Slovensko – Bělorusko 4:3 (kon.)
konec
Slovensko
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
Bělorusko
sk Čtvrtek 06.02.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad, Slovensko • Kaufland Challenge
Partner:
     
    V poslednej dvadsaťminútovke slovenský tím predviedol úspešný výkon a dvakrát skóroval. Najprv v 51. minúte vyrovnal Haščák a o tesnom víťazstve 4:3 rozhodol v 54. minúte Marcinko.
    Zajtra nás na Kaufland Cup-e čaká duel Bieloruska a olympijského výberu Ruska. Slovenskí hokejisti sa predstavia v sobotu proti Rusku. (20:17:23)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:42
    Košarišťan vynikajúcim zákrokom zabránil gólu. Najprv zlikvidoval strelu od modrej od Antonova a následne natiahol betón a zrejme korčuľou zastavil aj dorážku Kodolu.
     
    59:30
    Bielorusi sa museli dostať do útočného pásma postupnou rozohrávkou, ale už získal útočné pásmo.
     
    59:06
    Nahodený puk z hokejky Pavloviča smeroval na Košarišťana, ktorý puk prikryl. Kulbakov odchádza z bránky, vhadzuje sa v našom obrannom pásme.
     
    58:53
    Bieloruský brankár Kulbakov ide zatiaľ do brány, vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    58:53
    Hra je prerušená, Martynov po súboji s Kochom spadol v našom obrannom pásme. Následne si bieloruský kouč Michail Zacharov vyžiadal oddychový čas.
     
    58:35
    Oba tímy práve striedajú. Puk majú za Kulbakovom na hokejkách bieloruskí hokejisti. Bieloruský brankár už čaká, kedy môže vykorčuľovať z brány.
     
    58:18
    Bieloruskí hokejisti v útočnom pásme v týchto chvíľach veľa toho nevymysleli. Našim hráčom sa podarilo ubrániť.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 723 divákov.
     
    57:34
    Bielorusi sa snažili o nápor v našom obrannom pásme, ale veľmi sa im to nepodarilo. Dopredu vyviezol puk Haščák, ktorý nastrelil spoza pravého kruhu. Kulbakov presvedčivo zasiahol.
     
    56:39
    Marcel Haščák sa zaujímavo vysunul medzi dvoch bieloruských obrancov. Spracoval si prienikovú prihrávku, pokračoval na Kulbakova, no trafil iba do jeho vyrážačky!
     
    55:58
    Pospíšil získal útočné pásmo a snažil sa ohroziť brankára Kulbakova. Aj sa mu to podarilo, no jeho strelu od modrej čiary gólman Bieloruska bezpečne zachytil lapačkou.
     
    55:08
    Zuzin si nespracoval prihrávku od Kocha v strednom pásme a náš tím nemohol pokračovať smerom do útočného pásma.
     
    54:17
    Bielorusi vyhrali vhadzovanie v útočnom pásme a spomedzi kruhov sa snažil nášho gólmana prekvapiť Kogalev. Jeho strelecký pokus mieril priamo na telo Andreja Košarišťana.
     
    54:09
    Bielorusi sa ihneď snažili o odpoveď. Získali o útočné pásmo a od modrej čiary sa k strele dostal Andrej Antonov. Jeho zakončenie Košarišťan bezpečne zachytil.
     
    53:05
    Slovensko dalo gól!
    Slovensko tak ako Bielorusko otáča skóre stretnutia vo svoj prospech. TOMÁŠ MARCINKO úspešne dopravil puk za bránkovú čiaru po poriadnej skrumáži pred brankárom Kulbakovom. Gól bol odobrený aj videorozhodcom.
    Bez asistencie.
     
    53:05
    Závar pred brankárom Kulbakovom. Strela od modrej čiary bola tečovaná Pospíšilom. Kulbakovi prenikol puk pomedzi nohy a skončil na bránkovej čiare. Hlavný rozhodca si ide situáciu overiť u videorozhodcu.
     
    52:44
    Marcinkovi sa na prihrávku na ľavom kruhu ukazoval Zuzin. Táto prihrávka však prenikla von z pásma a nedostali sme sa k strele.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 1. J. Sukeľ (Zuzin), 33. Krištof (Zigo, Haščák), 51. Haščák, 54. Marcinko – 16. Pavlovič (Demkov, Buinickij), 37. Bogolejša (Kodola, Drozd), 37. Martynov (Demkov)


    Slovensko: Košarišťan (Rybár) – Graňák (C), Čerešňák (A), Gernát, Ma. Chovan, Rosandič, Štajnoch, Koch, Ďaloga – Mi. Chovan, Krištof, Haščák – J. Sukeľ, Marcinko (A), Zuzin – Pospíšil, Kollár, Rapáč – Lamper, Zigo, Paulovič
    Bělorusko: Kulbakov (Šostak) – Znakarenko (A), Bogolejša, Antonov (A), Ščočin, Gotovec, Tarleckij, Nogačov, Jeriomenko – Bujnický, Kodola (C), Stefanovič – Demkov, Kovyršin, Martynov – Pavlovič, Kitarov, Kogalev – S. Maliavko, Drozd, A. Maliavko

    Rozhodčí: Korba, Orolin – Šoltés, Stanzel

    Diváci: 1 723
    bahis siteleri