UK Kings Prague – Akademici Plzeň 2:4 (kon.)
konec
UK Kings Prague
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
Akademici Plzeň
Sobota 29.02.2020, 11:30 • Škoda Icerink Praha • Univerzitní liga ledního hokeje • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Do statistik se ještě započítá také hrubost Milana Piovarčiho, který nezvládl porážku a po závěrečném hvizdu atakoval soupeře.
     
    58:50
    Domácí si znovu zahrají přesilovku a dá se očekávat povolání Kristiána Nováka na střídačku. Technického přestupku se dopustil David Prachař. Dvě minuty za sevření puku rukou.
     
    52:55
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Dlouho se zdálo, že Straka svým vpádem do útočného pásma jen bude střežit cenné vteřiny. Jenže pak viděl u modré čáry volného PETRA STRMISKU. Ten si přikopl puk na hůl a tvrdým příklepem vymetl pavučinky v šibenici domácí klece. Velmi důležitý gól pro Plzeň, která poprvé v utkání vede o dva góly. Asistence: Martin Straka
     
    49:29
    Hosté v plném počtu. Přežili dvě minuty přesilovky 5 na 3.
     
    49:21
    Neskutečné, co si teď v oslabení o třech mužích dovolil Kučera! Vymyslel zakončení alá Tomáš Hertl a střelou mezi nohama zkoušel překvapit gólmana. Jenže Novák čaruje.
     
    47:29
    Plzeň vcelku logicky sahá pod tlakem k faulu. Jenže hned dvakrát! Starý odpyká dvě minuty za vysokou hůl, Koco za podrážení.
     
    47:22
    Pražané mají velký tlak, obrovskou šanci spálil na přední tyči Piovarči a po něm i na ledě stále častěji zůstávající Hyršl.
     
    43:30
    Dravý průnik útočícího hráče musel zastavit za cenu podrážení Hájek.
     
    34:59
    Zcela jednoznačně trefil kolenem svého soupeře David Prachař. Nabízí se zajímavá možnost pro domácí celek na třetí srovnání skóre v zápase.
     
    33:59
    Sudí zajímavě vyhodnotili situaci, kdy se do sebe zaklesli Marek Duben a hostující Kučera. Oběma udělili dvě minuty za nedovolené bránění, respektive podrážení. Bude se hrát ve čtyřech.
     
    30:46
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    I vyhrané buly může být klíčem k úspěchu. Kotouč vybojoval Tomáš Kučera a z vrcholku kruhu se s ničím nerozpakoval ADAM VÁCHAL. Jeho tvrdá pumelice by snesla ta nejpřísnější měřítka, Novák přes Velase vůbec nic neviděl. Plzeň potřetí v utkání vede. Asistence: Tomáš Kučera.
     
    27:50
    Fantastický Frček. Benjamín Velas měl spoustu času na svou bekhendovou koncovku, jenže nadějný únik neproměnil vinou skvělého zákroku hostujícího gólmana.
     
    27:06
    Rozhodčí překvapivě udělují jen dvě minuty, byla to přitom jednoznačná šance. Na trestnou lavici jde místo Nováka pochopitelně Martin Gremlica.
     
    27:06
    A za obranou teď zůstal úplně osamocený útočník hostujícího celku Jan Rejzek. Kristián Novák zazmatkoval, vyjel možná dva metry před brankoviště a dlouhou kličku soupeře řešil podrážením. To by mohlo být trestné střílení.
     
    23:48
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Frček odolával atakům domácího celku poměrně dlouho, nakonec ho ale z pravé strany přece jen překonal DANIEL ARNOŠT. Ten zvládl dorazit skrytý pokus Milana Piovarčiho, který hostující brankář vyrazil jen před sebe. Asistence: Milan Piovarči.
     
    19:01
    Miroslav Erbrt se nachomýtl sám před Frčkem, který vytrčil beton jako škorpión. Puku se patrně nakonec dotknout nemusel, obránce domácích přestřelil před odkrytou klecí.
     
    18:44
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    A z pokračujícího tlaku se také dočkali. Skvěle sehraná přesilovka. JAN REJZEK projel středem pásma a sáhl na střelu Adama Váchala. Ani Novák nedokázal s tečí nic dělat a pouze zklamaně pokrčil rameny. 1:2. Asistence: Adam Váchal.
     
    17:41
    Na trestnou lavici znovu půjde domácí hráč, Arnošt totiž hákoval.
     
    16:00
    A ztráta puku dokonce znamenala velkou šanci v oslabení. Benjamín Velas byl blízko dalšímu bodu, ale z bezprostřední blízkosti narazil na Frčkovy chrániče.
     
    14:48
    A Marek Duben po ztrátě kotouče fauloval kolenem. Odchází na trestnou lavici.
     
    13:40
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    A domácí svůj další pobyt v útočném pásmu přetavili ve vyrovnávací gól. Ondřej Černý nahodil kotouč od modré čáry a PAVEL SOMMER chirurgicky přesnou tečí překvapil Frčka, který toho ve svém modrém půlkruhu už moc neviděl. Puk pak zapadl do horního rohu branky. Asistence: Ondřej Černý, Benjamín Velas.
     
    04:11
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Parádně to udělal Tomáš Kučera, který od levého mantinelu postupoval až za bránu, kličkami zmátl Nováka i celou obranu a ideálně uvolnil na hraně brankoviště stojícího DAVIDA MARKOVA. Hosté se po jeho doklepnutí ujímají vedení. Asistence: Tomáš Kučera.
    Marken.cz

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 14. Sommer (O. Černý, Velas), 24. Arnošt (Piovarči) – 5. Markov (Kučera), 19. Rejzek (Váchal), 31. Váchal (Kučera), 53. Strmiska (Straka)


    UK Kings Prague: Novák (Hamalčík) – Duben, Erbrt, Glitta, Beran – Velas, O. Černý, Steklík, Arnošt, Sommer, Halberštát, Kaleta, Čmejla, Piovarči, Hyršl, Gremlica
    Akademici Plzeň: Frček (J. Černý) – Váchal, Beer, Koco, Prachař, Starý, Šimůnek – Šibra, Strmiska, Kučera, Markov, Hájek, Straka, Hřebík, Rejzek, Šíma

    Rozhodčí: Velčovský – Šimánek, Teršíp

    Diváci: 27
    bahis siteleri