Třinec – Mladá Boleslav 4:6 (kon.) | Kladno – Zlín 2:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 5:4 (po pr.)
Kometa Brno – Vítkovice 2:5 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Středa 12.02.2020, 18:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:26 Dominik LAKATOŠ - 2:5
     
    58:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je hotovo. Vítkovice si domů povezou tři body, definitivní podobu výsledku dává střelou do prázdné brány DOMINIK LAKATOŠ. Asistence: Roberts Bukarts, Ondřej Roman.
    44:18 Jan HRUŠKA - 2:4
     
    44:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to je pro Kometu zlé. Do jednoduché akce za obranu se dostal Šišovský, našel úplně volného JANA HRUŠKU, který sám před brankou uklidil kotouč do sítě bezmocného Čiliaka. Bývalý brněnský centr se ani nijak zvlášť neradoval. Asistence: Peter Šišovský.
    31:02 Nicolas WERBIK - 2:3
     
    31:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté jdou znovu do vedení. Vítkovice předvedly výborné střídání, vytvořily si plno šancí a Kometa těžko odolávala. Byla pod velkým tlakem a toho nakonec využil NICOLAS WERBIK, který prošel přes Gulašiho a přesnou střelou do šibenice překonal Čiliaka. Asistence: Robert Černý, Martin Dočekal.
    25:24 Luboš HORKÝ - 2:2
     
    25:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí tým přetavil svůj tlak ve vyrovnávací branku. Byl u toho LUBOŠ HORKÝ, který vybojoval kotouč za bránou u mantinelu a poté se rychle procpal před bránu a rychlou svižnou střelou překonal přesunujícího se Svobodu. Pohotová akce brněnské čtvrté formace a jejího člena. Bez asistence.
    13:01 Martin ZAŤOVIČ - 1:2
     
    13:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka je zhodnocena velmi rychle a Kometa se dostává zpět do zápasu. Od modré vystřelil obránce Němec, po zákroku Svobody pro změnu střílel Vincour a jeho pokus jemně tečoval do brány MARTIN ZAŤOVIČ. Je sníženo na 1:2. Asistence: Tomáš Vincour a Ondřej Němec.
    05:09 Ondřej ROMAN - 0:2
     
    05:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A dál se dějí věci. Opařená Kometa inkasuje v rychlém sledu druhou branu. ONDŘEJ ROMAN pronikal po pravé straně hřiště a střelou doprostřed brány překonal Vejmelku, který nereagoval úplně dobře a jeho pracovní šichta dnes skončila. Bez asistence.
    04:28 Jan SCHLEISS - 0:1
     
    04:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je tu gól ve vlastním oslabení. Domácí však reklamují faul na brněnského hráče u mantinelu, který se nelíbí samozřejmě ani fanouškům. Nepískalo se a hrálo se dál. Díky tomu dostal prostor JAN SCHLEISS, který mířil sám na bránu a střelou pod víko překonal Vejmelku. Asistence: Lukáš Kovář.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 14. Zaťovič (Vincour, O. Němec), 26. L. Horký – 5. Schleiss (L. Kovář), 6. O. Roman, 32. Werbik (R. Černý, Dočekal), 45. Hruška (Šišovský), 59. Lakatoš (Roberts Bukarts, O. Roman)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (6. Čiliak) – Mlčák, O. Němec (A), Pyrochta, Bartejs, Svozil, Gulaši, Baranka – Zaťovič (C), Š. Stránský, Mueller – Kusko, Plekanec (A), M. Erat – Vincour, Rákos, Kucsera – L. Horký, Střondala, Plášek ml..
    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (Dolejš) – Štencel, Trška, Rosandić, Dudas, Výtisk, R. Černý, L. Kovář – Dočekal, Werbik, T. Kubalík – Roberts Bukarts, O. Roman, Lakatoš – Šišovský, Hruška, Schleiss – Dej, R. Veselý, Mallet.

    Rozhodčí: Hodek, Jeřábek – Frodl, Rožánek

    Diváci: 7102
    bahis siteleri