Švýcarsko – Rakousko 3:2 (po pr.) | Německo – Česko 1:11 (kon.)
konec
Německo
1:11 (0:4, 0:1, 1:6)
Česko
Pátek 07.02.2020, 17:00 • Zimní stadion Benešov • Turnaj čtyř (ženy U16)
Partner:
     
    58:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se Češky radují z jedenácté branky. Adéla Šapovalivová přihrála přesně před branku na BARBORU BARTÁKOVOU, která neměla sebemenší problém se zakončením. Asistence: Adéla Šapovalivová, Tereza Plosová.
     
    51:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se Češky radují z desáté branky. Dalšího důrazu před brankou využila TEREZA PLOSOVÁ, která byla na brankovišti nejsilnější a dotlačila kotouč do branky. Asistence: Adéla Vrhelová.
     
    51:28
    Německo právě vstřelilo branku!
    To, co se nepovedlo Češkám, se povedlo Němkám. LOLA LIANGOVÁ svůj únik zakončila s naprostým přehledem. Šla do forhendového zakončení, vykoupala Hesovou a zasunula do prázdné branky. Asistence: Julia Kohbergová.
     
    51:14
    Mohlo to být deset. Jenže Adéla Šapovalivová svůj samostatný únik nedokázala gólově zakončit. Její střelu si Jörgová pohlídala.
     
    48:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je neskutečná demolice. Tereza Pištěková našla bekhendem zpoza brány ADÉLU VRHELOVOU. Ta neměla absolutně žádný problém s trefením odkryté klece. Asistence: Tereza Pištěková, Tereza Plosová.
     
    45:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je neskutečná smršť české reprezentace. Gól s pořadovým číslem osm vstřelila ELIŠKA HOTOVÁ. Byla v dobré pozici, kterou využila naprosto s přehledem. Asistence: Lucie Gruntová.
     
    44:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát vznikla před Jörgovou nepřehledná situace a hned několik hráček se dostalo k zakončení. Gólovou trefu nakonec obstarala NATÁLIE BRICHOVÁ. Asistence: Barbora Juříčková, Petra Matějová.
     
    43:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to 6:0. Pěkná kombinace končí další brankou v německé síti. Tentokrát se o branku postarala TEREZA PLOSOVÁ. Asistence: Tereza Pištěková, Eliška Hotová.
     
    33:19
    Tereza Pištěková jela se svou spoluhráčkou dvě na jednu. Pištěková vzala vše do svých rukou, ale střela jí sjela. Poté se ovšem dostala ještě k zakončení z brankové čáry, ale v pádu minula.
     
    30:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejistky právě vstřelily svou pátou branku a náležitě tak přivítaly novou gólmanku Jörgovou. ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ se dostala k dorážce a dala svou druhou branku v utkání. Asistence: Barbora Bartáková, Lucie Gruntová.
     
    29:26
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Hussová, přichází Jörgová.
     
    17:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je totální dominance českého týmu. Wojnarová našla Malickou, která od mantinelu našla mezi kruhy VIKTORII JÍLKOVOU. Ta se v jasné situaci nemýlila a vsítila svou druhou branku v zápase. Asistence: Dominika Malická, Adéla Wojnarová.
     
    17:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to o tři branky. ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ si nabruslila do útočné třetiny a zamířila do vzdálenější spojnice. Puk se nakonec ale odrazil za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    09:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to o dvě branky. Po ose Malická, Markéta Mazancová a VIKTORIE JÍLKOVÁ. Posledně jmenovaná z vrcholu pravého kruhu zamířila přesně k pravé tyči. Asistence: Mazancová M., Malická.
     
    03:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí výběr se dostává do vedení. Před Hussovou se strhla trma vrma, ve které se nejlépe zorientovala PETRA MATĚJOVÁ a dorazila puk do branky. Bez asistence.

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 52. Liangová (Kohbergová) – 4. Matějová, 10. Jílková (Mazancová M., Malicka), 17. Šapovalivová, 18. Jílková (Malicka, Wojnarová), 31. Šapovalivová (Bartáková, Gruntová), 44. Plosová (Pištěková, Hotová), 45. Brichová (Juříčková, Matějová), 46. Hotová (Gruntová), 49. Vrhelová (Pištěková, Plosová), 52. Plosová (Vrhelová), 59. Bartáková (Šapovalivová, Plosová)


    Německo: Hussová (29. Jörgová) – Stöberová, Heyerová, Hoppeová, Kohbergová, Schaffrathová, Blenningerová – Mayerová, Häckelsmillerová, Roseová – Böttcherová, Liangová, Hofverbergová – Grussová, Prasseková, Pietschmannová – Schmidtová, Eggerová.
    Česko: Hesová (Dalecká) – Hotová, Narovcová, Wojnarová, Vaníčková, Mazancová Z., Janotová – Bartáková, Gruntová, Šapovalivová – Mazancová M., Jílková, Malicka – Pištěková, Plosová, Vrhelová – Juříčková, Matějová, Brichová – Gruntová, Bartáková.

    Rozhodčí: Růžičková – Povová, Svobodová

    Diváci: 86
    bahis siteleri