Janov – Lazio 2:3 (kon.) | Atalanta BC – Sassuolo 0:0 (odl.) | Turín – Parma 0:0 (odl.)
Hellas Verona – Cagliari 0:0 (odl.) | AS Řím – Lecce 4:0 (kon.) | Inter – Sampdoria 0:0 (odl.)
odloženo
Atalanta Bergamo
0:0 (-:-)
US Sassuolo Calcio
Neděle 23.02.2020, 15:00Italská Serie A • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
    90+2. Mehdi BOURABIA - 4:1
     
    90+2
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Přeci se hostující celek dočkal alespoň čestného zásahu! K přímému kopu se postavil MEHDI BOURABIA, jenž našel mezeru ve zdi a poslal míč přesně k pravé tyči. Domácí brankář se hodně rozčiluje, protože v nastavení přišel o čisté konto.
     
    88
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Alejandro Gómez, přichází Ebrima Colley.
     
    86
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Berat Djimsiti, přichází Rafael Tolói.
     
    82
    Do nebezpečného skluzu šel Luis Muriel (Atalanta BC), který zasáhl soupeře a je další potrestaným hráčem. Sassuolo se znovu může usadit na útočné polovině.
    81. Giangiacomo Magnani (SAS)
     
    81
    Vypadá to, že domácí mužstvo už nikam spěchat nebude. Bergamo kombinovalo na útočné polovině až do doby, kdy Luis Muriel nezvládl přihrávku. Hra se velmi rychle otočila a po centru si za obranu naběhl Giangiacomo Magnani, jenž hlavou minul prostor branky.
     
    77
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Manuel Locatelli, přichází Pedro Obiang.
     
    76
    Po rychlé kombinaci na levé straně odcentroval Timothy Castagne, jenž našel před brankou nabíhajícího Maria Pašaliće. Ten se po míči musel hodně natahovat, a tak jej hlavou poslal nad branku.
     
    74
    Vraťme se do aktuálního dění na zeleném pažitu, kde si Sassuolo vynutilo faul. Berat Djimsiti (Atalanta BC) je tak dalším hráčem, jenž uviděl žlutý kartónek.
     
    72
    Nebude! Hlavní rozhodčí si několikrát prohlédl opakovaný záběr a rozhodl, že penalta se zahrávat nebude. Pokračujeme tak za stavu 4:0 pro Bergamo!
    70. Grégoire Defrel (SAS)
     
    70
    Do hry znovu vstupuje VAR a zkoumá se přistrčení Grégoirea Defrela. Bude US Sassuolo Calcio kopat pokutový kop?
     
    69
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Remo Freuler, přichází Ruslan Malinovskyj.
     
    69
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Duván Zapata, přichází Luis Muriel.
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Robin Gosens, přichází Timothy Castagne.
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Marlon, přichází Giangiacomo Magnani.
    66. Duván ZAPATA - 4:0
     
    66
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Sám DUVÁN ZAPATA trestá soupeře už druhým gólem v zápase! Alejandro Gómez poslal před branku nebezpečný centr, na který Robin Gosens sice nedosáhl, ale za ním číhal kolumbijský útočník, jenž se hlavou nemýlil. Asistence: Alejandro Gómez.
     
    65
    Další potrestaným hráčem je Marlon (Sassuolo), jenž musel hasit pozdní přístup k soupeře. Duván Zapata to udělal chytře, když si balon píchl od nohy a nechal se faulovat u postranní čáry.
     
    61
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Jeremie Boga, přichází Lukáš Haraslín.
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Domenico Berardi, přichází Filip Djuričić.
    56. Grégoire Defrel (SAS)
     
    56
    Další nádherná akce hostujícího celku končí zákrok soupeřova brankáře! Za obranu si naběhl Grégoire Defrel, jenž si balon skvěle zpracoval a dělal kličku brankáři. Jeho pokus by pak snad mířil do branky, ovšem Pierluigi Gollini se ještě natáhl a míč vytěsnil nad břevno.
    50. Domenico Berardi (SAS)
     
    50
    Myslím, že hostující celek má velkou smůlu před brankou soupeře! Po centru z levé strany se natahoval Francesco Caputo, jenž míč přizvedl, a tak na něj na zadní tyči nedosáhl nikým nehlídaný Domenico Berardi.
     
    46
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Jeremy Toljan, přichází Mert Müldür.
     
    45+2
    Federico Peluso (US Sassuolo Calcio) se s tím nemazlil a přes nohy vzal soupeře. Za nedovolený zákrok tak viděl žlutou kartu, proti které ani neprotestoval.
     
    45
    Další velká šance Sassuola! Domenico Berardi poslal pěknou přihrávku za obranu a hlavně do pravé části šestnáctky, kam si naběhl Francesco Caputo. Z branky výborně vystartoval Pierluigi Gollini, jenž opět zasáhl nohou.
    44. Domenico Berardi (SAS)
     
    44
    Pierluigi Gollini zaznamenal výborný zákrok a dál drží tříbrankové vedení! Sám na branku postupoval Domenico Berardi, jenž se pokusil trefit levý spodní roh branky, ovšem brankář zasáhl nohou.
     
    40
    Žlutou kartu dostává Mario Pašalić (Atalanta Bergamasca Calcio), jenž vložil nohu do běhu Giorgosovi Kiriakopoulosovi. Domácí hráč nebude moci nastoupit do dalšího duelu italské nejvyšší soutěže.
    37. Mehdi BOURABIA - 3:0
     
    37
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už je demolice hostujícího mužstva, který si dokonce dává vlastní branku! Přihrávku před branku si do prostoru tří tyčí srazil MEHDI BOURABIA, který ani sám neví, co se vlastně stalo.
    36. Duván Zapata (ABC)
     
    36
    Na centrovaný míč z levé strany si naskočil Duván Zapata, který hlavou orazítkoval břevno! Následně jeden z hráčů dopravil balon do prostoru tří tyči, ale radost byla zmařena pro ofsajd.
    31. Duván ZAPATA - 2:0
     
    31
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Tak jsem zřejmě další gól přivolal! Alejandro Gómez poslal centr na levou stranu šestnáctky, kde se v náběhu nacházel Robin Gosens, který vrátil balon před branku. DUVÁN ZAPATA byl rychlejší než-li gólman a navyšuje vedení Bergama. Asistence: Robin Gosens.
     
    28
    Tak tohle bylo opravdu těsné, Bergamo je velice nebezpečné! Střelou z hranice šestnáctky se prezentoval Alejandro Gómez, jehož přízemní střela letěla pár centimetrů vedle levé tyče.
     
    21
    Branka nemůže platit, jelikož Duván Zapata trefil ruku Robina Gosense, což odhalilo až video! Tudíž je stav zápasu opět 1:0!
     
    20
    Do hry vstupuje VAR a rozhodčí se běží podívat na video!
    19. Neuznaná branka
     
    19
    Tohle je pro Sassuolo obrovský šok, jelikož během tří minut podruhé inkasuje! Z levé části šestnáctky odcentroval Duván Zapata a před brankou byl nikým nehlídaný Alejandro Gómez . Tomu stačilo nastavit nohu a trefil prostor pravého spodního rohu branky.
    16. Berat DJIMSITI - 1:0
     
    16
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    K rohovému praporku přispěchal Alejandro Gómez, jehož přetažený centr vrátil před branku Mattia Caldara. V nebezpečném prostoru se výborně pohyboval BERAT DJIMSITI, jehož snažení zapadlo přesně k levé tyči, a tak jde favorit střetnutí do vedení. Asistence: Mattia Caldara.
    14. Duván Zapata (ABC)
     
    14
    Zatím sledujeme hodně vyrovnanou partii, v níž první velkou šanci zahodil favorit zápasu. Duván Zapata si zpracoval míč na hranici vápna, do kterého vnikl, ale balon si trochu ukopl, a tak znovu zasáhl brankář.
     
    9
    Prvním potrestaným hráčem dnešního večera je Jeremy Toljan (US Sassuolo Calcio), který nezvládl první dotek s balonem, a tak musel faulovat Robina Gosense.
     
    Ve snaze zabránit šíření nebezpečného koronaviru byla nedělní sportovní utkání v regionech Lombardie a Benátsko zrušena. Duel mezi Atalantou a Sassuolem se tak uskuteční v náhradním termínu. (13:50:12)

    Filip Lefenda

    Michal Luxa

    Branky:


    Atalanta Bergamo:
    US Sassuolo Calcio:
    bahis siteleri