Carolina – NY Rangers 2:5 (kon.) | NY Islanders – Detroit 4:1 (kon.) | Chicago – Nashville 2:1 (po pr.)
Dallas – St. Louis 1:5 (kon.) | Edmonton – Minnesota 3:5 (kon.) | Calgary – Boston 3:4 (kon.)
Anaheim – Colorado 0:1 (kon.) | New Jersey – Washington 3:2 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 4:2 (kon.)
Pittsburgh – Buffalo 2:5 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Washington Capitals
Sobota 22.02.2020, 19:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:01 Damon SEVERSON - 3:2
     
    58:01
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí si berou své vedení zpět! DAMON SEVERSON si vyměnil přes osu kluziště puk s Nikitou Gusevem a první jmenovaný následně vypálil. Ilja Samsonov si na kotouč sice sáhl, ale v jeho cestě do brány mu zabránit nedokázal. Asistence: Nikita Gusev a Kyle Palmieri.
    44:50 Alexandr OVEČKIN - 2:2
     
    44:50
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají skóre! Jevgenij Kuzněcov přihrál zpoza brány ALEXANDRU OVEČKINOVI, který vypálil z první a ruský útočník se nemýlil. Kotouč zapadl přesně k tyči a Alex Ovečkin mohl následně s celým svým týmem oslavit svou 700. branku v NHL. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Nick Jensen.
    34:44 Tom WILSON - 2:1
     
    34:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté snižují vedení domácích na rozdíl jedné branky! Od modré čáry vypálil z první John Carlson, jehože střelu před bránou ještě mimo dosah Blackwooda tečoval TOM WILSON. Asistence: John Carlson a Nicklas Bäckström.
    32:12 Wayne SIMMONDS - 2:0
     
    32:12
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Nahození Nikity Guseva ztečoval Jesper Bratt do tyčky a lehkou práci už měl následně WAYNE SIMMONDS, který kotouč pouze doklepl do prázdné brány. Asistence: Jesper Bratt a Nikita Gusev.
    12:55 Jesper BRATT - 1:0
     
    12:55
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení! Damos Severson vyslal svým pasem JESPERA BRATTA do samostatného úniku, se kterým si švédský útočník poradil jako mazák. Po naznačení do bekhendu si kotouč přehodil na forhend a puk následně zasunul do úplně odkryté brány. Asistence: Damon Severson.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 13. Bratt (Severson), 33. Simmonds (Bratt, N. Gusev), 59. Severson (N. Gusev, Palmieri) – 35. T. Wilson (Carlson, Bäckström), 45. Ovečkin (Kuzněcov, Jensen)


    New Jersey Devils: Blackwood (Schneider) – Müller, P. K. Subban, Mermis, Severson, White, C. Carrick – J. Hughes, Hischier (A), Palmieri (A) – Bratt, Zacha, N. Gusev – N. Merkley, Zajac (A), Simmonds – Hayden, Rooney, J. Anderson.
    Washington Capitals: Samsonov (Holtby) – Dillon, Carlson (A), Kempný, Orlov, Siegenthaler, Jensen – Ovečkin (C), Kuzněcov, T. Wilson – J. Vrána, Bäckström (A), Oshie – Hagelin, Eller, Pánik – Leipsic, Dowd, Hathaway.

    Rozhodčí: Hebert, Lambert – Murphy, Galloway

    Diváci: 16 514
    bahis siteleri