Vladivostok – Chabarovsk 0:4 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:2 (1:0 po s.n.) | Magnitogorsk – Omsk 2:1 (po pr.)
Nižněkamsk – Čerepovec 6:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Kazaň – Viťaz 5:2 (kon.)
Spartak Moskva – Petrohrad 0:1 (kon.) | Riga – Jokerit 2:4 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
6:2 (2:1, 4:1, 0:0)
Severstal Čerepovec
Pondělí 03.02.2020, 17:00 • Neftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:09 Ryan MURPHY - 6:2
     
    38:09
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Do střelecké listiny zapsal své jméno i RYAN MURPHY! Nižněkamsk vede před druhou pauzou 6:2 a je na nejlepší cestě za vítězstvím. Asistence: Jonas Enlund a Jacob Berglund.
    36:49 Zack MITCHELL - 5:2
     
    36:49
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Čepice na led, ZACK MITCHELL právě zkompletoval hat-trick! Povedlo se mu to pohotovou střelou z pravého kruhu. Asistence: Matt White a Jevgenij Rjasenskij.
    34:44 Pavel PORJADIN - 4:2
     
    34:44
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tatarstánci si poprvé vytvářejí dvougólový náskok! Z mrtvého úhlu střílející PAVEL PORJADIN překonal Šugajeva odrazem o jeho beton a dokonce ho tím vyhnal z branky. Jak vidno, hosté se z předchozího oslabení nepoučili. Asistence: Matt White a Ryan Murphy.
    30:43 Zack MITCHELL - 3:2
     
    30:43
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Kanadská spolupráce posílá Neftěchimik do vedení 3:2! Přesilovku využil ZACK MITCHELL, který do sítě tečoval ránu od modré čáry. Asistence: Ryan Murphy a Pavel Porjadin.
    24:31 Jegor ČIŽIKOV - 2:2
     
    24:31
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal podruhé v zápase srovnává stav! Monachov vylákal Barulina z brány a poté jako na zlatém podnose naservíroval puk přímo před ní. Bodrov ho za čáru ještě nedotlačil, ale JEGOR ČIŽIKOV už ano. Asistence: Jevgenij Bodrov a Sergej Monachov.
    14:16 Zack MITCHELL - 2:1
     
    14:16
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    K radosti fanoušků si Nižněkamsk rychle bere náskok zpět! ZACK MITCHELL vypálil z pravého kruhu do bližší šibenice a tato střela byla natolik prudká, že Šugajev máchl lapačkou naprázdno. Asistence: Pavel Porjadin.
    12:18 Sergej MONACHOV - 1:1
     
    12:18
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    No vida, je vyrovnáno! Čižikov se při brejku dva na dva nabízel spoluhráči, jenže SERGEJ MONACHOV se rozhodl vzít zodpovědnost na sebe. A dobře udělal. Barulin zřejmě očekával přihrávku do strany a kapituloval. Asistence: Arturs Kulda.
    06:48 Ildar ŠIKSATDAROV - 1:0
     
    06:48
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Vzhledem k průběhu bylo jen otázkou času, kdy domácí půjdou do vedení! Poslal je do něj ILDAR ŠIKSATDAROV, když při samostatném úniku prostřelil Šugajeva kolem vyrážečky. Asistence: Alexandr Bryncev a Damir Šaripzjanov.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 7. Šiksatdarov (Bryncev, Šaripzjanov), 15. Z. Mitchell (Porjadin), 31. Z. Mitchell (R. Murphy, Porjadin), 35. Porjadin (White, R. Murphy), 37. Z. Mitchell (White, Rjasenskij), 39. R. Murphy (Enlund, Berglund) – 13. Monachov (A. Kulda), 25. Čižikov (J. Bodrov, Monachov)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin (Šaryčenkov) – Bryncev, Šaripzjanov (C), R. Murphy (A), Rjasenskij, An. Sergejev (A), Pajgin, Volgin – Enlund, Chajrullin, Berglund – Z. Mitchell, White, Porjadin – Šiksatdarov, Padakin, P. Kulikov – Chafizov, Grošev, Šarifjanov – Bikmullin.
    Severstal Čerepovec: Šugajev (35.–41. Chakimov) – N. Chlystov, A. Kulda, Makejev, Chochlov, M. Chabarov, Kudako, Sizov, Kinrade – Čižikov, J. Bodrov (A), Monachov (A) – J. Jakovlev, Trubačjov (C), Geraskin – Markovin, Kodola, Petunin – A. Alexejev, Liška, J. Morozov.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Spirin – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 3 278
    bahis siteleri