Janov – Lazio 2:3 (kon.) | Atalanta BC – Sassuolo 0:0 (odl.) | Turín – Parma 0:0 (odl.)
Hellas Verona – Cagliari 0:0 (odl.) | AS Řím – Lecce 4:0 (kon.) | Inter – Sampdoria 0:0 (odl.)
odloženo
Atalanta Bergamo
0:0 (-:-)
US Sassuolo Calcio
Neděle 23.02.2020, 15:00Italská Serie A • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
     
    82
    Do nebezpečného skluzu šel Luis Muriel (Atalanta BC), který zasáhl soupeře a je další potrestaným hráčem. Sassuolo se znovu může usadit na útočné polovině.
     
    74
    Vraťme se do aktuálního dění na zeleném pažitu, kde si Sassuolo vynutilo faul. Berat Djimsiti (Atalanta BC) je tak dalším hráčem, jenž uviděl žlutý kartónek.
     
    65
    Další potrestaným hráčem je Marlon (Sassuolo), jenž musel hasit pozdní přístup k soupeře. Duván Zapata to udělal chytře, když si balon píchl od nohy a nechal se faulovat u postranní čáry.
     
    45+2
    Federico Peluso (US Sassuolo Calcio) se s tím nemazlil a přes nohy vzal soupeře. Za nedovolený zákrok tak viděl žlutou kartu, proti které ani neprotestoval.
     
    40
    Žlutou kartu dostává Mario Pašalić (Atalanta Bergamasca Calcio), jenž vložil nohu do běhu Giorgosovi Kiriakopoulosovi. Domácí hráč nebude moci nastoupit do dalšího duelu italské nejvyšší soutěže.
     
    9
    Prvním potrestaným hráčem dnešního večera je Jeremy Toljan (US Sassuolo Calcio), který nezvládl první dotek s balonem, a tak musel faulovat Robina Gosense.

    Filip Lefenda

    Michal Luxa

    Branky:


    Atalanta Bergamo:
    US Sassuolo Calcio:
    bahis siteleri