Slovensko – Bělorusko 4:3 (kon.)
konec
Slovensko
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
Bělorusko
sk Čtvrtek 06.02.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad, Slovensko • Kaufland Challenge
Partner:
     
    59:42
    Košarišťan vynikajúcim zákrokom zabránil gólu. Najprv zlikvidoval strelu od modrej od Antonova a následne natiahol betón a zrejme korčuľou zastavil aj dorážku Kodolu.
     
    58:53
    Bieloruský brankár Kulbakov ide zatiaľ do brány, vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    58:53
    Hra je prerušená, Martynov po súboji s Kochom spadol v našom obrannom pásme. Následne si bieloruský kouč Michail Zacharov vyžiadal oddychový čas.
     
    56:39
    Marcel Haščák sa zaujímavo vysunul medzi dvoch bieloruských obrancov. Spracoval si prienikovú prihrávku, pokračoval na Kulbakova, no trafil iba do jeho vyrážačky!
     
    53:05
    Slovensko dalo gól!
    Slovensko tak ako Bielorusko otáča skóre stretnutia vo svoj prospech. TOMÁŠ MARCINKO úspešne dopravil puk za bránkovú čiaru po poriadnej skrumáži pred brankárom Kulbakovom. Gól bol odobrený aj videorozhodcom.
    Bez asistencie.
     
    53:05
    Závar pred brankárom Kulbakovom. Strela od modrej čiary bola tečovaná Pospíšilom. Kulbakovi prenikol puk pomedzi nohy a skončil na bránkovej čiare. Hlavný rozhodca si ide situáciu overiť u videorozhodcu.
     
    50:46
    Slovensko dalo gól!
    Zverenci Craiga Ramsayho strieľajú vyrovnávajúci gól. Štajnochova strela od modrej čiary skončila v hradbe tiel pred bránkoviskom. Puk zachytil MARCEL HAŠČÁK, ktorý to urobil rutinérsky. Natiahol si Kulbakova a bekhendom pekne zakončil.
    Bez asistencie.
     
    42:24
    Slovensko bude hrať presilovú hru. Alexander Kitarov dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    36:50
    Bielorusko dalo gól!
    Bielorusi za krátky čas strieľajú aj ďalší gól a v stretnutí po prvýkrát vedú. Demkov prekorčuľoval po ľavom krídle do pásma. Neulakomil sa a posunul medzi kruhy IGOROVI MARTYNOVOVI, ktorý prudkou delovkou nedal šancu Košarišťanovi.
    Asistencia: Arťom Demkov.
     
    36:17
    Bielorusko dalo gól!
    Bieloruskí hokejisti využívajú presilovku a skóre je opäť vyrovnané. Drozd spomedzi kruhov posunul puk na modrú čiaru na hokejku SERGEJA BOGOLEJŠU, ktorý si to pripravil a čistým priestrelom prekonal Košarišťana.
    Asistencie: Vladislav Kodola, Sergej Drozd.
     
    35:56
    Presilovku si zahrá Bielorusko. Dve minúty za podrazenie dostáva Mislav Rosandič.
     
    32:30
    Slovensko dalo gól!
    Slovenský tím využíva presilovú hru a v zápase ide znovu do vedenia. Haščák strieľal spoza ľavého kruhu. Kulbakov vyrážal pred seba, kde bol dobre pripravený MICHAL KRIŠTOF a ten zblízka úspešne zakončil.
    Asistencie: Tomáš Zigo, Marcel Haščák.
     
    31:09
    V týchto chvíľach prichádza prerušenie hry a za hákovanie je na dve minúty vylúčený Vladislav Kodola.
     
    18:15
    Slovensko bude v závere prvej tretiny odolávať dvojnásobnej bieloruskej presilovke. Peter Zuzin dostáva dve minúty za seknutie.
     
    18:05
    Vo vlastnom oslabení dokázal výborne uniknúť Peter Zuzin. Pred bránku mu korčuľoval Marcinko. Zuzin napokon z pravého kruhu zakončoval sám a namieril to do žŕdky!
     
    17:54
    Útočný faul predviedol Patrik Lamper a Bielorusi si zahrajú presilovku. Slovenský útoční dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    15:37
    Bielorusko dalo gól!
    Súper Slovenska využil tlak po presilovke a vyrovnáva stav stretnutia. Demkov ohrozil Košarišťana z ľavého kruhu. Nášmu gólmanovi puk vypadol a z dorážky sa dokázal presadiť ALEXANDER PAVLOVIČ.
    Asistencia: Arťom Demkov, Dmitrij Buinickij.
     
    13:26
    Prvú presilovku v stretnutí budú mať aj hokejisti Bieloruska. Dve minúty za nedovolené bránenie dostáva Martin Chovan.
     
    08:10
    Čerešňákovi nepríjemne ušla prihrávka na modrej čiare a dopredu sa vysunul Sergej Maliavko. Prenikol po krídle, z kruhu strieľal a Košarišťan musel hasiť.
     
    07:53
    Prerušenie prichádza v týchto chvíľach a Slovensko si zahrá presilovku. Dve minúty za seknutie dostáva Igor Martynov.
     
    01:00
    Slovensko dalo gól!
    Nášmu tímu sa po minúte hry podarilo dostať do vedenia. Nájazd Petra Zuzina dokázal Kulbakov elminovať. Pri zadnom mantineli zachytil puk Marcinko, ktorý poslal prihrávku JAKUBOVI SUKEĽOVI a ten z ľavého kruhu prízemnou strelou otvoril skóre!
    Asistencia: Peter Zuzin.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 1. J. Sukeľ (Zuzin), 33. Krištof (Zigo, Haščák), 51. Haščák, 54. Marcinko – 16. Pavlovič (Demkov, Buinickij), 37. Bogolejša (Kodola, Drozd), 37. Martynov (Demkov)


    Slovensko: Košarišťan (Rybár) – Graňák (C), Čerešňák (A), Gernát, Ma. Chovan, Rosandič, Štajnoch, Koch, Ďaloga – Mi. Chovan, Krištof, Haščák – J. Sukeľ, Marcinko (A), Zuzin – Pospíšil, Kollár, Rapáč – Lamper, Zigo, Paulovič
    Bělorusko: Kulbakov (Šostak) – Znakarenko (A), Bogolejša, Antonov (A), Ščočin, Gotovec, Tarleckij, Nogačov, Jeriomenko – Bujnický, Kodola (C), Stefanovič – Demkov, Kovyršin, Martynov – Pavlovič, Kitarov, Kogalev – S. Maliavko, Drozd, A. Maliavko

    Rozhodčí: Korba, Orolin – Šoltés, Stanzel

    Diváci: 1 723
    bahis siteleri