Boston – Montreal 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 5:3 (kon.) | Vancouver – Chicago 3:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
0:5 (0:0, 0:2, 0:3)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 13.02.2020, 18:00 • DRFG arena • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 15. kolo
Partner:
     
    Utkání končí a Pardubice slaví tříbodové vítězství, které stvrdili dominantním výkonem ve třetí třetině. Naopak trápení brněnských dorostenců pokračuje i nadále, modrobílí připsali pátou porážku v řadě. Dynamo se díky tříbodovému zisku dostává do kontaktu s elitní čtveřicí skupiny O pořadí v play-off. Z Brna je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost při sledování přenosu a přeji vám hezký zbytek večera. (20:04:43)
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Na kotouč si sáhne ještě brněnský brankář Bizoň, jenž musel krotit střelu Vašíčka.
     
    59:06
    Kometa ještě usiluje o čestný úspěch, po střele Němce poskakoval kotouč kolem pardubické branky, ale nikdo v modrobílém nebyl schopný jej dorazit za záda Marosseho.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:39
    Chabada si nyní šikovně narazil s Herčíkem, aby se po pravém křídle rozjel vstříc Bizoňovi, ten však postup pardubického hráče zastavil pohotovým zákrokem lapačkou.
     
    55:53
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice prezentují svou sílu a přidávají pátou brankou do sítě Brna! Povedená kombinace začala v obranném pásmu u Joudala, jenž poslal pas na Kloze, ten upaloval vstříc Bizoňovi a mohl i zakončit, ovšem stačil ještě vylepšit pozici FRANTIŠKU FORMÁNKOVI, jenž umístil puk pod víko brněnské svatyně. Asistence: Matěj Kloz, Filip Joudal.
     
    55:07
    Brněnský Sedláček nyní přesprintoval skoro celé hřiště, aby dojel nahozený kotouč a ještě ohrozil pardubickou branku bekhendem, Marossy ovšem jeho počínání kontroloval.
     
    53:53
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice využívají přesilovou hru! Od modré čáry se do puku opřel Kubíček a jeho střelu šikovně usměrnil za Bizoňova záda DOMINIK PAVLATA. Asistence: Petr Kubíček, Vojtěch Tvrdík.
     
    52:46
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Řehák – 2 min., podrážení).
     
    52:46
    Ihned po návratu z trestné lavice se Herčík dostal k samostatnému úniku, snažil se prostřelit Bizoně nad lapačku, ovšem brněnský brankář dokázal pardubického nájezdníka vychytat.
     
    52:34
    Dynamo kompletní.
     
    51:59
    Kometa se pokouší o alespoň čestný úspěch, jenže ani Šalé nenašel recept na zatím bezchybného brankáře Marosseho.
     
    51:01
    K odraženému puku se mezi kruhy dostal Pigl, ale jeho střela byla sražena mimo pardubickou branku.
     
    50:34
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Herčík – 2 min., hákování).
     
    50:01
    Dynamo se ihned pustilo do útočení a v kompletním počtu hráčů dělá brněnské obraně problémy.
     
    49:38
    Dynamo hraje v plném počtu.
     
    49:06
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se prosazují ve vlastním oslabení! Rozehrávku domácího týmu Východočeši aktivně napadali a střeleckou pozici z toho vytěžil DANIEL BURDA, jenž z mezikruží propálil Bizoně. Asistence: Filip Joudal.
     
    48:32
    Dynamo vyhazuje.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 21. Herčík (Kloz), 40. Štetka (Pavlata, Koudelka), 50. Burda, 54. Pavlata (Kubíček, Tvrdík), 56. Formánek (Kloz, Joudal)


    HC Kometa Brno: Bizoň (Korček) – Řehák, Fajmon, Běhůnek, Ulbricht, Eich, Němec, Svoboda – Nesvadba, Nekvapil, Otava, Šalé, Sever, Sedláček, Horký, Pigl, Harmim, Boltvan.
    HC Dynamo Pardubice: Marossy – Hebek, Vašíček, Kubíček, Joudal, Tvrdík, Koudelka, Chabada, Panchartek – Pavlata, Matuška, Herčík, Kubíček, Formánek, Nekvinda, Burda, Štetka.

    Rozhodčí: Brzobohatý – Měkýš, Zábršová
    thejrc.org