Linz – Znojmo 2:1 (kon.)
konec
Steinbach Black Wings Linz
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Úterý 11.02.2020, 19:15 • Keine Sorgen Eisarena Linz • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:42
    Při dění mimo hru dostal hostující brankář Lassila (Znojmo) trest na pět minut plus do konce utkání. Trest odpyká Bowles. Do branky musí Groh. Znojmo bude hrát do konce zápasu ve čtyřech.
     
    52:08
    Znojemští dostanou šanci na srovnání. Kragl (Linz) bude doufat, že na trestné lavici stráví dvě minuty.
     
    50:25
    Znojmo upláchlo do brejku dva na jednoho a po křižné nahrávce zprava pod sebe měl Svoboda zápěstím na hokejce vyrovnání jenže domácí branku minul. Tohle byla asi největší šance českého týmu v poslední třetině.
     
    50:12
    Lassila je prostě famózní! Po nahrávce z levé strany byl Kristler naprosto sám před hostujícím brankářem, ale ten svým zákrokem znemožnil Kristlerovi dosažení hattricku!
     
    47:32
    Roach si opět z pravé strany vylámal zuby na Lassilovi, předtím se snažil zakončit Fejes v pádu před znojemskou brankou.
     
    44:56
    Při tutovce Roache z pravé strany potvrdil Lassila, že dnes chytá perfektně a je nejlepším hráčem Znojma!
     
    43:41
    Po nahrávce z pravé strany to byl zřejmě Lebler, kdo byl sám před Lassilou, ale ten přečetl jeho bekhendový blafák a udržel tak nejtěsnější možný rozdíl ve skóre.
     
    34:40
    Linz právě vstřelil branku!
    Kristler pošťuchoval před brankou s Burlonem a potom dostal krosček zezadu. Mezitím však po nahrávce Schofielda z levé strany na zadní tyč skóroval RICK SCHOFIELD Sudí potom ještě zkoumali video, ale branku potvrdili. Asistence: Marco Altmann, Valentin Leiler.
     
    29:52
    Po zakončení z pravé strany neudržel Lassila puk a Leiler se sápal po dorážce, nedokázal však přetlačit znojemského bránícího hokejistu.
     
    27:28
    Altmann (Linz) míří na trestnou lavici a Znojmo tak čeká jeho první početní výhoda v zápase po nedovoleném bránění asistenta kapitána Leblera.
     
    26:10
    Lassila drží hosty! Nyní čelil dalšímu samostatnému uniku, zasáhl pravou nohou a domácí neuspěli ani bekhendovou dorážkou.
     
    23:56
    Znojemská obrana si nedala pozor na Fejese a ten uháněl na Lassilu, jeho bránu ovšem minul.
     
    17:22
    Následně se Burlon (ZNO) stal třetím vyloučeným hráčem hostů v tomto střetnutí. Dvě minuty za hrubost pro kanadského obránce.
     
    17:09
    Orli právě vstřelili branku!
    Po nahrávce z pravé strany to jenom zkusil BRANDON BURLON a zřejmě se jedno o snahu o nástřel na teč, ale kotouč překvapivě propadl k pravé tyči a puk nikdo netečoval. Glass jenom zůstal v rozkleku. Burlon tak skóruje hned při svém debutu v dresu Znojma! Asistence: David Bartoš, Lukáš Vopelka.
     
    13:15
    Linz právě vstřelil branku!
    Druhou přesilovku v zápase už Linz využil! ANDREAS KRISTLER si najel na nahrávku z levé strany a k pravé tyči otevřel skóre. Lassila se ještě snažil zasáhnout levou nohou, ale už to nestačilo. Asistence: Samuel Fejes, Marco Brucker.
     
    11:51
    Znojmo jde znovu do čtyř, Jonáš (ZNO) usedá na trestnou lavici. Dopustil se držení.
     
    09:04
    Což už neplatí, protože po nedovoleném bránění ve svém obranném pásmu je Gago (ZNO) prvním vyloučeným hráčem zápasu.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 14. Kristler (Fejes, Brucker), 35. Schofield (Altmann, Leiler) – 18. Burlon (Bartoš, Vopelka)


    Steinbach Black Wings Linz: Glass (Kickert) – Finn, Oleksy, Wolf, Roach, Altmann (A), Rutkowski, Matzka, Kragl – Lebler (C), Schofield, Umicevic – Kristler, Florek, Leiler – Fejes, Brucker, DaSilva (A) – Cijan, Gaffal, Ober.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (56. Groh) – Čermák, Bořuta, Sova, Burlon, Jonáš, Mikliš, Kruckovyč – Svoboda, McRae, Luciani (A) – Matuš (C), Flick, Berisha – Bowles, Bartoš (A), Vopelka – Novák, Češík, Gago – Oščádal.

    Rozhodčí: M. Nikolic, Sternat (AUT) – Nothegger, Seewald

    Diváci: 4 550
    bahis siteleri