Barys – Ufa 2:1 (kon.) | Magnitogorsk – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Minsk 8:1 (kon.)
Omsk – Jokerit 1:2 (3:4 po s.n.)
konec
Barys Nur-Sultan
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Pátek 21.02.2020, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (16:52:06)
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nenastoupil ani jeden český nebo slovenský hokejový hráč.
     
    Statistiky po celém utkání části:

    Střely na branku: 19 – 33
    Trestné minuty: 12 – 8
    Vhazování: 31 – 30
    Zblokované střely: 9 – 18
    Hity: 10 – 11
     
    Dnešní utkání sledovalo 7379 diváků.
     
    Je konec! V dnešním utkání nakonec rozhodla poslední perioda, ve které se domácí trefili jednou, zatímco hosté ani jednou. O vítěznou branku se proto postaral po velkém tlaku Barysu Curtis Valk, na jehož pokus o zadní tyč neměl Juha Metsola ani nejmenší nárok. Ufa to sice ještě zkusila bez gólmana, ale kýženého srovnání se už nedočkala. Barys tak vyhrál v základní hrací době.
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Tady to vypadá pro Nur-Sultan nadějně! Hosté mají totiž kotouč jen u své branky a nemohou se s ním dostat do útoku, domácí dnes vyhrají za dva body.
     
    59:06
    Juha Metsola se už dlouho hlásil o své střídání, ale jeho spoluhráči neměli puk pod kontrolou. Nyní už ale mají, a tak Ufa hraje v šesti!
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:18
    Linus Videll získal puk ve středním pásmu a nijak si raději nekomplikoval život. Nabral ho na hůl a obloučkem ho poslal až do útočného pásma.
     
    57:55
    Jegor Petuchov zůstává sedět na ledě u mantinelu a jelikož měli hosté puk na holi ve svém obranném pásmu, je hra pro všechny případy raději přerušena.
     
    57:16
    Pavel Akolzin byl nejspíše tím, kdo napadal rozehrávku hostujícího týmu, ale ke kotouči se nakonec nedostal. Ufa má však celkem problém v osobních soubojích.
     
    56:47
    Juha Metsola sice nezachytil kotouč za svou brankou, ale nakonec ho to nemusí nijak trápit. Ufa může rozjet svou akci ze svého obranného pásma.
     
    56:28
    Nyní se však Nur-Sultanu nepovedla přihrávka z jeho vlastního obranného pásma, kam se proto hra vrátí. Po icingu bude buly po levici gólmana Barysu.
     
    55:57
    Curtis Valk zacílil na svou druhou branku v utkání! Dostal přihrávku mezi kruhy, odkud vypálil po ledě. Juha Metsola sice vyrazil touš jen před sebe, ale ani jedna z dorážek nakonec neskončila v síti! Velké šance domácích.
     
    55:26
    Linus Videll měl hodně prostoru v útočném pásmu, tak zkoušel křižným pasem najít spoluhráče. Těsně před ním stihl zasáhnout jeden z obránců hostí.
     
    55:00
    A přesně pět minut nám chybí do konce periody, možná i zápasu! Salavat se navíc nemůže dostat do nějakého tlaku v útočném pásmu, nyní se brání.
     
    54:15
    Dustin Boyd to sice myslel dobře, ale jeho dlouhá přihrávka značně postrádala přesnost. Navíc jeho spoluhráč se v té době nacházel v ofsajdu.
     
    54:02
    Komerční přestávka.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 29. Michajlis (Knight, Dietz), 46. Valk (Orechov, Blacker) – 7. Ar. Sergejev (Kadějkin, Pašnin)


    Barys Nur-Sultan: Pasquale (H. Karlsson) – Metalnikov, Dietz, Ohtamaa, Svedberg, Šalapov, Blacker, Orechov – Knight, Videll, Pakarinen – Michajlis, Valk, Šestakov – Akolzin, Boyd, Ševčenko – Petuchov, Gurkov, Sagadejev.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen, A. Semjonov, Arzamascev, Koledov, Ar. Sergejev, Pašnin, Muchamadullin – Omark, Manninen, Hartikainen – Krikunov, Kugryšev, Burmistrov – V. Žarkov, Kadějkin, Baranov – Gimatov, Kartajev, M. Majorov – Alalykin.

    Rozhodčí: Kulakov, Ravodin – Sivov, Šalagin

    Diváci: 7379
    ocianews.com