UK Kings Prague – Akademici Plzeň 2:4 (kon.)
konec
UK Kings Prague
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
Akademici Plzeň
Sobota 29.02.2020, 11:30 • Škoda Icerink Praha • Univerzitní liga ledního hokeje • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:55
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Dlouho se zdálo, že Straka svým vpádem do útočného pásma jen bude střežit cenné vteřiny. Jenže pak viděl u modré čáry volného PETRA STRMISKU. Ten si přikopl puk na hůl a tvrdým příklepem vymetl pavučinky v šibenici domácí klece. Velmi důležitý gól pro Plzeň, která poprvé v utkání vede o dva góly. Asistence: Martin Straka
     
    30:46
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    I vyhrané buly může být klíčem k úspěchu. Kotouč vybojoval Tomáš Kučera a z vrcholku kruhu se s ničím nerozpakoval ADAM VÁCHAL. Jeho tvrdá pumelice by snesla ta nejpřísnější měřítka, Novák přes Velase vůbec nic neviděl. Plzeň potřetí v utkání vede. Asistence: Tomáš Kučera.
     
    23:48
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Frček odolával atakům domácího celku poměrně dlouho, nakonec ho ale z pravé strany přece jen překonal DANIEL ARNOŠT. Ten zvládl dorazit skrytý pokus Milana Piovarčiho, který hostující brankář vyrazil jen před sebe. Asistence: Milan Piovarči.
     
    18:44
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    A z pokračujícího tlaku se také dočkali. Skvěle sehraná přesilovka. JAN REJZEK projel středem pásma a sáhl na střelu Adama Váchala. Ani Novák nedokázal s tečí nic dělat a pouze zklamaně pokrčil rameny. 1:2. Asistence: Adam Váchal.
     
    13:40
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    A domácí svůj další pobyt v útočném pásmu přetavili ve vyrovnávací gól. Ondřej Černý nahodil kotouč od modré čáry a PAVEL SOMMER chirurgicky přesnou tečí překvapil Frčka, který toho ve svém modrém půlkruhu už moc neviděl. Puk pak zapadl do horního rohu branky. Asistence: Ondřej Černý, Benjamín Velas.
     
    04:11
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Parádně to udělal Tomáš Kučera, který od levého mantinelu postupoval až za bránu, kličkami zmátl Nováka i celou obranu a ideálně uvolnil na hraně brankoviště stojícího DAVIDA MARKOVA. Hosté se po jeho doklepnutí ujímají vedení. Asistence: Tomáš Kučera.
    Marken.cz

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 14. Sommer (O. Černý, Velas), 24. Arnošt (Piovarči) – 5. Markov (Kučera), 19. Rejzek (Váchal), 31. Váchal (Kučera), 53. Strmiska (Straka)


    UK Kings Prague: Novák (Hamalčík) – Duben, Erbrt, Glitta, Beran – Velas, O. Černý, Steklík, Arnošt, Sommer, Halberštát, Kaleta, Čmejla, Piovarči, Hyršl, Gremlica
    Akademici Plzeň: Frček (J. Černý) – Váchal, Beer, Koco, Prachař, Starý, Šimůnek – Šibra, Strmiska, Kučera, Markov, Hájek, Straka, Hřebík, Rejzek, Šíma

    Rozhodčí: Velčovský – Šimánek, Teršíp

    Diváci: 27
    bahis siteleri