Lipt. Mikuláš – Zvolen 1:5 (kon.) | Trenčín – Detva 7:3 (kon.) | HC Slovan – MAC Budapešť 4:3 (po pr.)
Nové Zámky – Banská Bystrica 0:2 (kon.) | Miskolc – Košice 4:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
HKM Zvolen
sk Středa 12.02.2020, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Poslednú dvadsaťminútovku znovu gólovo ovládli hokejisti HKM Zvolen. V 49. minúte sa presadil Trotter a na konečných 1:5 pre favorita zápasu stanovil v 56. minúte druhým gólom McPherson. (19:23:20)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:47
    Liptáci sú s pukom za vlastnou bránkou a výsledok je každému jasný.
     
    58:58
    Tomek musel najprv odolávať strele Romana spoza ľavého kruhu a následne aj okamžite skvelo ľavým betónom zastavil dorážku Piatku.
     
    58:46
    Do útočného pásma sa pretlačil aj Nemec a Liptáci sa snažia získať ofenzívnu časť ihriska.
     
    58:00
    Zaujímavo sa po osi ihriska natlačil dopredu Maroš Surový. Dokorčuľoval ho jeden protihráč, Surový však stihol zblízka zakončiť. Tomek predviedol jasný zákrok a rozohrával.
     
    57:41
    Liptáci zo stredného pásma iba nahodili puk na Tomeka, ktorý môže počkať na nových spoluhráčov a pokojne rozohrať.
     
    57:04
    Po pravom krídle dopredu prenikal Halama, ktorý sa snažil presunúť puk medzi kruhy Mrázovi. Jeho však dopredu dokorčuľoval Vybíral a zblokoval mu strelu na ochrannú sieť.
     
    56:24
    Oško prenikal s pukom do útočného pásma, no ďaleko sa nedostal. Spoluhráči mu vnikli do útočnej tretiny a je z toho ofsajd.
     
    55:49
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania už zrejme asi definitívne pečatia víťazstvo v tomto pre nich povinnom trojbodovom zápase. Po druhýkrát sa do streleckej listiny zapisuje ALLAN MCPHERSON, ktorý si na pravom kruhu prevzal puk po Trotterovom vyhratom buly a nepriehľadnou strelou vymietol Romančíkovi pavučinu.
    Asistencia: Brock Trotter.
     
    55:32
    Spomedzi kruhov sa do zakončenia dostal Marcinek. Jeho pokus ohrozil brankára Romančíka, ktorý bol však dôkladne pripravený.
     
    54:48
    Štrauch nabíjal medzi kruhy Brunovi Mrázovi, ktorý tvrdo vypálil. Nemal však vycibrenú mušku, mieril vysoko nad bránku.
     
    54:26
    Z rohu klziska sa pred bránku pretláčal Miloš Kelemen. Dokázal sa natlačiť a aj ohroziť Romančíka, no domáci gólman odolal.
     
    53:34
    Strelecké zakončenie spoza ľavého kruhu z hokejky Smutného letelo mimo priestoru bránky a hostia mohli pohodlne rozohrať.
     
    52:53
    Na opačnej strane sa k strele z prvej spomedzi kruhov dostal Marco Halama. Svoju okamžitú strelu však nasmeroval mimo bránky.
     
    52:17
    Obrovská šanca pre domácich. Prihrávku si medzi kruhmi spracoval Adam Nechaj, ktorý prenikol bližšie k bránke a nastrelil žŕdku!
     
    51:51
    Tibenský si spracoval prihrávku medzi kruhmi a okamžite poslal strelu na bránku. Romančík bezpečne puk zachytil na hrudi.
     
    51:23
    Uhrík prekorčuľoval dopredu po ľavom krídle a spoza kruhu strieľal. Jeho strelecký pokus však letel iba na plexisklo.
     
    50:31
    S pukom sa do pásma dokázal dostať aj Kolenič. Dlho ho však na hokejke neudržal, zamieril k mantinelu a tam o puk prišiel.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 29. Tamáši (Surový, Romančík) – 12. Mikúš (McPherson), 16. McPherson (Trotter), 25. Mráz (Meliško, Marcinek), 49. Trotter (Corrin, Parks), 56. McPherson (Trotter)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík (Kapičák) – Smutný, Kramár, Roman, Nemec, Droppa, Mezovský, Božoň, Dlugoš – Ru. Huna, Tamáši, Surový – Vybiral, Piatka, Oško – Nechaj, Uhrík, Haluška – Nespala, Lištiak, Michalík
    HKM Zvolen: Tomek (Lupták) – Betker, Stephenson, Corrin, Tomko, Kubát, Švarný, Meliško – Halama, Trotter, Mikúš – Štrauch, Mráz, Kelemen – Petráš, McPherson, Parks – Marcinek, Tibenský, Kolenič

    Rozhodčí: Stano, Kókai – Jedlička, Kis-Király

    Diváci: 650
    bahis siteleri