Buffalo – Detroit 3:2 (kon.) | Toronto – Arizona 3:2 (po pr.) | New Jersey – Florida 3:5 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 5:3 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 1:2 (po pr.) | Minnesota – Vegas 4:0 (kon.)
Winnipeg – NY Rangers 1:4 (kon.) | Dallas – Carolina 4:1 (kon.) | Colorado – Ottawa 3:0 (kon.)
Edmonton – Chicago 5:3 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:5 (1:2, 2:3, 0:0)
Florida Panthers
Středa 12.02.2020, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    34:30 Kyle PALMIERI - 3:5
     
    34:30
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek! Will Butcher poslal krásným pasem do úniku KYLE PALMIERIHO, který situaci tváří v tvář Montembeaultovi vyřešil střelu mezi betony. Asistence: Will Butcher a Connor Carrick.
    25:38 Noel ACCIARI - 2:5
     
    25:38
    Florida právě vstřelila branku!
    Gólová smršť pokračuje! Opět skórují hosté. Domingue se snažil po mantinelu vyhodit puk, ale ten skončil na modré čáře u Rileyho Stillmana. Ten ho nahodil do předbrankového prostoru a byl to nakonec NOEL ACCIARI, jenž ho zblízka dostal přes levý beton domácího gólmana do brankové síťky – 2:5. Asistence: Mark Pysyk a Michael Matheson.
    24:59 Frank VATRANO - 2:4
     
    24:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Uběhlo 42 sekund a hosté si berou zpět dvougólový náskok! Cats dobře kombinovali v útočném pásmu. Nakonec nahrál Keith Yandle na pravou stranu FRANKOVI VATRANOVI, který vystřelil z vrcholu kruhu pro vhazování a lapačka Louise Domingua, který měl asi i zakrytý výhled, sáhla do prázdna. Asistence: Keith Yandle a Colton Sceviour.
    24:17 Kevin ROONEY - 2:3
     
    24:17
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí se dočkali rychlého kontaktního gólu! Za brankou ztratil puk Vincent Trocheck a Joey Anderson ho okamžitě nahrál před brankoviště, kde operoval KEVIN ROONEY, který zamířil nad levý beton natahujícího se Montembeaulta – 2:3. Asistence: Joey Anderson.
    22:43 Mark PYSYK - 1:3
     
    22:43
    Florida právě vstřelila branku!
    Hostům se vyplácí nasazení dvou obránců do čtvrté útočné formace! Michael Matheson našel zpoza branky dalšího původní profesí zadáka MARKA PYSYKA, který zblízka překonal Domingua a zvýšil na dvougólový rozdíl. Asistence: Michael Matheson a Keith Yandle.
    19:15 Michael MATHESON - 1:2
     
    19:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Tlak čtvrté hostující formace trval snad minutu a ukončil ho až gól v síti Devils! Od pravého mantinelu nahodil puk před branku Pysyk. Tam se hrací předmět odrazil k MICHAELOVI MATHESONOVI, který si ho bruslí přikopl na hokejku a umístil za záda Domingua – 1:2. Asistence: Noel Acciari a Mark Pysyk.
    11:50 Brett CONNOLLY - 1:1
     
    11:50
    Florida právě vstřelila branku!
    Kočkám se podařilo vyrovnat! Vincent Trocheck našel v útočném pásmu krosem BRETTA CONNOLLYHO, který vystřelil z pravého kruhu a puk prošel pod pravým betonem Domingua až do branky – 1:1. Asistence: Vincent Trocheck a Mike Hoffman.
    03:15 Jack HUGHES - 1:0
     
    03:15
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí přesilovku využívá jednička posledního draftu JACK HUGHES! Americký supertalent vypálil z levého kruhu a trefil se k bližší tyčce Montembeaultovy svatyně. Asistence: Damon Severson a Wayne Simmonds.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 4. J. Hughes (Severson, Simmonds), 25. Rooney (J. Anderson), 35. Palmieri (Butcher, C. Carrick) – 12. Connolly (Trocheck, Hoffman), 20. Matheson (Acciari, Pysyk), 23. Pysyk (Matheson, Yandle), 25. Vatrano (Yandle, Sceviour), 26. Acciari (Pysyk, Matheson)


    New Jersey Devils: Domingue (Blackwood) – P. K. Subban, A. Greene (C), Severson, Müller, C. Carrick, Butcher – Palmieri (A), J. Hughes, Bratt – N. Gusev, Zajac (A), Coleman – Simmonds, Zacha, Wood – J. Anderson, Rooney, Hayden.
    Florida Panthers: Montembeault (Bobrovskij) – Ekblad, Weegar, Strälman, Stillman, Brown, Yandle (A), Matheson – Dadonov, Barkov (C), Huberdeau (A) – Acciari, Trocheck, Connolly – Hoffman, Toninato, Vatrano – Pysyk, Sceviour.

    Rozhodčí: O'Halloran, Morton – Marquis, Cormier

    Diváci: 12 732
    bahis siteleri