    74
    Lionel Messi se ve vápně prodral skrze Veza i Rochinu a mířil k bližší pravé tyči, Aitor Fernández se ale pokořit nenechal. Je z toho jen roh.
     
    71
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Antoine Griezmann, přichází Sergi Roberto.
     
    67
    Marc-André ter Stegen opět v akci! Tentokrát jej prověřil dělovkou z hranice velkého vápna Hernâni, jenž pálil okamžitě po přihrávce z pravé strany. Domácí brankář vytěsnil pumelici konečky prstů nad horní tyč!
     
    65
    A ihned následuje další. S výrokem rozhodčího totiž nesouhlasil Jordi Alba, a tak je umravněn žlutým kartónkem i on.
     
    65
    Gerard Piqué sundal před střídačkami skluzem Mayorala a vysloužil si první žlutou kartu tohoto utkání.
     
    60
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází José Luis Morales, přichází Borja Mayoral.
     
    59
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Gonzalo Melero, přichází Hernâni.
     
    55
    Marc-André ter Stegen musel v krátkém sledu vykouzlit další pohotový zákrok! Rubén Rochina přihrával z pravé strany na hranici malého vápna Gonzalu Melerovi, jehož ránu bez přípravy zlikvidoval skokem k bližší tyči právě brankář Barcelony.
     
    53
    Vůbec poprvé výrazněji zahrozili také hosté. Na levé straně se uvolnil Roger Martí, jehož ránu výborně vyrazil Marc-André ter Stegen. K odraženému balonu se dostal dobíhající José Luis Morales, skákající balon ale do odkryté části branky ve spěchu uklidit nedokázal.
     
    51
    Obrovský závar před brankou Fernándeze gólem nekončí! Griezmannova hlavička se dostala na zadní tyč, kde Fati volil místo střely přihrávku na střed. Zde zachytili před brankovou čarou Messiho ránu obránci. Následně se do odraženého míče opřel na hranici vápna Sergio Busquets, mířil ale nad břevno.
     
    45
    I tohle se dá zahodit! Nélson Semedo se krásně uvolnil na pravé straně, kde se šikovně zbavil skluzujícího protihráče, a přihrával po zemi před branku na volného Antoina Griezmanna, který před vybíhajícím Fernándezem pálil bez přípravy těsně vedle pravé tyče!
     
    36
    Teď navíc mohlo být pro papírového outsidera ještě hůře! Nélson Semedo si zpracoval další z dnešních skvostných pasů Messiho, nasadil na rohu vápna kličku hned dvěma protihráčům a orazítkoval následnou střelou břevno Fernándezovy klece!
     
    32
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Neuběhly ani dvě minuty a spolupráce strůjců předešlé akce klapla opět na výbornou! Messi zatancoval na středu hranice velkého vápna, odkud přihrával na levou stranu ANSSUMANE FATIMU. Ten následně vystřelil levačkou k bližší tyči, kde si Aitor Fernández na míč sáhl, avšak srazil jej pouze do sítě.
     
    30
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Lionel Messi našel skvělou přihrávkou z hloubi pole rozběhnutého ANSSUMANA FATIHO, jenž ustál souboj s Miramónem a nasadil Fernándezovi jesličky. Barcelona jde do zaslouženého vedení!
     
    29
    Antoine Griezmann našel na hranici šestnáctky patičkou Messiho, jehož ránu bez přípravy bravurně zneškodnil Aitor Fernández.
     
    21
    Teď mělo Levante velké štěstí! Po Messiho centru se míč odrazil od jednoho z hostů na hranici malého vápna jen kousíček vedle pravé tyče! Následovat tedy bude další roh.
     
    17
    Domácí skvadra utahuje šrouby! Nejprve si na hranici šestnáctky zpracoval přihrávku Lionel Messi, jehož slabší přízemní střelu chytil Aitor Fernández, následně se po pasu z hloubi hřiště dostal do úniku na pravé straně Antoine Griezmann, jenž v závěru akce dloubl míč na zadní tyč, balon se ale stočil metr vedle ní.
     
    14
    A byla z toho první vážnější možnost tohoto utkání. Lionel Messi dostal z levé strany od Fatiho nabito na střed vápna, odkud vypálil zhruba půl metru vedle pravé tyče!

    Filip Lefenda

    Branky: 30. Fati (Messi), 32. Fati (Messi) – 90+2. Rochina

    Karty:   65. Piqué (BAR), 65. Alba (BAR)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 8:5. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 6:10.
    FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Rakitić, Busquets, F. de Jong (80. Arthur) – Messi (C), Griezmann (71. Roberto), Fati (87. Puig).
    Náhradníci: Peña – Collado, Firpo, Puig, Arthur, Roberto, Umtiti.

    Levante UD: Aitor Fernández – Miramón, Vezo, Postigo, Toňo – Rochina, N. Vukčević (80. E. Bardhi), Melero (59. Hernâni), Campaña – Martí, Morales (C) (60. B. Mayoral).
    Náhradníci: Cárdenas – Coke, E. Bardhi, C. Clerc, Ó. Duarte, B. Mayoral, Hernâni.

    Rozhodčí: Vega – Montero, Espejo

    Diváci: 60295
    bahis siteleri