Śląsk – Hr. Králové 5:1 (kon.) | Č. Budějovice – Čukarički 3:0 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
3:0 (3:0)
FK Čukarički Bělehrad
Neděle 02.02.2020, 16:00 • Pyrgos Stadium (Kypr) • Přípravný zápas
     
    37
    K dalekonosné ráně se odhodlal Matej Mršič a byla to dobrá volba! Jeho projektil cestou ještě tečoval jeden z bránících hráčů, míč zazvonil na břevno Mičovićy svatyně!
     
    26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Horejše pokračují ve střílení branek! O třetí zásah v síti Mičoviće se postavil IVAN SCHRANZ. Rodák z Bratislavy se hezky uvolnil na hranici vápna a přízemní střelou o tyč vsítil gól.
     
    18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Teď už se gólman srbského celku natahoval marně! Mršič odcentroval od rohového praporku přesně na hlavu TOMÁŠE SIVOKA, který poslal balón mimo dosah brankáře.
     
    17
    Neuběhla ani minuta a Budějovičtí se mohli radovat znovu. Granečný skvěle nahrál na přední tyč nabíhajícímu Mršičovi, ten se snažil procedit balón k bližší tyči, ale Mičovič střelu zázračně vytěsnil na roh.
     
    16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo jde do vedení! Po pohledné akci po levé straně se ve středu hřiště dostal k přihrávce PATRIK ČAVOŠ, který střelou z dvaceti metrů trefil neomylně pravý horní roh!
     
    9
    První velkou šanci střetnutí mělo Čukarički. Po rychlé akci po levé lajně se do zakončení dostal Miloš Milivojevič, s jehož zakončením si ovšem pozorný Sušak poradil.

    Aleš Strouha

    Branky: 16. Čavoš, 18. Sivok, 26. Schranz


    SK Dynamo Č. Budějovice: 1. poločas: Sušak – Kopečný, Talovierov, Sivok (46. Polom), Granečný – Čavoš (46. Kulhánek), Havelka (46. Malecha) – Mészáros, Šulc, Mršić (46. Brandner) – Schranz (46. Rabušic)
    Náhradníci: Křížek – Čolič, Javorek, Brandner, Kulhánek, Rabušic, Ledecký, Táborský, Kladrubský, Novák, Havel, Polom

    FK Čukarički Bělehrad: Mičović – Rogan, Drezgić, Radojičić, Ignjatović, Daničić, Mihailović, Ergelaš, Milivojević, Lukić, Đukić
    Náhradníci: Marković, Denić, Petković, Miladinović, Grgić, Ajdar, Bosančić, Kežman, Spasojević, Subotić, Kadijević, Kožul, Nikolić, Terzić, Fratrović, Rakonjac, Savić
    bahis siteleri